bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Bosorkina dcéra

Vydavateľ: Slovenský spisovateľ (Slovenský spisovateľ, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 29.04.2024 03:49

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 5,50 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Bosorkina dcéra

Ľúbostný historický román od autorky Zlatníkovej chovanice.
Krásna Soraya, dcéra maurského emira, sa po upálení svojej matky skrýva pred dôstojníkom inkvizície De Vascadom. Aj keď jej vyslanec francúzskeho kráľa poskytne ochranu, mladí ľudia musia prekonať ešte veľa prekážok, aby ich láska mohla byť naplnená.

Detaily o knihe

Názov: Bosorkina dcéra

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Odporúčam (Ivana Zsidová, 8.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Skvelá historická romanca ;-)

bosorkina dcéra (tm221, 21.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
znovu krásna kniha od Jany Pronskej, k tejto autorke som sa dostala tak, že mi boli požičané 3 jej krásne knihy a to zlatníková chovanica, hriech prvej noci a zradená ľúbosť, vtedy som si zaumienila že ich chcem všetky, je to úplný unikát, historické romance ktoré sa odohrávajú na slovensku, každý príbeh je iný a krásny, nechajte sa ním strhnúť... :)

úžasna kniha (Lucia, 18.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha je úplne super!!!. Mala som možnosť prečítať si už 5 jej kníh z 8, a ani jedna nesklamala... krásne pútavé čÍanie. Mám rada túto autorku. Určite odporúčam prečítať, ako túto tak aj ostatné knihy autorky. :))))

Vladka (vladkar, 7.3.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Krásny romantický príbeh...odporúčam

Slovenská autorka (Lucia Magátová, 28.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Túto knihu som sa bála aj otvoriť. Bála som sa sklamania. Už dlho si brúsim zúbky na túto autorku, ale len nedávno sa mi podarilo uloviť jej dve knižky. Tak trochu som mala strach, že ju mám vysoko na piedestále a že budem nakoniec sklamaná. Prvé čo ma upútalo bola 1. kapitola, ktorá bola na stranu a pól, trochu zvláštne. Smutný začiatok, ktorý sa ťahal celou knihou. Na mňa tam bolo veľa takých dosť nechutných opisov (ako nie až do podrobnosti), ale napríklad ako sa De Vascado "miloval" s tou ženou na lodi. Potom ako skončila. Zmrzačená, šialená. Ja viem toto sa skôr podobá ozajstnému životu ako knihy, ktoré rada čítam ja, ale práve preto čítam radšej romantiku ako takéto zvrátenosti, čo sa v minulosti páchali na ľuďoch. Nie som zástanca lásky na prvý pohľad. Mám radšej, keď sa hrdinovia spoznávajú a pomaly sa do seba zamilujú. Tu sa ešte len uvideli a už ich niečo opantalo. Samozrejme to, že to bola láska nato prišli až neskôr. Veľmi sa mi páčilo, že dej sa odohrával, aj v Sarummovom paláci. Jej brat Alik mi bol sympatický (možno viac ako Bernard). Taký tajomný, zaujímavý typ hrdinu. Potešila by ma kniha o ňom. Taktiež sa mi páčil Sorayn otec, Sarumm a Bernardova stará matka. Obaja to boli silné osobnosti, milujúce svojich blízkych... Čo z toho vyplýva? Kniha sa mi páčila, ale niečo mi v nej chýbalo.

made in Slovakia (Mária Chovancová, 8.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Hoci sa príbeh neodohráva v našich končinách je MADE IN SLOVAKIA. Som veľmi rada, že máme autorku, ktorá píše historické romance ako je táto. Pútavý príbeh, nádherné prostredie a jedno z najkrajších mien hlavnej hrdinky aké som kedy čítala. Soraya.

skvele slovenske citanie (Miroskava Pagacova, 5.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Jedna z mnohych knih skvelej autorky. Bosorkina dcera je dielom Slovenskej uzasnej autorky, ktora pise krasne historicke romany. Bosorkina dcera ma ale najzaujimavejsi dej, hkavnu predstavitelku Sorayu som si hned oblubila. Napatie, historicka atmosfera a neodmyslitekna davka romantiky, to vsetko tato knizka ma :)

Bosorkina dcéra (Sára, 9.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Hneď ako som knihu otvorila, nemohla som sa od nej odlepiť. Milujem romantické príbehy s trochou histórie. Je neuveriteľne krásna a napínavá. Som rada, že viem o ďalšej skvelej autorke tu od nás zo Slovenska.. .o))

BOSORKINA DCÉRA (marta18, 4.8.2012) Odpovedať

príjemné čítanie
Príjemné čítanie odporúčam všetky jej knihy sú skvelé, romantické a zaujímavé.

len tak ďalej (Emília Porembová, 7.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
keď som sa dozvedela, že je východniarka ako ja, bola som veľmi zvedavá na jej knihu ... je to prvá kniha, ktorú som od tejto autorky čítala a príjemne ma prekvapila ... autorka úspešne splietla do kopy príbeh lásky s históriou .. je to napínavý príbeh až do konca ... dokonca aj moja mamina, ktorá číta iba časopisy sa nemohla od tejto knihy odtrhnúť :)

Názor čitateľa (Zdenka, 3.2.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Vrelo odporúčam pre každú romantickú dušu:)))
Všetky komentáre (11)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko mesiacov má rok?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x