bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Všetko má svoj čas

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 26.04.2024 02:53

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Všetko má svoj čas

Coco Barringtonová pochádza z legendárnej hollywoodskej rodiny. Jej matka Florence je autorkou množstva bestsellerov, sestra Jane je jedna z najúspešnejších hollywoodskych producentiek a už dlhé roky žije so svojou partnerkou Liz v dokonalom vzťahu. Florence si po niekoľkých rokoch vdovstva našla nového partnera, ibaže je od nej o dvadsaťštyri rokov mladší. Čierna ovca rodiny Coco zanechala štúdium práva a zarába si na živobytie ako profesionálna psíčkarka.
Keď Coco neveľmi nadšene súhlasí, že postráži Janinho psa v jej dome, zrazu zistí, že tam nebude bývať sama – jej spolubývajúcim sa stane príťažlivý britský herec Leslie Baxter, ktorý uteká pred svojou bláznivou bývalou milenkou. Hoci každý pochádza z iného sveta, takmer okamžite sa do seba po uši zaľúbia. Kým Coco rozmýšľa, aká budúcnosť ju čaká pri hollywoodskej filmovej hviezde, staré rany sa zacelia a vytvoria sa nové rodiny – niektoré tradičné, iné menej tradičné, ale všetky spája puto lásky.

Detaily o knihe

Názov: Všetko má svoj čas

Originálny názov: One Day of Time

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Steel (Sweet-girl, 29.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľmi dobrá knižka, rovnako ako aj iné jej knižky. Spisovateľka má veľmi dobré nápady a preto je to veľmi príjemné a zaujímavé čítanie. Táto knižka bola naozaj excelentná s dobrými nápadmi, pekným spracovaním. I keď má netypický dej, jej konec je predvídateľný, čo ale mne veľmi nevadilo. Táto knižka je obsahovo ľahko čitateľná, takže ju môžu čítať teenegeri ale aj dospelý a myslím si že každý kto "okoštuje" kúsok z tejto knižky, bude milo po tešený :) Oplatí sa

Danielle Steel - Všetko má svoj čas (Soósová Monika, 19.10.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Titul "Všetko má svoj čas" ma veľmi milo prekvapil svojím netradičným dejom, v ktorom sa stretávajú dvaja ľudia s úplne odlišných svetov. Avšak v ceste za láskou im stojí mnoho prekážok, ktorým musia obaja čeliť, aby si svoju náklonnosť zachovali a nestratili jeden druhého. Budú musieť zabojovať... Táto kniha ma obzvlášť zaujala, pretože práve v období, v ktorom som ju čítala, som mala podobný problém, ako hlavní hrdinovia a neverím, že to bola náhoda, že som práve v tejto dobe siahla práve po tejto knihe, ktorej obsah som vopred nepoznala. Tiež som stála pred dilemou, či v danom vzťahu s jedným človekom pokračovať, alebo naopak, cúvnuť, no uvedomila som si aj vďaka nej, že ako to vystihuje i jej názov, všetko má svoj čas a treba veci nechať voľný priebeh. Preto verím, že sa i môj problém vyrieši a ja sa rozhodnem správne a nech bude moje rozhodnutie akékoľvek, verím, že nájdem svoje šťastie.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má bocian?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Na Cocino veľké prekvapenie jej ráno o ôsmej tesne pred odchodom do práce zavolala matka.
„Preboha, čo to zase vyvádzaš?“ Netušila, čo má matka na mysli. Včera prišla domov neskoro, ráno zaspala a teraz sa ponáhľala na prvú prechádzku so psami.
„Idem do práce? Prečo?“
„No, podľa všetkého robíš v poslednom čase viac ako to. V dnešných novinách sa klebetí o tebe a Lesliem Baxterovi. Vraj si s ním strávila víkend v hoteli Bel-Air a si jeho najnovší úlovok. Kedy sa ti to podarilo?“ spýtala sa matka so záujmom.
„V lete,“ odvetila Coco opatrne. Nechcela o tom diskutovať s matkou ani znova počúvať poznámky, aké si už vypočula od Jane. Matka trochu skrotla vzhľadom na svoj románik s oveľa mladším mužom, ale ešte vždy to bola tá istá osoba ako predtým.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x