bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Vezmi ma na mesiac

Vydavateľ: Motýľ s.r.o. (Vydavateľstvo Motýľ, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:312
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 24.04.2024 02:54

Lepšia cena: 8,32 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 8,51 € (vrátane DPH)
Bežná cena:9,90 €
Ušetríte: 1,39 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Vezmi ma na mesiac

Z New Yorku do Paríža, z Puerto Rica do Grécka...

Alyson Noël vás vezme na výlet plný mojít počas každého medzipristátia, nepríjemných pasažierov na každom sedadle a príťažlivých mladých mužov na každom letisku, zatiaľ čo sa Hailey pokúša napísať svoj vlastný happy end.

Keď sa letuška Hailey Laneová dozvie, že jej služobný let bol zrušený a môže sa vrátiť domov a stráviť svoje narodeniny s priateľom Michaelom, je nadšená. Keďže s takýmto skorým príchodom nerátala, má aspoň viac času pripraviť sa na večerné rande, o ktorom je presvedčená, že práve počas neho ju Michael požiada o ruku. Avšak len čo vstúpi do dverí, to, čo uvidí, nie je prekvapenie, aké očakávala. Vo chvíli, keď zdvíha tašky a uteká preč, jedno je isté: Celá jej budúcnosť práve nabrala celkom iný smer. A tak Hailey urobí jedinú vec, ktorú môže: Vydá sa do sveta, aby si vyliečila zlomené srdce. A vďaka letenkám zadarmo a dlhým medzipristátiam v exotických destináciách nájde viac možností, ako by si dokázala predstaviť…

Alyson Noël je autorkou mnohých románov. Na Slovensku jej s veľkým úspechom vyšla knižná trilógia Nesmrteľní.

Detaily o knihe

Názov: Vezmi ma na mesiac

Objednávací kód NA323241

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Alyson Noel - Vezmi ma na mesiac (Monika J., 25.6.2019) Odpovedať

som sklamaný(á)
Túto knihu som dostala do daru od kamarátky a po prečítaní jej obsahu som sa na ňu veľmi tešila. Hoci ju mám už dávnejšie, k jej prečítaniu som sa dopracovala až teraz. No na to, že ide o "New York times bestseller", ma musím povedať, veľmi sklamala. Tešila som sa hlavne na "letuškovské" prostredie, vždy ma táto práca fascinovala a túžila som sa o nej dozvedieť viac. To sa mi na jednej strane splnilo, no k čítaniu tejto knihy som sa skutočne musela nútiť. Dobrá kniha je podľa mňa tá, ktorá sa číta sama a táto ňou pre mňa teda skutočne nebola. K jednotlivým kapitolám som sa doslova nútila vracať až po niekoľkých dňoch, aj to len pre to, lebo som sa chcela dozvedieť, ako vlastne celý príbeh skončí. Toto bola asi jedna z mála najhorších kníh, aké som kedy čítala.

super kniha (Zuzana Gschwandtnerová, 11.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha je fakt super a veľmi dobre sa mi čítala a neodvrhla som oči až kým som neprečítala poslednú stránku. Vrelo odporúčam prečítať tým čo ju ešte nečítali je zábavná, nachádza sa tam aj láska ale aj sklamania. A dobrodružstvá na ceste do nových krajín sveta.

lahke zabavne citanie (Julia Bobusova, 14.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Fakt super kniha na odreagovanie, aj som sa musela v niektorych chvilach nahlas zasmiat.. :-) fakt odporucam!!!

skvelá kniha, jednoznačne odporúčam (Danka, 1.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som začala čítať hlavne kvôli jej veľkej reklame.Čítala sa ľahko,to,čo sa v začiatku udialo som aj predpokladala keďže úvod je popísaný už na obale knihy.Tá výborná časť prišla až keď Hailey nasadne do lietadla s cieľom užívať si.Na svojich cestách stretáva rôznych mužov,spoznáva nové krajiny,jej zážitky sú plné vtipu,humoru,neočakávaných situácií,ktoré vyplývajú z jej spontánneho správania a rozhodovania.Knižka je skvelá ako oddychovka,na dlhé večery alebo dovolenku,páčili sa mi hlavne krásne opísané miesta,ktoré Hailey navštívila.Zaujímavé bolo aj čítať čo sa v skutočnosti deje v časti lietadla určenej letuškám a pilotom,či ako fungujú letecké spoločnosti.Popri zábavnom ľahkom čítaní som si zároveň uvedomila,že práca letušiek a vzťahy medzi nimi niesú vždy práve také ideálne ako sa môže na prvý pohľad zdať.Veľmi sa mi páčilo,že autorka "zarypla"do tejto témy,kombináciou vtipného príbehu a zaujímavého prostredia je pre mňa táto kniha jednou z TOP :)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x