bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







  • Cena platí do: 14.2.2100

Podzemie – Stratený svet v Podzemí

Vydavateľ: Fragment SK (Vydavateľstvo FRAGMENT, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 23.04.2024 03:55

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Podzemie – Stratený svet v Podzemí

Štrnásťročný Will Burrows žije so svojou sestrou a rodičmi v Londýne. Nie je toho veľa, čo by ho s nimi spájalo, až na posadnutosť kopaním, o ktorú sa delí so svojím otcom. Keď Willov otec nečakane zmizne v neznámom tuneli, pustí sa Will s kamarátom Chesterom do pátrania. Netrvá dlho a chlapci sa ocitnú hlboko v podzemí, kde odhalia desivé tajomstvo - tajomstvo, ktoré ich môže stáť život.

Detaily o knihe

Názov: Podzemie – Stratený svet v Podzemí

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Kniha je fajn (Ester Hvozdíková, 28.1.2015) Odpovedať

priemerná kniha
Táto kniha ma nijako zvlášť neprekvapila, bolo to také oddychové čítanie. Dej bol celkom zaujímavý. Pripomínalo mi to skôr rozprávku, až na to, že tam bolo použitých trochu viac odborných slov. Niekedy ma tiež nudili zbytočne dlhé opisy :P Ale to asi preto, lebo to nie je presne moja šálka kávy :) Ale inak celkom fajn

Zvláštne, svojim spôsobom ale jedinečné. (Zuzana Ľudviková, 18.5.2014) Odpovedať

priemerná kniha
kniha bola dobrá. Mohla by byť aj viac než dobrá. Mala všetko, čo má fantasy. Mladšiu postavu mužského pohlavia (čo býva väčšinou dobre, že, Harry Potter), neobyčajný námet a spracovanie, akciu, premyslené postavy, siahodlhé opisy a zápletku. Všetky prvky fantasy splnené. Ak ste milovník fantasy kniha sa vám jednoznačne bude páčiť, ak ste chlapec, tak dupľom, pretože kniha sa mi skôr javila pre chlapcov. Ak by sa vynechali opisy a prepracovala by sa prvá časť knihy, bolo by to úžasné. Možno aj na úrovni Harryho Pottera, s ktorým sa tak neskrotne porovnáva. Bolo by to super..

Svet v podzemí (Henrieta, 6.5.2014) Odpovedať

Pri čítaní tejto knihy som prežila neskutočné dobrodružstvo. Svet v podzemí ma doslova pohltil. Niekedy som síce nechápala ako sa určité postavy môžu tak správať ako sa správali v určitých situáciach, ale to sa na konci vyjasnilo. Zvrat na konci som vôbec, ale vôbec nečakala. Táto kniha má úžasnú atmosféru. Veľmi sa teším na ďalšiu časť. Túto knihu odporúčam všetkým, aj deťom aj dospelým. Ak máte radi dobrodružný žáner túto knihu si určite zamilujete.

Najlepšia kniha akú som kedy čítala :) (Nicol Marcinková, 30.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto knižka je úžasna tak ako aj celá jej séria.Dej je napínavý,sú úseky v knihe,ktoré čítam zo zatajeným dychom a neviem od nej odtrhnúť oči.Mám zatiaľ všetky jej časti a môžem ju len odporučiť.Vždy keď ju dočítam tak sa neviem dočkať na ďalšiu časť.Je vhodná pre všetky vekové kategórie.Každá postava má svoj príbeh.Lepšiu knihu som ešte nečítala a to ich už bolo veľa :)

Kniha plná fantázie (Jozef Borák, 8.8.2012) Odpovedať

Dej je zaujímavý, niekedy neočakávaný. Od začiatku do konca má kniha pohltila. Dobre sa čítala...odporúčam, výborné prázdninové čítanie :D

Moja prvá séria (Soňa Horváthová, 5.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Prvýkrát som si túto knižku prečítala pred piatimi rokmi. Odvtedy som ju čítala ešte niekoľkokrát a nedalo mi si nekúpiť aj jej ďalšie pokračovania. Zapáčila sa mi natoľko, že som si kúpila postupne celú sériu. Knižku môžem len a len odporučiť - dej je pútavý, napínavý a človek chce dočítať knihu, od nedočkania sa na koniec, čo najrýchlejšie. Vhodná pre deti, teenagerov a aj dospelých. ;)

Oddychovka ♥ (Simona Cintulová, 21.11.2011) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha je taká zvláštna, povedala by som. Nie však v zlom. Jej koniec bol zaujímavý a preto som si taktiež kúpila druhý diel na ktorý som zvedavá. Najviac ma zaujala postava Willa ale neviem prečo. Je to také pohodové čítanie.
Všetky komentáre (7)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x