bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Pomstěný milenec (Bratrstvo černé dýky)

Vydavateľ: Baronet (Baronet, a.s.)
Séria:Bratrstvo černé dýky
Jazyk: český
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 15.06.2024 02:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,59 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Pomstěný milenec (Bratrstvo černé dýky)

Další pokračování válek rodu upírů z Coldwellu a šestice jeho ochránců tvořících Bratrstvo černé dýky je opět plné dramatických příběhů, zápletek a osudů. Jeho hlavní postavou je však temná postava - Rehvenge, upír, který čerpá životní energii z emocí ostatních, obchodník s drogami. Jeho reputace způsobí, že je naverbován, aby pomohl odstranit drsného a ostražitého krále Wratha, vůdce bratrstva. Pod tlakem hrozícího nebezpečí hledá morální podporu a tak propadne kouzlu ošetřovatelky Ehleny, která snad jediná mu může pomoci, avšak jeho city přehlíží. Z cyklu Bratrstvo černé dýky 7.

Detaily o knihe

Názov: Pomstěný milenec (Bratrstvo černé dýky)

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

čoraz lepšie (Katarína Ožvoldíková, 3.12.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
tak by sa dalo nazvať počínanie spisovateľky J. R. Wardovej. V siedmom pokračovaní sa okrem hlavného príbehu Rehvenga rozvíja aj príbeh ďaľších postáv - Wratha a Johna. Znovu sa môžeme tešiť na lásku, napätie, akčnosť. A hlavu nám zamotá návrat dávno stratenej postavy, ktorej meno nebudem prezrádzať. Vzťah Rehvenga a Ehleny nie je od začiatku ideálny, každý z nich niečo skrýva - Rehveng svoju druhú temnú polovicu, Ehlena chorého otca. Ehlena statočne Rehvengovi odoláva, príťažlivosť však nakoniec víťazí. Autorka vykreslila hlavné postavy skvelo, Ehlena pôsobí ako silná žena, láskavá, vždy ochotná pomôcť, pritom však hrdá a menej sebavedomá. Rehveng je kapitola sama o sebe, navonok pôsobí ako obyčajný drogový prekupník, kúpajúci sa v peniazoch, závislý na drogách. Pritom pre svojich milovaných je ochotný obetovať to najcennejšie, čo má - svoj život a svoju lásku. Kniha je objemná, ale číta sa ľahko a nepustí, stále vás to bude ťahať ku nej s otázkou čo sa stane na ďalších stranách. Výnimočne sa oproti prvým dielom dá čítať aj pohľad na činny bezduchých, a to z jednoduchého dôvodu - Omegov syn. Konečne ich pasáže nie sú nudné, ani nepodstatné. Posúvajú príbeh, teda aspoň trošku, a dajú sa čítať, čo je to hlavné. Knihu odporúčam, hlavne fanúšikom tejto série. Autorka nezaspala na vavrínoch a stále dokáže zamotať životy svojim postavám neočakávanými zvratmi - a nám zasa motá hlavy a umierame nedočkavosťou, ako to s "bratmi" skončí... tak šup ďalší diel!

pekná kniha (Petra, 23.11.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihy od autorky J.R.Ward odporúčam každému, kto chce okrem akčnosti aj kopu vášne a super hlavných hrdinov :D Snaď autorka čím skôr dopíše ďalší diel, nech mám čo čítať :)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x