bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Crescendo (SK)

Vydavateľ: Egmont (Egmont ČR, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 15.06.2024 02:55

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Crescendo (SK)

Norin život má stále ďaleko k dokonalosti, ale aspoň získala strážneho anjela. Patch je tajomný, nádherný, magneticky príťažlivý, ale navzdory tomu, akú rolu má hrať v Norinom živote, sa správa všelijako, len nie anjelsky. Je stále vyhýbavejší než predtým a k tomu sa ešte zdá, že trávi stále viac a viac času s Norinou úhlavnou sokyňou Marciou Millarovou.
Nebyť Patchovho nepochopiteľného správania, Nora by sotva vzala na vedomie Scotta Parnella, starého rodinného priateľa, ktorý sa presťahoval späť do mesta. Lenže Noru začne k Scottovi čosi vábiť a priťahovať - napriek pocitom, ktoré ju varujú, že Scott pred nimi niečo skrýva.
Noru navyše celý čas prenasledujú obrazy jej zavraždeného otca. Začne sa zaujímať, či jej pôvod nemá niečo spoločné s jeho smrťou. Zúfalo sa snaží zistiť, čo sa vlastne v minulosti stalo, a následkom toho jej hrozí stále väčšie a väčšie nebezpečenstvo. Ale možnože niektoré udalosti je lepšie nechať spať, pretože pravda môže zničiť všetko - a všetkých, ktorým Nora verí a ktorých má rada.

Detaily o knihe

Názov: Crescendo (SK)

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Koniec som si predstavovala síce trošku ináč, ale budiš ...♥ (miska, 22.5.2014) Odpovedať

priemerná kniha
Pri tejto knihe som zažila snáď všetky pocity. Zúrila som s Norou, neskôr som ju posielala kade ľahšie. Patch nebol na tom o nič horšie :). O romantické scény nebola núdza. Koniec som si predstavovala síce trošku ináč, ale budiš . A predpokladám, že autorka zasiahla tým koncom čitateľa natoľko, aby kúpil ďaľšiu časť, takže slušný ťah z jej strany.

konečne niečo neokukané (Simona Rusnáková, 1.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
fantasy kniha, ktorá sa zaoberá niečím čo tu ešte nebolo..tentoraz žiadny upíri, draci či čarodejníci..príbeh o padlých a strážnych anjeloch, ktorí určite stojí za to si prečítať :)Je písaná jednoduchým štýlom a preklad je myslím si kvalitný. Počas čítania budete v neustálom očakávaní čo bude nasledovať a nebudete vedieť prestať čítať až kým sa neprehryziete až do konca. Knihu odporúčam najmä pre teenagerov, ale zaujať môže každého...keďže je to 2.časť, nevynechajte Zavrhnutý a potom šup sa ďalej až po 4.časť Finále, naozaj to stojí za to. Prajem pekné čítanie :)

Pre milovníkov napätia, nečakaných zvratov, fantasy a romantiky.. (Lýdia Vardžíková, 28.2.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha ma úplne pohltila. Kebyže som nemala aj iné povinnosti, prečítala by som ju aj za deň, pretože som sa od nej nemohla odtrhnúť. Strana za stranou predstavovala stupňujúce sa napätie, zmätenosť, hádky, neočakávané zvraty, nové otázky, nové výzvy, nové zistenia, všetko to okorenené láskou.. Jednoducho skvelá kniha :)

super :) (Jana Suchá, 5.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha bola veľmi dobrá..mala skvelé zvraty, dej a akciu, ale jednotka sa mi páčila viac...asi preto, že tu boli hlavné postavy rozídené, navzájom si ubližovali, aj keď tým viac ublížili sebe....jedine to mi vadilo...a asi aj to, že tie postavy mi prídu oveľa vyspelejšie a staršie ako na 16 :) dala by som im viac...ale to aj v iných knihách (napr Twilight, a pod.)...táto autorka je jednoducho skvelá...jej knihy sú pre mňa veľkým potešením :)))

kniha plná zvratov a napätia (Lucia Čulenová, 18.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Keď som sa dostala k tejto knihe, bola som najskorej mierne skeptická, keďže sa mi prvý diel až tak veľmi nepáčil, ale hneď po prvých stranách som si upravila svoj omyl. Kniha je pútavá, nechýba v nej veľa napätia zmiešaného s kvapkou romantiky a veľa veľa zvratov. Až do poslednej stránky nebudete vedieť, kto je ten zlý. Kniha sa mi veľmi páčila a vrelo ju odporúčam všetkým

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má vrabec?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x