bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Spoveď jedného dievčaťa

Vydavateľ: Slovenský spisovateľ (Slovenský spisovateľ, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 23.04.2024 03:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 4,60 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Spoveď jedného dievčaťa

Život máva často aj tienisté stránky a šestnásťročná Nela Hazlingerová o tom vie svoje. Svojráznym – a dosť nerozumným – spôsobom sa pokúša vyrovnať so smrťou milovaného otca a neskôr i s nevlastným otcom-alkoholikom, vďaka ktorému je u nich domáce násilie takmer na dennom poriadku. Napriek všetkým ťažkostiam i stresu z nástupu do prvého ročníka na strednej škole sa však snaží žiť životom normálneho dospievajúceho dievčaťa s normálnymi problémami. Zmena k lepšiemu nastane, keď medzi novými spolužiakmi nájde spriaznenú dušu – záhadného Erika s krásnymi očami a trpkými spomienkami. Je to práve on, kto odhalí jej najväčšie tajomstvo...

Detaily o knihe

Názov: Spoveď jedného dievčaťa

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Tak toto som nečakala (Ema Šašalová, 8.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
O knihe som veľa počula, avšak zdalo sa mi, že kniha nie je až tak úplne podľa môjho gusta, keďže sa tam písalo a seba poškodzovaní.Nakoniec sa stalo tak, že knihu som dostala ako darček. Najprv som sa pýtala tých, ktorí ju čítali, či je fakt dobrá. Každý ma ubezpečoval že je vynikajúca a tak som ju začala čítať. Prvých 20 strán sa tam toho až tak príliš nedialo, ale potom sa to rozbehlo. Kniha bola napísaná dobre, milo, prívetivo, sviežo a autorka vedela brilantne opísať situácie a pocity, to akože klobúk dolu. Cez knihu som sa akosi "vniesla" do sveta, nie úplne zdravého, bitého, smutného... Mohla som vidieť, že nie každý má dokonalý život. Kniha ma zaujala už len preto, lebo bola z takého prostredia o ktorom som chcela vedieť viac. Veľmi sa mi páčila, určite si ju ešte raz prečítam, odporúčam ju všetkým! Je hlavne o prekonávaní samej seba, ako prekonať prekážky života a zároveň mať aj naozajstnú lásku... Autorka má talent a dúfam, že jej vyjdú aj ďalšie knižky ;)

Super kniha (Mária Turčíková, 17.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Túto knihu som dostala pod stromček a nechcelo sa mi ju nejak prečítať. Som rada, že som sa do nej nakoniec pustila. Kniha je veľmi zaujímavá hlavne pre tínedžerky. Hneď na začiatku sa niečo deje a nemusíte dlho čakať. Mladé dievča, ktoré to nemá ľahké ani doma a potom sa zaľúbi a nevie sa rozhodnúť koho viac ľúbi a najhoršie na tom je, že sa do nej zaľúbia dvojičky. Je to kniha so zaujímavým koncom a som rada, že sa všetko vyriešilo. Určite ju odporúčam mladým dievčatám, ktoré sa zaujímajú o príbehy ich rovesníkov. Obdivujem autorka mala iba 16 keď túto knihu napísala to si žiada veľký obdiv. Kniha je skvelá a určite si kúpim aj ďalšiu knihu tejto autorky.

Velmi ma zaujala.. (Adriána Brišová, 13.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tuto knížku jsem právě dočetla je moc hezká.Ze začátku mě moc nebavila ale pak mi to chytlo a nemohla jsem přestat s čtením .Tuto knihu doporučiji všem ;)

Táto kniha vás nesklame :) (Martina Paľová, 3.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Určite som nečakala, že ma táto kniha zaujme tak ako ma zaujala. Nemám rada krátke príbehy skor čítam veľa stránkové knihy ale táto sa mi veľmi páčila. Ešte keď si pomyslím, že túto knižku písalo dievča v mojom veku no je to neskutočné. Hlavná hrdinka je milá a zaľúbia sa do nej dvaja pekní a dobrí chlapci. No musí sa rozhodnúť a ešte aj jej rodinný život nie je taký aký ma byť. Kniha je napínavá a nikdy nevieš čo sa udeje to sa mi na tom tiež veľmi páčilo :) určite túto knihu odporúčam mladým ľudomneviem či by sa to páčilo starším ale možno, že áno. Musím povedať, že sa Nele čudujem ja by som si určite vybrala Erika a nie Tomáša ale obidvaja boli skvelí :):)

Veľmi dobrá (Ivana Hudáková, 2.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Naozaj veľmi pekná kniha, ktorú napísala vtedy len šestnásťročná slovenská autorka. Príbeh je veľmi silný, emotívny. Táto kniha Vám otvorí oči a začnete si viac vážiť to, čo máte. Určite stojí za prečítanie :)

Odporúčam (Petronela Pavlíková, 9.11.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Knižka bola veľmi dobre napísaná.. dej plynul pekne, dobre sa mi čítala ,-)) nepovedala by som, že ju písalo 16 ročné dievča... Len tak ďalej Betka ,-))

Spoveď (Veronika, 12.7.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Táto kniha je veľmi dobrá, veľmi sa mi páčilo celé rozprávanie , je dosť smutné, že takéto veci sa bežne dejú v našom živote ... jediné čo ma na tejto knihe da sa povedať sklamalo bol záver.Čakala som niečo v tom štýle , že odíde so svojim priateľom Tomášom. Aj keď to tak nebolo , nič to nezmenilo na mojom veľmi pozitívnom hodnotení :) . Výborná knižka, odporúčam...

Spoved (Eva Biela, 26.6.2012) Odpovedať

priemerná kniha
Celkom dobra knizka.Vadilo mi na nej jedine to ze,dlho trvalo kym sa zacalo diat nieco zaujimavejsie.Ale myslim si,ze to dievca co to napisalo ma rozhodne talent!!

Odporúčam (Réka Simonicsová, 30.5.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Takže. Táto kniha už zdobí moju skromnú knižnicu doma. Zaujal ma názov knihy ako i vek autorky. A nesklamala ma. Bola super. Aj ked z množstva kníh ktoré som prečítala nebola najlepšia, bola dosť dobrá aby som neľutovala že som na ňu minula svoje vreckové. Aj v skutočnosti sa dejú také veci ako v tej knihe. Bohužial sa nie všetky skončia Happy Endom ako v tomto prípade. Pre každého to môže byť príjemné čítanie ako aj poučné. Hlavne pre osamelé pubertáčky. Takže ju odporúčam. Príjemné čítanie :)
Všetky komentáre (9)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x