bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Dámska majstrovská hra

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 26.04.2024 02:53

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Dámska majstrovská hra

Obľúbený autor nespočetných bestsellerov Sidney Sheldon nám vo svojom nezabudnuteľnom románe Majstrovská hra predstavil intrigánsku rodinu Blackwellovcov na čele s Kate Blackwellovou. Na scénu medzičasom nastúpila nová generácia a tak ako sa zmenil svet, zmenila sa aj americká šľachta.
Hoci Kate zomrela, deti jej vnučiek Eve a Alexandry bojujú o dedičstvo. Lexi aj Max sú rozhodnutí získať kontrolu nad firmou Kruger-Brent, s. r. o., multimiliónovou medzinárodnou korporáciou s kapitálovou účasťou v rozličných priemyselných odvetviach na celom svete. Ale iba jeden z nich sa môže stať predsedom správnej rady...
Lexi Templetonová je nielen krásna, ale aj nesmierne inteligentná a nemilosrdná súperka. Túži pokračovať v stopách prastarej matky a pokračovať v jej majstrovskej hre.
Ale rovnaké ambície má aj jej bratanec Max a nezastaví sa pred ničím, aby získal vzácnu trofej. Poháňa ho nielen nenávisť a žiarlivosť, ale aj chorobná láska k zatrpknutej matke, pre ktorú je ochotný nielen zradiť, ale aj zabiť...
Román Dámska majstrovská hra má všetky znaky tvorby veľkého majstra – nezabudnuteľné postavy, gradujúci dej a skvelý rozprávačský štýl – a bezpochyby si získa nielen verných ctiteľov Sidneyho Sheldona, ale aj celé zástupy nových čitateľov.

Detaily o knihe

Názov: Dámska majstrovská hra

Originálny názov: Misteress of the Game

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Brilantná (V. Berdáková Pavlík, 1.2.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Čítala som aj prvú časť od Sheldona a pokračovanie bolo tiež na úrovni. Veľmi ma to chytilo a páčilo sa mi to. Len ten koniec...také otvorené konce sa niekedy nehodia(-: Inak napínavá kniha, plná napätia, intríg, nečakaných zvratov....Páčilo sa mi to, odporúčam.

komentár (Evka, 8.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
zo začiatku som sa vôbec nevyznala v postavách, treba dávať pozor pri ich predstavení, no pri čítaní sa do toho dostanete a budete sa v nich vedieť orientovať, dej je zaujímavý no pri niektorých zápletkách mi chýbal bližší opis situácie

nazor (nazor, 13.10.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
neviem ci to bol sfilmovany tento pribeh ale bodlo by mu sfilmovanie ,aj kniha je pisana stylom strihov ako vo filme mam ten dojem, treba pozorne citat ked sa predstavuje rodina a jednotlivy clenovia podstata zacina od 150strany obrazne povedane, styl pisania mi vyhovuje len bodlo by viac opisov prostredia inak nemam namietky aj ked to mozem zaradit medzi feministicku literaturu(ale nie v zlom myslene) iba definicia smeru, ma to akciu spad aj rozuzlenie...

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva plus sedem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Felicity Tennantová mala depresiu. Keď sa v ten krásny slnečný septembrový deň došuchtala v pyžame k poštovej schránke, suseda na ňu veselo zakývala, ale ona nereagovala. Za chrbtom mala idylický biely drevený domček, v ktorom si s manželom Davidom šťastne nažívali už dvadsať rokov. Ale iba do minulého mesiaca.
Prvé pravidlo šťastného manželstva: dostať manžela z domu.
Odkedy David dal výpoveď v Templetonovej realitách, motal sa po dome ako medveď a všade jej zavadzal. Z neznámych dôvodov zrejme prišli o veľké peniaze, ale Felicity vôbec netušila prečo. David dokonca naznačil, že predá dom a presťahujú sa do niečoho skromnejšieho. Možno dokonca odídu z Westchesteru.
Len cez moju mŕtvolu, pomyslela si.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x