bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Amnestia na zradu

Vydavateľ: Motýľ s.r.o. (Vydavateľstvo Motýľ, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 27.04.2024 02:53

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 4,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Amnestia na zradu

Príbeh Amnestia na zradu je plný emócií, klamstiev, šťastia, sĺz, bolesti i nečakaných udalostí, ktoré dokážu zmeniť aj tú najkrajšiu realitu na pravý opak.
Lívia sa vďaka negatívnym spomienkam na detstvo riadi v živote heslom: "Raň, aby neranili teba." Keď stretne Adama, zisťuje, že aj ona dokáže milovať a byť ľudská. Aká je však pravá tvár muža s obrúčkou, ktorý sa vrúti do jej života ako tornádo a prevráti ho naruby? Je ich láska skutočne tou, ktorá prekoná všetky prekážky a pretrvá navždy?
Za chyby sa platí. A cena je privysoká... Nájde Lívia pokoj v duši po tom, ako vyjde na povrch celá pravda? Je možné len tak zabudnúť na niekoho, kto vám zlomil srdce? Čo všetko sa musí stať, aby ste raz boli schopní odpustiť?

Detaily o knihe

Názov: Amnestia na zradu

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

To je sila (Alena Precechtelová, 20.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Lívia je mladá žena, ktorá sa bojí zamilovať a preto chlapov iba využíva. Poviem Vám pri čítaní som sa na Líviu poriadne hnevala a mať ju po ruke asi jej to vysvetlím nielen slovami , ale aj ručne a stručne. No keď stretne osudového muža, tak padne kosa na kameň a ona sa zamiluje, hoci vie, že Adam je ženatý . Vracia jej všetko, čo robila a to som zase bola naštvaná na Adama. Čo všetko musí Lívia vytrpieť , prekonať a či jej to pomôže získať nielen pozornosť , ale aj lásku Adama sa dozviete v tejto výbornej knižke. Napísala ju skvelá slovenská autorka Andrea Rimová a je to knižka s názvom AMNESTIA NA ZRADU. Knižku odporúčam aj ženám aj mužom

skvela (lucia, 22.6.2016) Odpovedať

príjemné čítanie
Pacil sa mi autorkin jazyk, akym pise. Pribeh bol zaujimavy a bavil ma. Hodnotim to ako prijemné oddychove citanie, presne take, ake potrebuje kazda zena :-)

Amnestia na zradu (Veronika Jurčišinová, 7.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Najskôr som si prečítala autorkinu druhú knihu "Nech prší, keď plačem" výborná. A tak som sa rozhodla, že si kúpim aj túto knižku. Zdala sa mi, že bude celkom dobrá. Ale mýlila som sa, lebo táto kniha bola viac než to!! BOLA SKVELÁ!! Zaujalo ma už len prvých 10 riadkov! Bola som neskutočne zvedavá, čo je Adam zač, a čo nakoniec Lívií vyvedie...Mala som ho celkom rada najmä na začiatku, keď ju balil. (páčilo sa mi aký bol sebavedomý trošku nafúkaný frajer) Páčilo sa mi aj to ako sa Lívia správala, že nevyvádzala, keď išiel za ženou, ale aj ona si našla náhradu. :D TO NEMALO CHYBU! Hlavne Mário a ich rýchlovka na WCku :))) Celkovo som mala rada Líviinú povahu. (mám rada také mršky a nie, keď je hlavná hrdinka dobrá, svätá "mníška") A palec hore má u mňa aj Tereza, ktorá kontaktovala Adama, že bude otcom. Úprimne bola som neskutočne štastná, že sa dali dokopy, lebo aj keď bol dokonalý Adamko "hajzel a diabol" podľa mňa mal Líviu naozaj rád. Ale vedela som, že táto story nebude končiť happyendingom. Vyronila som zopár sĺz... Knihu chválim a TÁTO ROZHODNE PATRÍ K MOJÍM OBĽÚBENÝM!!! Takže ju vrelo všetkým odporúčam... :) Ďakujem autorke za príjemný zážitok :)

zaujimava (Brona, 28.8.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Zo zaciatku ma velmi neoslovila, lebo sa mi zdala dost hruba, ale ku koncu ma zaujala a zmenila som nazor. Skoda, ze sa len predsa neskoncila happy endom.

Obiduvhodna (Mima, 14.8.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Tato kniha ma velmi oslovila. Ma co povedat a predat kazdej zene. Precitala som ju asi az prilis rychlo, ale nedalo sa od nej odtrhnut. Mam rada taketo typy knih, vobec mi nevadi ani, ze je paperback. Vrelo doporucujem zenam, ktore maju deticky a nudia sa a vahaju ci sa pustit do citania knih :-))) Putava kniha VELMI!!

Prekvapenie (Silvia, 4.6.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Bola som veľmi prekvapená ako ma autorka hneď na začiatku vtiahla do deja, a to tak, že som nevedela prestať čítať, verila som jej každé slovo...naozaj veľmi dobre napísané, vygradovaný dej,všetko som prežívala s hrdinkou...troška mi bolo ľúto, že to neskončilo happyendom...Klobúk dole pred autorkou...nedajte sa odradiť,máte skutočný talent !

kniha na zamyslenie (Zuzana, 2.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nemam veľmi rada sladké romániky, preto som si pri tejto knihe najprv povzdychla, ale...po pár stranách ma strhol vír deja a ja som sa nemohla od knihy odtrhnúť...čítala som ju do neskorej noci...nechceli by ste ma asi vidieť na druhý deň ráno pri budíčku od môjho 17 mesačného drobca:-) kniha pútavá,so silným príbehom oklamanej ženy milenky, plný bolesti, šťastia a i nečakoných zvratov...príbeh, ktorý sa ľahko môže stať každej z nás...nikdy nehovor nikdy.. veľmi zaujímava je pre mňa retrospektíva, ktorá dáva príbehu ten správny tón hneď od začiatku....

výborná (Marcela, 13.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nesuhlasím s Dankou, krásny príbeh , nie sladučký ako všetky ostané žensk romány, časť preplakaná, niečo na zamyslnie.Určite nezdielam názor že autorku treba prefackať, zaujímavo napísané.Nech si každý skusi niečo napísať a potom nech hodnotí takto natvrdo prácu iného Sto ludí ,sto chutí.Teším sa na dalšiu.

výborná (Marcela, 13.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Pardon , zle som napisala že autorku, hlavnu hrdinku

och.. (Danka, 30.11.2011) Odpovedať

priemerná kniha
Kniha ma zozačiatku veľmi bavila,vyzerala byť písaná na štýl evitoviek.Bohužiaľ ku koncu začal byť dej príliš jednoduchý, predvídavý a úplne ma dorazil záver..ak by hlavná predstaviteľka reálne žila, zaslúžila by si vyfackať nech sa jej otvoria oči..

zaujímava kniha (Martina Putoráková, 23.11.2011) Odpovedať

príjemné čítanie
Knihu od Andrei Rimovej mi odporučila kamarátka, ktorá si ju veľmi pochvaľovala. Je to príbeh modernej ženy, v ktorej živote nie je všetko tak ako si vysníva. Kniha je miestami veľmi smutná a núti čitateľa zamyslieť sa nad vlastným životom a chybách, ktoré robí, teda aspoň ja som to tak pri jej čítaní cítila. Dúfam, že čoskoro vyjde ďalší titul tejto spisovateľky.
Všetky komentáre (11)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je 0 deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x