bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Tajomstvo sily srdca

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 01.05.2024 03:49

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Tajomstvo sily srdca

Ruediger Schache v bestselleri Tajomstvo príťažlivosti sŕdc (Ikar, 2009) odhalil tajné vnútorné zákony a mechanizmy vzťahov. Teraz postúpil ďalej a prezrádza, ako pomocou praktických opatrení a zmien vo svojom živote môžete priťahovať iných ľudí, zlepšiť si vzťahy a dosiahnuť výrazné zmeny na pracovisku.
Pôsobenie na iných ľudí nezávisí len od vašich vnútorných želaní a túžob, ale aj od vonkajších síl. Vonkajšie a vnútorné prostredie nie je nikdy izolované. Veci a udalosti často vyžarujú niečo, čo si neuvedomujete.
Tajomstvo sily srdca vás sprevádza siedmimi stupňami poznania na ceste k naplneným vzťahom a k zmysluplnému životu. Vedomým a jasným smerovaním si môžete splniť aj najskrytejšie želania svojho srdca.

Z nemeckého originálu Der Herz Berater (nympenburger in der F. A. Herbig Verlagsbuchhandlung GmbH, München 2011) preložili Eva Melichárková a Katarína Széherová.

Detaily o knihe

Názov: Tajomstvo sily srdca

Originálny názov: Herzberater

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Ďakujem (Sweet and Happy Girl, 9.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knižku som práve dnes dočítala. Kúpila som si ju z toho dôvodu, že sa blíži valentín a NECHCEM byť stále sama. No keď som ju začala čítať zistila som, že táto knižka nie je len o tom, ako získať partnera. Má oveľa hlbšiu myšlienku, je oveľa lepšia. Nestačí chcieť, treba odblokovať problematické miesta, problematické prvky, ktoré na nás vplývajú. Táto knižka ma jednoducho nadchla. Čítala som riadok po riadku a čoraz viac som sa do knižky zahlbovala. Bola fascinujúca. Tie nádherné príbehy ľudí, ktoré pridal autor do svojej knihy boli ešte fascinujúcejšie. Tie dokonalé citáty, nad ktorými sa človek zamyslí, boli dokonalé. Táto knižka ma sprevádzala každú prestávku v škole, no raz musela skončiť. Akonáhle som si všimla, že sa knižka stenšuje a nasleduje posledná kapitola, posledná strana, začalo mi byť smutno, že som ju dočítala čo bola taká vynikajúca. Musím uznať, toto je tá najlepšia knižka od neho, akú som čítala. Musím povedať veľké ĎAKUJEM, za to, že mi táto knižka ukázala, aký je problém, čo mi bráni mať to, po čom túžim, nájsť si partnera. Akonáhle som tieto bloky odblokovala, každý dňom sa cítim lepšie a lepšie, a viem, že môj partner je na ceste. Musím túto knižku odporúčiť, čo je taká úžastná. Odporúčam ju všetkým ľuďom, ktorým niečo v živote chýba. Všetkým tým, ktorý sa cítia sami, smutne, beznádejne alebo sa im ich sny neplnia, tým ktorý po niečom túžia, no ešte to nedosiahli. No zároveň to musím odporúčiť aj všetkým ezotericky založeným ľuďom, pretože túto knižku by mal mať každý vo svojej zbierke, jej hodnota je naozaj vysoká.

