bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Ako vidieť svojich anjelov

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 27.04.2024 02:51

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,60 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Ako vidieť svojich anjelov

Anjeli a viera v anjelov ovplyvňujú životy čoraz väčšieho počtu ľudí. Kto sú však tie svetelné bytosti, ktoré poskytujú útechu, uzdravujú a podnecujú ľudí na celom svete? Prečo sa dnes objavujú viac ako predtým? Ako sa vlastne prejavujú? Ako môžete vidieť alebo počuť svojho anjela? Ako viete, ktorého anjela máte osloviť? Skrátka, ako zistíte, že vo vašom živote sú anjeli?
V tejto knižke vám na otázky odpovie odborníčka na tému anjelov. Jej kniha prináša najnovšie informácie a rady, ako postrehnúť prítomnosť anjelov v každodennom živote, ako porozumieť ich odkazom a ako sa nimi riadiť pri dôležitých životných rozhodnutiach. Okrem informácií týkajúcich sa anjelov strážnych, archanjelov, duchov a blízkych zosnulých sa dozviete aj o tom, aká je podstata a cieľ týchto duchovných bytostí, čo môžu a čo nemôžu pre vás urobiť a ako ich môžete v čase potreby požiadať o pomoc. Všetci, ktorí hľadajú duševnú potravu, určite ocenia príručku, ktorá pomôže nielen dnes, ale aj každý iný deň privolať do života moc, čaro a kúzlo anjelov.

Z anglického originálu How to See Your Angels (Simon & Schuster, Australia, Sidney) preložila Tatiana Jarošová.

Detaily o knihe

Názov: Ako vidieť svojich anjelov

Originálny názov: How to see your angels

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Krásná kniha (Ivona, 25.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Mám už načtené hodně kníh s Anďělskou tématikou no tato byla první, která úplně nenásilnou formou nechá člověka vytvořit si svúj názor a akceptuje jeho hranici pochopení.Jednoduchým stylem a lehko vysvětlené...a dokonce i uvěřitelné.

super kniha (anka all saga, 4.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
zaujímava a veľmi poučna kniha ,môžem len odporučiť tým ktorý chcu vedieť viac ako ostatný

Dobry pocit (Lucia Krajčiková, 5.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tak toto bola prva kniha ktoru som čitala najdlhšie z mojich všetkich knih nie preto že by bola tažka to nie,ale preto že po kazdej chvilke som bola nutena zatvorit oči a premyšlat o tom čo som prečitala.Mala som neskutočne pociti pri čitani tejto knihy pri vela riadkoch hlavne kde su popisane skutočne pribehy a stretnutia z anjelmi som plakala a dost často a dlho.Mam aj ja životne skusenosti len som ich doteraz nevedela pochopit a pri čitani som zistila že vela veci z knihy som zažila aj ja len som na to zabudla kniha mi to pripomenula je to užasne .Po prečitani knihy aj pri čitani mam stale užasny pocit na srdci a pocitujem lasku,ulavu cit som nesmierne štastna a dakujem za knihu ktora mi otvorila oči a srdce.Dufam že na nu tak lahko nezabudnem a neviem prečo,ale mam pocit ako by som začala vnimat tento tažky život inimi očami.

skvelá kniha (Lucia Čulenová, 6.12.2011) Odpovedať

príjemné čítanie
Autorka napísala už veľké množstvo kníh o anjeloch, čiže by sa dalo povedať, že je odborníčkou v tejto tématike. Všetky jej knihy sú veľmi úspešné a čítané, sama autorka priznáva, že ľudia v poslednej dobe začínajú čím ďalej tým viacej veriť na anjelov. Keďže potrebujú určitú oporu v tomto uponáhľanom svete. V knihe nás autorka najskorej prevedie stručným úvodom v ktorom nám objasní fakt, že keď mi anjelov nevidíme, ešte to neznamená, že nás nesprevádzajú počas nášho celého života. Dokonca sama priznáva, že aj ona patrila medzi tých ľudí, ktorý anjelov nevidia a naučila sa ich vidieť až v stredných rokoch, z čoho bola mierne zúfalá. V ďalších dvoch kapitolách sa dozvieme niečo o histórií anjelov, ako na ľudí pôsobili v minulosti a ako na nás pôsobia v dnešnej dobe. Týmto úvodom sa autorka pomaly prenesie až k podstate knihy, kde nám objasňuje akými všetkými spôsobmi vieme vidieť (počuť, vnímať) anjelov. Autorka nám v nasledujúcich kapitolách prezradí zopár rád, pri ktorých by sme sa mali vedieť otvoriť svojmu vnútru a celému duchovnému svetu. Súčasťou knihu sú aj príbehy obyčajných ľudí, ktorý sa stretli s anjelmi a ich život sa úplne zmenil. Na záver nám Theresa Cheungová ponúka niekoľko básničiek a porekadiel o anjeloch a prosí anjelov aby nám v živote pomáhali. Prečítanie tejto knihy mi trvalo trošku dlhšie než keď čítam “obyčajné” romány, ale nebolo to tým, že je kniha napísaná ťažkou formou, práve naopak kniha ja ľahko čitateľná pre každého. Ale každý čitateľ ktorého aspoň trošku zaujíma duchovný svet sa bude chcieť do knihy ponoriť hlbšie a bude premýšľať o tom čo čítal, tak ako aj ja. Knihu by som odporučila všetkým čitateľom, ktorý majú radi duchovný život a chcú sa v tomto smere ďalej rozvíjať a zdokonaľovať.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má bocian?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x