bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Rozprávky pre deti a ich dobrých rodičov

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 04.05.2024 02:52

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Rozprávky pre deti a ich dobrých rodičov

Rozprávky blúdili svetom odnepamäti. Na jedny ľudia časom zabudnú, iné náhle vytrysknú vo fantázii spisovateľa. Peter Vlčko je nielen vynikajúci rozprávač, ale i ilustrátor. Svoje príbehy dotvoril originálnymi obrázkami pomocou jedinečnej techniky, a tak si deti spolu s rodičmi môžu vychutnať pätnásť čarovných rozprávok, v ktorých, ako to už býva, zvíťazí dobro nad zlom a dôvtip nad zákernosťou. Štyri z rozprávok si možno vypočuť aj na priloženom CD.

Detaily o knihe

Názov: Rozprávky pre deti a ich dobrých rodičov

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

(SARA MARILNA, 21.1.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
NO NO NO NO NO

Rozprávky pre deti a ich dobrych rodicov (Kamila Krihová, 27.2.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kto by nechcel byt dobrym rodicom? Veru takych nepoznam. Hoci kazdy si predstavujeme pod pojmom "dobry rodic" nieco ine. Ale kazdy chceme pre nase dietky len to najlepsie. Sama som maminou 5-mesacnej dcerky, ktorej sa pomalicky rozvazuje jazycek. (Ved ma byt aj po kom taka ukecana.) A nasa Veronika, hoci je este taka malicka, ma velmi rada, ked sa jej prihovarame, spievame, no najradsej ma, ked jej nieco putavo rozpravam. Skusala som vselico, ale jedine, co vzdy zaberie, je miniverzia hocijakej rozpravky. A tych poznam veru neurekom, pretoze moji rodicia mi v detstve kupovali knizky s rozpravkami. Dokonca este aj teraz dostavam k narodeninkam a meninam knihy. Raz-dva ich preluskam. Myslim si, ze detske knihy s rozpravkami su pre deticky velmi dolezite, rozvijaju ich fantaziu, prehanaju mozgove bunky, zlepsuju slovnu zasobu... Uz sa tesim, kedy zacneme aj my kupovat nasmu slniecku prve knizocky. Jednu uz sice ma, ale tu cita zatial ustockami :-) Verim, ze rovnako ako ja, bude i ona hltat pribehy o princeznach, o zvieratkach, ale i o celkom obycajnych veciach a ludoch. Som velmi vdacna, ze i v dnesnej preelektronizovanej dobe mame stale vokol nas ludi, ktori sa podujmu na taku tazku cestu a napisu putavu knizku pre nase ratolesti. Velmi si zelam, aby dnesni rodicia kupovali svojim detickam viac kniziek, a hlavne, aby si nasli cas a citali si ich spolu. Nie je nic krajsie a cennejsie v dnesnom uponahlanom svete ako venovat par krasnych spolocnych chvil nasim detom.

Rozprávky pre deti a ich dobrých rodičov (Jana Domanická, 2.2.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
Úžasné...človek sa už len pri listovaní knihy navráti do detských čias. Klasicka s novými tvárami. A ešte aj CD, ktoré rodičom uľahčuje večer...čo viac dodať - ďakujem.

Rozpravky pre deti a ich dobrých rodičov (dagmar strežová, 30.1.2009) Odpovedať

priemerná kniha
Ja som knižku zbadala na internete,zaujala ma svojou peknou ilustraciou.Deti boli tiež nadšene a tie cd pritom su super ,keď sa nam na ne nedostane aspon si to môžu vypočuť.Dokonalý napad. Držim palce

Rozpravky pre deti a ich dobrych rodicov (Mária Bradáčová, 28.1.2009) Odpovedať

príjemné čítanie
dobry den...priznam sa, ze knizku som zbadala v obchodnom centre,,,zaujala ma,ale ked som sa pozrela na cenu,,,tak som zavahala,inac to cd ku kniznemu titulu,,myslim ,ze vyborny napad.S pozdravom

Rozprávky pre deti a ich dobrých rodičov (Monika Cehláriková, 21.1.2009) Odpovedať

príjemné čítanie
Ja som mala moznost vidiet tu knihu u mojej znamej, no mozem len dodat, ze ta kniha stoji o to, aby ste si ju kupili.Stoji v nej stare dobre porekadlo,dobro vitazi nad zlom.A mavyse mate aj cd prilozene, z ktoreho mozu vase deti pocuvat rozpravky na dobru noc, napriklad :) ked nemate zrovna na citanie chut alebocas :)
Všetky komentáre (6)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem mínus štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x