bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Kufrové tango

Vydavateľ: SLOVART (Vydavateľstvo Slovart, spol. s r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:384
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 24.04.2024 02:54

Lepšia cena: 8,36 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 8,56 € (vrátane DPH)
Bežná cena:9,95 €
Ušetríte: 1,39 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Kufrové tango

Detektív Harry Bosch je naspäť v hre a hneď musí riešiť jednu z najzávažnejších vrážd v Hollywoode. V kufre auta sa našla mŕtvola filmového producenta a všetko naznačuje, že išlo o vybavovanie účtov, klasickú mafiánsku vraždu. Harry sa vyberie po stopách peňazí, ktoré ho privedú do Las Vegas. Jeho odhodlanie a výdrž však znamenajú, že si pri riešení prípadu narobí aj veľmi mocných nepriateľov. No a keby nestačilo, že je aj tak po kolená v problémoch, čaká naňho aj najväčší hazard zo všetkých - láska. Miešať prácu so zábavou by ho mohlo dostať na nesprávnu cestu - a predčasne do hrobu, aký vie pripraviť iba lasvegaské podsvetie.

Detaily o knihe

Názov: Kufrové tango

Objednávací kód NA322251

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

knižná lahôdka (Martina Putoráková, 17.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihy Michaela Connelyho su u nás doma doslova ako sa hovorí varené - pečené. Najprv ho objavil môj manžel, a kedže som spozorovala, že dokáže jeho tituly čítať rýchlosťou blesku, hned som usúdila, že budú perfektné. Veľmi sa mi páči jeho štýl písania, neopisuje zbytočne nepodstatné záležitosti, ale ide rovno na vec - ako ozajstný policajný vyšetrovateľ:) Harry je detektív, ktorý sa prípadu vždy venuje na 100%. Tentokrát sa dej odohráva striedavo v Hollywoode a Las vegas, kde stretáva aj svoju dávnu lásku Eleanor. Na prvý pohľad jednoduchý prípad sa začínava zamotávať v momente, keď postupne vychádzajú najavo tajné machinácie s peniazmi v podniku zavraždeného a nadmerný záujem o prípad aj so strany DVOZ. Harryho však len tak niečo nezastraší a nevzdáva sa odhaliť vraha a celé pozadie prípadu. Koniec knihy je u tohto spisovateľa vždy čerešničkou na torte. Naozaj kvalitná detektívka, ktorú sa oplatí prečítať, pre mňa je to jeden z najobľúbenejších autorov tohto žánru.

opäť plný zásah (Gabriela, 5.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Connelly znova dokázal, že je majstrom detektívky - aspoň pre mňa. Harry Bosch a jeho pátranie po zločincoch, tentoraz v radoch mafie, ale aj medzi svojími, teda policajtmi, ma nikdy nesklamalo a asi nesklame. Znova som nedokázala odložiť knihu, kým som nebola na konci príbehu.

super (Eliška, 1.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Moja prvotina od Conellyho ale nesklamala. Putave a napínavé čítanie od ktorého som sa nevedela odtrhnúť. Pomaly kupujem aj ostatné a veľmi sa teším.

fajn krimi (Ivo, 14.3.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som dostal dávnejšie a akosi dom sa na ňu nemohol odhodlať, ale zima je dlhá a večery tiež a tak som sa do nej pustil pred pár dňami. A dobre som spravil, lebo stála za to. Losangelský detektív Harry Bosch je jednoducho chlap na správnom mieste. Vražda filmára Tonyho Alisa v Hollywoode, ma doslova vtiahla do deja a ja som čítal a čítal do neskorej noci. Mŕtvolu našli v kufri luxusného auta a mne bolo hneď jasné, že ide o vybavovanie si účtov mafie. Tento spôsob vraždy v Chicagu nazvali kufrovým tangom. Bosch začal pátrať najskôr na pracovisku a preklepol si aj rodinu zavraždeného, hlavne jeho manželku Veroniku a od nej sa čo to dozvedel. Potom sa dej a samotné vyšetrovanie presunie do Las Vegas. A tu nasleduje mnoho odhalení a prekvapivých indícií, no nijaká stopa po vrahovi. Harry sa však našťastie tak ľahko nevzdáva, a aj keď ho FBI odstaví na vedľajšiu koľaj, začína pátrať na vlastnú päsť. A má čo robiť aby všetko objasnil. Veľa riskuje a to ho ešte viac povzbudzuje. Skvelý prípad a ešte lepšia zápletka ( a tá obálka...paráda!!!). Bavilo ma to od začiatku až do konca a už som si zadovážil aj Mesto kostí, dúfam, že tiež nesklame.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je deväť plus osem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x