bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Výjimečná

Vydavateľ: B3B s.r.o (Ediposs - vydavaťeľstvo)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 01.06.2024 02:53

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Výjimečná

V Katsině světě to lidé narození s mimořádným nadáním – Výjimeční – nemají jednoduché. Všichni se jich bojí, pohrdají jimi, nebo je využívají. Katsa ale nese břemeno, které sama nenávidí: je Výjimečná v zabíjení. Slouží strýci Randovi, králi Mezizemě, a má za něj dělat špinavou práci – trestat a mučit každého, kdo se mu znelíbí. Při setkání s princem Po, Výjimečným bojovníkem, Katsa ještě netuší, jak moc se jí změní život. Nikdy by nečekala, že se stane Poovou přítelkyní. Nikdy by nečekala, že zjistí novou věc o svém nadání – a že odhalí hrůzné tajemství… tajemství, které by pouhými slovy dokázalo zničit všech sedm království.

Detaily o knihe

Názov: Výjimečná

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Výnimočná (Zuzana, 4.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Po prečítaní tejto knihy som chvíľu nevedela, čo si o nej mám myslieť. Očakávala som od nej totiž niečo extra, niečo čo som ešte nečítala, nepočula, nevidela a akosi som mala pocit, že sa mi toto očakávanie nesplnilo. Po nejakom čase a "strávení" tohto príbehu som však prišla na to, že som sa mýlila, táto kniha mi dala presne to, čo som od nej ani vo sne neočakávala. Napätie, lásku, zmes pocitov, opisy krásnych miest a to všetko v jednom príbehu. Takže tak, ako sa stupňoval počet prečítaných strán, tak isto sa stupňovala moja túžba čítať stále ďalej a takisto ľútosť nad tým, že sa príbeh raz skončí. Ale čo sa dá robiť. Krásny príbeh, ktorý odporúčam všetkým, ktorí hľadajú výnimočný príbeh.

výnimočná (Lucia, 29.1.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Veľmi sa mi na tejto knihe páčilo, že je v nej niečo nové...niečo o čom som ešte nečítala. Výnimoční, páči sa mi predstava ľudí, ktorí sú výnimoční nejakou svojou schopnosťou a majú každé oko inej farby, podľa čoho sa dajú rozoznať... Napínavý príbeh, v ktorom každou stranou prichádzajú nové zaujímavé veci, Katsa o sebe zisťuje, že v skutočnosti nie je taká, ako si myslela...prežíva veľa nových vecí a zakaždým prekvapuje tým, čo dokáže...

Čítanie jedným dychom.... (Blanka Bieliková, 4.9.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Úžasný príbeh o hľadaní seba samého, o vytváraní vzťahov, dôvere a ... votkaný do rozprávkového príbehu. Naozaj veľmi príjemné čítanie.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x