bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Oksa Pollocková – Vyvolená - 1. kniha

Vydavateľ: SPN-Mladé letá (SPN-Mladé letá, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:352
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 25.04.2024 02:55

Lepšia cena: 11,68 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,95 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,90 €
Ušetríte: 1,95 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Oksa Pollocková – Vyvolená - 1. kniha

Strhujúci príbeh trinásťročnej Oksy, ktorá si myslela, že je úplne obyčajné dievča. Jeden večer však všetko zmenil...

Oksin život sa prevrátil naruby v deň, keď začala chodiť do novej školy v Londýne, kam sa s rodičmi presťahovala z Paríža. Keď bola sama vo svojej izbe, nervózna z novej školy, zbadala, že jej zrazu začal horieť stôl, jej nevybalené škatule vybuchli... Uvedomila si, že to ROBÍ ONA! Vždy snívala o tom, že sa stane nindžou a zrazu má nadprirodzené schopnosti! Bezradná a vystrašená sa nakoniec zdôverí svojej excentrickej babičke Dragomire a tá jej odhalí ich rodinné tajomstvo: Pollockovci pochádzajú z Edefie, neviditeľnej bájnej Zeme, z ktorej museli ujsť. Oksa je ich posledná nádej, jediná šanca na návrat.... Jej život už nikdy nebude ako predtým. Napriek pomoci jej najlepšieho priateľa Gusa, bude pre ňu ťažké nájsť rovnováhu medzi životom obyčajnej školáčky a bláznivými dobrodružstvami, ktoré ju stretnú na ceste k naplneniu jej úžasného osudu.

Oksa si získala srdcia státisícov čitateľov a spustila lavínu Pollockmánie, najprv vo Francúzsku a následne aj po celej Európe. Prvé diely série sú už preložené do 23 jazykov. Vo všetkých krajinách sa stali bestsellerom, dokonca sa už pripravuje aj filmové spracovanie.

Detaily o knihe

Názov: Oksa Pollocková – Vyvolená - 1. kniha

Objednávací kód NA324087

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Pekné (Lucia Luptáková, 7.5.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Táto kniha je plná fantázie a musím uznať ,že sa mi páčila. Som si istá, že sa bude páčiť aj vám :)Odporúčam ju hlavne mladým čitateľom :P

Plné fantázie (Ema Šašalová, 6.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Knihu som dostala ako darček a hneď som sa do nej aj pustila. Je neuveriteľné, že niekto si dokáže vytvoriť úplne nový svet s úplne novými a pre nás neznámymi stvoreniami a rastlinami. Kniha je pekne napísaná- je v nej vtip, šmrnc, fantázia a aj láska. Vidno, že knihu napísali dve autorky, pretože opisy, hlášky a vzhľad postáv sú detailne premyslené. V knihe sa stále niečo deje a čitateľa prekvapia rôzne odhaľujúce situácie, pri ktorých čitateľovi prestane biť srdce a s otvorenými očami číta narýchlo riadky. Odporúčam, knižka je aj pre mladších ako desať rokov, ale je aj pre štrnásťročných a viac. Odporúčam :)

Takže hodnotenie (Alexia Hašková, 29.11.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Hľadala som raz niečo na čítanie a táto kniha ma zaujala svojím názvom. Zaujímavé meno hlavnej hrdinky :D. Bolo to dosť zaujímavé čítanie. Raz sa stalo niečo tam, potom zase niečo iné inde. Zdá sa, že autorky mali zaujímavú fantáziu, pretože ma zaujala veta, že : , bariéra je z farby aká sa nedá opísať, je to niečo ako zmiešaná farba a zároveň nie je,. Prosím presne takúto vetu tam nečakajte, chcela som len poukázať na to, že je to jedna z tých zaujímavejších ktoré som čítala. Je to naozaj príjemné čítanie, pri ktorom som presedela aj zo štyri hodinky. Odporúčam.

:) (Nikola Truonogvá, 21.5.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Veľmi sa mi páči hlavná hrdinka. Veľmi pekná knižka aj pre deti mladpšie ako 10 rokov. Túto knihu chcú sfilmovať takže sa teším aj na film. Pri tejto knižke som sedela dlho do noci a nemohla som od nej odtrhnúť zrak. Veľmi zaujímavá. Taká na oddychové čítanie.:))

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je tri plus sedem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x