Naozaj famózna knižka (Katy, 31.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto knižka ma jednoducho upútala. Táto knižka nie je LEN o láske, ale zahŕňa všetky túžby nášho srdca. Taktiež popisuje aj naše bloky, ktoré nám bránia stať sa tým, po čom túžime alebo mať to, po čom naše srdce priahne. Vďaka tejto knižke sa človek môže zbaviť svojich nežiadúcich blokov v sebe, a stať sa takým, akým chce. Táto knižka je jednoducho excelentná už na prvý dojem ma veľmi upútala. Vychádzala z nej jednoducho pozitívna energia. Po prečítaní pár riadkov, ma plne vtiahla k sebe a nevedela som sa od nej odtrhnúť. Toľko vecí ktoré na mňa sedeli. Vďaka tejto knižke som odhalila pár blokov, ktoré mi bránili rozvíjať sa. V priebehu krátkej chvíle som konečne odstránila moje bloky a mohla som ísť za svojím cieľom. Mohla som naplno žiť a naplno si užívať život. Boli to také bloky, ktoré som si ani neuvedomila, že v sebe mám. Teraz, keď už žiadne bloky v sebe nemám, konečne sa začína môj život plný radosti, elánu, šťastia a kráčania vpred, za svojím cieľom. Pomaly ale iste idem po pevnej zemi za mojím cieľom, ktorý je vďaka tejto knižke blízko mňa. Musím napísať veľkú vďaku autorovi, ktorý konečne odhalil nežiadúce bloky, ktoré si ani sami neuvedomíme, že sú našími brzdami za snami. V tejto knižke sú navyše krásne citáty a myšlienky, obohatené o úasné príbehy, vďaka ktorým vieme, že táto knižka naozaj funguje. Musím konštatovať, že táto knižka ma zmenila len a len k lepšiemu. Vrele odporúčam a som si istá, že upúta každého.

perfektná knižka (Tigrica, 26.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto knižka je jednoducho super. Práve som ju dočítala a nebanujem. Jej obsahom znejú otázky: PREČO sa nám neplnia naše sny? Prečo sa nám neplnia naše túžby a priania? Aký to má dôvod a ako to odstrániť? Prečo máme taký dojem, že keď začneme konať, alebo sa rozhodneme konať, ako keby sa nám celý svet staval chrbtom a ako by sa na nás hneval? Prečo človek nedosahuje to, po čom túži? Keď spisovateľ s Vami vyriešil hlavný problém, a poradil, ako ho odstrániť, nasleduje prianie a ako si ho splniť. Kto by konečne nechcel mať šťastný život? Kto by konečne nechcel mať to, čo mu chýba a po čom túži? Práve o tomto je knižka. Čo som urobil zle? Prečo sa mi túžby neplnia? Práve tieto otázky prevládajú v knižke, na ktoré Vám autor ponúka nespočetné množstvo odpovedí a ponúka pomocnú ruku, ako sa z tohto začarovaného kruhu dostať. Človek sa vďaka tejto knižke konečne začne zamýšľať prečo sa mu priania nesplnili a naučí sa ich dosiahnuť. Množstvo príbehov a super citátov je tiež obsahom tejto knihy. Táto knižka taktiež obsahuje množstvo citátov od známych ľudí a jedným z nich je aj Bruce Lee. Táto knižka je navyše písaná príjemným a jednoduchým štýlom (čomu dopomáhajú aj jednoduché príklady), čo zaručuje pochopenie pre každého. Jednoducho dokonalá knižka, ktorá obohatí srdce každého, kto ju chytí do ruky. Jedna z najlepších knižiek, aké som kedy čítala. Naozaj perfektná.

Tajomstvo sily srdca (Lenka Havettová, 18.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Jedna z najlepších kníh, ktorú som mala česť čítať :) Veľa mi táto kniha dala :)) Ďakujem

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je päť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Láska, vzťahy a partnerstvo
idú za silami srdca

Keď si uvedomíte, že vzťahy
neprebiehajú náhodne, ale spoluutvárajú ich
konkrétne sily a mechanizmy vo vašom vnútri,
položíte si otázku:
Ako môžem tieto sily zmeniť,
aby som s druhými ľuďmi prežil skutočnú lásku?

Ruediger Schache vás oboznámi so siedmimi poznatkami,
ktoré skryté sily odhalia.
Tieto poznatky dajú vášmu životu jasné
smerovanie a pomôžu vám zbaviť sa všetkého
starého a zaťažujúceho. Uvoľní sa priestor
hlbokému priznaniu srdca a skutočnej láske.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x