bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







História

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Séria:Základný kameň rodinnej knižnice
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 24.04.2024 02:53

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: História

Unikátny obrazový sprievodca udalosťami, osobnosťami a myšlienkami, ktoré nás formovali a formujú. Vyčleňuje najvýznamnejšie a najvplyvnejšie obdobia minulosti a podáva ich prenikavým, informatívnym a jedinečne vizuálnym spôsobom. Kniha obsahuje stovky obrázkov, je obohatená satelitnými mapami a grafickými prvkami, čo umocňuje jej príťažlivosť. Jednotlivé témy sú spracované na vysokej odbornej úrovni, vytvárajúc ucelený pohľad na našu minulosť.

V tejto sérii už vyšli úspešné encyklopédie: Zviera, Zem, Človek, Rastlina, Vesmír, Oceán, Vták.

Detaily o knihe

Názov: História

Originálny názov: History

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

doporucujem (Ivana Bršťáková, 2.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Doporučujem túto knihu pre každého, kto by chcel mať aspoň základný prehľad o dejinách ľudstva. Kniha je doplnená mnohými citátmi, čo hodnotím veľmi pozitívne, tiež je doplnená ilustráciami, ktoré sa nie vždy dajú v bežných knihách a na internete vyhľadať. Kniha je výbornou pomôckou pri načrtnutí dejín a vynikajúcim sprievodcom počas štúdia na základnej i strednej škole.

Jazyk v knihe (Daniela, 1.4.2011) Odpovedať

priemerná kniha
aaale kniha je v Slovencine,ze???

História- chybný výtlačok (Zuzana Kompišová, 3.1.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
dobry den pan Štefan, zrejme sa jedna len o tlaciarensku chybu knihy,a nie je to teda ziadna podlost ako nespravne uvazujete....Ostatne vytlacky su v poriadku a strany 416-417 su o Albertovi Einsteinovi a dalsie strany 418-419 s titulkom Americky sen. Mozte uvedeny vytlacok poslat so sprievodnym listom na nasu adresu/vid kontakty/odd.reklamacie a poziadajte o vymenu. Knihu vam, bez problemov vymenime. Zial taketo tlaciarenske chyby sa obcas vyskytnu.

Pozor na zlú sadzbu strán!! (Štefan, 24.12.2010) Odpovedať

priemerná kniha
Dostal som túto knihu k absolvovanej štátnej skúške. Po obsahovej stránke ju hodnotím ako priemer,preklad mohol byť spracovaný aj hodnotnejšie, ale chcem upozorniť na dosť zásadnú a veľmi vážnu chybu. Neviem, či sa prejavuje aj u iných kníh, v tejto áno. Má chybnú sadzbu strán. Niektoré strany sa duplicitne opakujú. Napríklad téma o Albertovi Einsteinovi - na strane 416 je v knihe rovnako spracovaná dvakrát. A vrchol drzosti príde ešte len...táto téma - hoci má pokračovať - ďalej nepokračuje, takže čitateľ číta o Einsteinovi a ďalšie strany o ňom jednoducho chýbajú a nasleduje pokračovanie o Martinovi Lutherovi Kingovi, ale tentoraz bez začiatku, ktorý chýba tiež. Neviem, kto je za túto drahú podlosť zodpovedný, keďže kniha nie je lacná. Na titulke som sa dočítal, že sadzbu a zalomenie robila firma Item s.r.o. Tiež zodpovednoť vyvodzujem aj pre firmu Ikar, keďže tento knižný titul spadá pod jej knižné portfólio. Hanbite sa!

História (Zuzana Melichová, 14.10.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som objednala manželovi a je nadšený, hneď si ju začal čítať a povedal, že je výborná. Som veľmi rada, že som mu ju objednala. Z tejto edície máme aj ďalšie tituly a som veľmi spokojná. Teším sa na ďalšie.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má mačka?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x