bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Kým nás láska nerozdelí: Hľadania

Vydavateľ: Hladohlas (HLADOHLAS GROUP, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:45

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,50 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Kým nás láska nerozdelí: Hľadania

Láska sa nedá spútať ničím. Je to čistý cit. Láska nie je o žiarlení, vlastnení, výčitkách, posudzovaní, láska nepodozrieva, láska nič nevnucuje, láska má byť šťastím pre oboch partnerov, láska dáva priestor, láska nie je nefungujúci vzťah, láska je plynúca rieka, láska je sloboda! Ale v dnešnej dobe je všetko naopak. Neexistuje zlo či dobro, existuje len skutočnosť a stav veci. I hriech a peklo si vymysleli sami ľudia, aby sa mali čím strašiť. Život nie je boj, ako si mylne nahovára množstvo ľudí na svete, ale hra a učenie. Sme maličké kryštáliky, ktoré skladajú božskú podstatu (zabudnite, prosím vás, pri slove Boh na všetky dogmatické vyjadrenia rôznych cirkví, ktorým ide iba o moc a peniaze). Naše pády a bolesti nie sú ničím iným ako rýchlovýťahy do našich duší. Všetky životné kopance sú prepotrebné látky, prichádzajúce k nám v prestrojení a motivujúce náš vnútorný rast. Každý jeden živý element vo vesmíre je tu pre niečo vyššie, aj keď si to ani neuvedomujeme. A s naším duševným vývinom rastie aj spoločné vedomie vesmírnej identity. Všetci sme bunky Boha, tak už prestaňme konečne spolu bojovať, podajme si ruky a objímime sa. Život je krásny, pochopme to už, aj keď možno práve plačeme.

Detaily o knihe

Názov: Kým nás láska nerozdelí: Hľadania

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Expersívna, pútavá perfektná (Jana, 10.4.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knižku určite odporúčam, aj keď určite mi mnohý dajú za pravdu, že si ju yvchutnáte len v čase keď naozaj máte "chuť na hiraxa" lebo určite nepatrí medzi knihy ktoré sadnú každému. Mne sa však strašne páči autorov silne expresívny štýl, miestami sa smejem nahlas niekedy som síce mierne "vedle sebe" a musím si vetu prečítať aj dvaktát. Už si brúsim zuby na Kým nás láska nerozdelí: Nachádzania

Hirax (Romana Blechová, 18.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Toto bola prvá knižka od Hiraxa, ktorá sa mi čítala miestami ťažšie. Nakoľko hlavný hrdina má dosť často dlhosiahle filozofické monológy. Napriek tomu, je táto knižka výborná a pokiaľ máte radi Hiraxov štýl, budete spokojný.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x