bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Temný zámer

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 26.04.2024 02:53

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Temný zámer

Internet ponúka tým, ktorí vyhľadávajú mimomanželské dobrodružstvá, more možností. Na stránke Singleatheart.com však nezúria len hormóny znudených domácich paničiek, je územím, ktorého vládca sa zahráva so životmi návštevníkov. Vyhľadáva potenciálne obete, využije ich a odstráni. To však už nie sú len virtuálne zločiny. Strieka pri nich skutočná krv.
Tak zavítala smrť aj do mesta Sedona v štáte Arizona, kam sa po ukončení kariéry vrátila Ali Reynoldsová. Ali ako bývalá úspešná reportérka po dramatických životných zvratoch netúži po mediálnom javisku, len po pokojnom živote v meste, kde vyrástla.
Keď na predmestí Sedony zavraždia mladú Morgan Foresterovú, ktorá mala povesť dokonalej manželky a matky, a z vraždy je obvinený jej manžel Bryan, do pohybu sa dajú nepredvídateľné udalosti. Ali Reynoldsová pomáha Bryanovi Foresterovi najmä preto, lebo aj ona sama bola v minulosti neprávom obvinená z vraždy. Verí v jeho nevinu, hoci v Sedone už v ňu verí iba ona, a netuší, akú cenu za to bude musieť zaplatiť...

Detaily o knihe

Názov: Temný zámer

Originálny názov: Cruel Intent

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Na internete vraha nerozlíšite... (Marek, 12.1.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
J.A. Jance je na Slovenku menej známa autorka a mnoho čitateľov môže mať podozrievavý pohľad k detektívnym a kriminálnym príbehom z pera ženy. V knihe Temný zámer však toto podozrenie zmetie počas prvých strán. V knihe prezentuje predovšetkým silné charaktery a ľudskú dôveru, ktorý je nezlomná napriek okolnostiam. Román je unikátnym kúskom divokého thrileru a ženský rukopis sa prejavuje práve v psychickej drobnokresbe postáv. Internetové prostredie, vražedné domény, ľudia, ktorí žijú zo sexuálnych klamstiev, podvodov a vrah, ktorý by mal z princípu povolania životy zachraňovať ich ničí. Príbeh ponúka toľko zvratov, že do poslednej vety nebude jasné, kto snová smrtiaci plán v internetovej sieti. Knižka pre milovníkov vzrušujúcich príbehov, plných abstraktných akcií, ktoré však majú logiku a pôsobia až mrazivo hodnoverne.

Temný zámer - J.A. Janceová (Ľubica Šťastná, 26.11.2011) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha, ktorá poodhalí zločin týkajúci sa tejto doby spojený s internetom. Príjemným spôsobom odhaľuje psychopatické zmýšľanie a konanie vraha-lekára a zároveň poukazuje na pozitívnu ľudskú vlastnosť, ktorou je dôvera v človeka a ostražitosť.

otazka (Magdaléna Bernátová, 18.3.2012) Odpovedať

Prečo ste prezradili, kto bol vrah?

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má bocian?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Zhlboka sa nadýchol. Toto už nie je žart. Policajt je policajt, niekoho zavraždili a Matt je v tom podľa vyšetrovateľov zapletený. Srdce sa mu zachvelo. Preboha, veď Susan sa mu odvtedy neozvala – odo dňa, keď neprišla na dohodnuté stretnutie. Ani keď jej opakovane písal a vysvetľoval, že jej nevyčíta, ak sa rozhodla inak. A čo ak zavraždili práve Susan Callisonovú? Čo ak preto neprišla a neodpovedala na e-maily?
„To auto bolo prenajaté na číslo vašej zlatej karty Hertz,“ povedal Holman.
„Prepáčte, ale to musí byť omyl. Ja nijakú zlatú kartu Hertz nevlastním.“
Ako by sa k nej dostal? A načo by mu bola? Všade sa vozil sám a Jenny neznášala lietadlá, takže zásadne nikam nelietali.
„Aha,“ zamrmlal detektív.
Matt sa obával, že to znamená len jedno: Holman všetko vie. Preto sa radšej neopýtal, kto je tá mŕtva. To by sa im mohlo zdať čudné. Ani nezopakoval, že v Sedone nebol, že tam nemohol byť, pretože bol o tretinu štátu ďalej a dúfal, že si dobre zakefuje. Len čušal.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x