bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Bol si mojím omylom

Vydavateľ: Motýľ s.r.o. (Vydavateľstvo Motýľ, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:304
Poradie vydania:1.
Posledné kusy na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.04.2024 03:50

Lepšia cena: 7,48 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 7,65 € (vrátane DPH)
Bežná cena:8,90 €
Ušetríte: 1,25 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,60 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Bol si mojím omylom

... pocítila na svojom chrbte oči. Boli to oči hada, ktorý bez mihnutia sleduje svoju korisť predtým, ako ju zožerie. Oči sa do nej vpíjali a vyzliekali ju z obtiahnutých červených šiat... Srdce jej búšilo na poplach.
Ukončí rozvod trápenie týranej Brigity? Naberie jej život nový rozmer? Dokáže zabudnúť na svoj životný omyl a postaví sa znova na štart?
Aj keď sa už zdá, že všetko sa dostáva do tých správnych koľají, jej nočná mora je späť... ale tentoraz nebude obeťou len ona...
... Keď sa prebrala, pocítila neznesiteľnú bolesť v ústach. Z natrhnutého obočia je po tvári stekala tekutina, ktorá jej lepila riasy ľavého oka. Sedela na starej stoličke uprostred neveľkej miestnosti, vybavenej ťažkým stolom a dvomi pohovkami. Chvíľu jej trvalo, kým zistila, že jej chýbajú minimálne dva zuby....
Ako ďaleko je schopný zájsť odvrhnutý tyran? Čoho všetkého je schopný? O tom sa na vlastnej koži presvedčí Brigita, ktorá uniká pred ponižovaním z manželstva. Jej život časom získava kvalitu, ale šťastena sa opäť zvrtla na podpätku a snaží sa jej otočiť chrbtom... O tom, či sa podarí Brigite zastaviť ju pred odchodom, sa dočítate v pútavom príbehu, popretkávanom mnohými zvratmi.

Detaily o knihe

Názov: Bol si mojím omylom

Objednávací kód NA322226

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

bol si mojim omylom (Veronika Kováčová, 27.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
výborná kniha, odporčam si ju prečítať. Zaujal ma nadpis a ked som si prečítala obsah hned som vedela, že to bude skvelá kniha. Pri čítaní som sa vedela vcítit do ženy, ktorá prežívala tento dej, pretože taky istý príbeh som prežila aj ja

bol si mojím omylom (Eva Lokajová, 5.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
skvelá kniha. odporúčam každej žene!

Bol si mojím omylom (Julka, 24.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
No,tak ja som túto knihu síce nečítala ,ale rada by som :-) Zaujal ma na nej už len ten nadpis,ale hlavne jeden úryvok z knihy,ktorý som raz zbadala na Facebooku pri jednej fotke.Bolo to tak úžasne,že by som tu knihu najradšej v okamihu prečítala.Ešte tá fotka doladila ten úryvok a bola som hotová.Neviem,či celá kniha je taka úžasná,ale myslím že by to stálo za to vyskúšať :)

Bol si mojím omylom (Juli.M., 25.10.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kúsok z knižky som čítala ešte pred vydaním :) a už vtedy som sa veľmi tešila na chvíľu, keď budem mať svoju s originál venovaním od Renatky. Pre mňa to nie je len kniha, pretože príbeh hlavnej hrdinky Brigity mi pripomenul nielen veľa vecí z vlastného života, ale hlavne som si pri nej uvedomila aké dôležité je v živote nebáť sa rozhodnúť a dokázať sa postaviť vlastnému strachu a silnejším ľuďom. Kniha ma úplne vtiahla do deja natoľko, že som pri nej strávila celú noc kým som ju spokojne nedočítala až do konca. Veľmi ma teší, že autorka v písaní takto skvelej literatúry pokračuje a už zajtra si idem kúpiť jej novú tvorbu. Autorke prajem veľa úspechov :) v živote a taktiež v písaní :).

Bol si mojim omylom - realisticky napísaný príbeh (Andy B., 4.6.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu vrelo odporúčam. Práve som ju dočítala v knižnej podobe. Asi pred rokom som nad týmto textom ronila slzy v projekte www.mamtalent.sk pod názvom "Čo ďalej...", kde mal veľmi smutný záver. Knižný záver je oveľa krajší a pozitívnejší. :) Pre mňa to je rozhodne román s veľkými tromi "R": "R" ako román, "R" ako radikálne rozhodnutie a "R" ako realistický. Je perfektne spracovaný, precítený, bolestivý, ale na druhej strane odvážny, láskavý... Veľmi príjemné čítanie. Čítala som ho veľmi pomaly, aby som precítila všetku tú bolesť, všetko utrpenie, všetku lásku v ňom. Autorke ďakujem za príjemné chvíle s jej nádherne spracovaným románom - "Bol si mojim omylom". Určite si kúpim aj ďalšie jej knihy.

Bol si mojim omylom (Martina Birská, 7.4.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Je to super kniha,možnože sa mnohé ženy poriadne zamyslia pri čítaní tejto super knihy a naštartujú sa na lepší život.Veľmi sa mi to páči.Dúfam, že budú aj ďaľšie
Všetky komentáre (6)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát osem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x