bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Očistec bláznov

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 24.04.2024 02:53

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,80 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Očistec bláznov

Andrej Princ ju pobozkal. To bolo pred desiatimi rokmi. Teraz už Bibiánu bozkáva iný. Má skvelú rodinu, ktorá sa statočne borí s udalosťami dnešných dní na Slovensku. Nezamestnanosť, nevšímavosť, krivdy, odliv mozgov, prehlbujúce sa sociálne rozdiely… Na snívanie už nie je čas. Alebo áno? Bibiáne zasiahne do života tragédia, a keď má pocit, že už nemôže ani len dýchať, príde on. Andrej Princ ju opäť pobozká. Lenže čo ak tá brána do raja sú len dvierka do predpeklia? Bozky už nič neznamenajú, je medzi nimi až príliš veľa otáznikov, príliš veľa bolesti a obetí.

Dostupné verzie titulu

Očistec bláznov Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Očistec bláznov

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Očistec (Lil, 16.11.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Aprílové dievča a očistec bláznov sú dve najlepšie knihy aké som kedy čítala. A to som toho čítala naozaj dosť veľa. Ak by vedel niekto nejakú knihu čo sa na toto podobá, tak mi prosím povedzte.

pokračovanie (katarinka, 15.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
táto kniha sa mi veľmi páčila, najmä to, že to bolo vlastne pokračovanie knihy pre dievčatá, čím to nabralo úplne iný rozmer. určite odporúčam :)

Očistec bláznov (Veronika G., 10.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Pokračovanie knihy Aprílové dievča bol veľmi dobrý nápad, spisovateľke sa kniha naozaj podarila. Zaujímavé pokračovanie, zápletka a rozuzlenie naozaj hrali výbornú symfóniu. Spisovateľka nám chcela určite naznačiť, že láska je nekonečná, a že všetko, čo sa nám zlého v živote stane, je vlastne aj niečo dobré. Kniha veľmi dobre spracovaná, zaujímavé oddychové čítanie. Dávam 10 bodov z 10 :) Stojí za prečítanie

Očistec bláznov (Sára, 10.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Aprílové dievča bola vynikajúca kniha hoci zvláštne skončila, a jej pokračovanie je ešte lepšie. Veľmi som sa na túto knihu tešila a nesklamala. To ako sa znovu stretnú a znovu začne ich veľká láska. Vtipné, pútavé..jednoducho naj. Stojí za to si prečítať obidve knihy. .o)

Unesená. (Miroslava Pagáčová, 6.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ak nejaká kniha stojí naozaj za to- je to práve táto. Dlhší čas som nebola schopná nájsť niečo, čo by ma pohltilo, vtiahlo do deja. Som posadnutá knihami, ktoré nie sú zrovna rozprávkovou predlohou ukazujúcou "reálne krásne vzťahy". Milujem každodennú krutú realitu s poriadnymi dávkami sarkazmu, čo táto kniha poskytuje. Očistec bláznov je naozaj akýmsi dejovým očistcom hlavných postáv. Jedna postava dospeje, druhá nájde kúsok detského šťastia. Perfektne rozpracované charaktery, pútavý dej a situácie na zamýšľanie sa. Moja TOP 1.

Najlepšia kniha..odporúčam jednoznačne! (Zdenka, 4.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Martina Solčanská - Očistec bláznov..po pravde, najlepšia kniha aká sa kedy ku mne dostala..kniha je voľným pokračovaním knihy Aprílové dievča..Reálne opísaný svet.. (bez prikrášlovania) ,, Rozdielne povahy ľudí..osud spojí to čo kedy si bolo rozdelené..no teraz to už bude o to ťažšie ako predtým..všetko sa od vtedy zmenilo..pribudli nové problémy a starosti..no jedno stále ostalo..jedno sa nezmenilo..Tie modré očí..(nezameniteľné!) ..

očistec bláznov (Aďuška :), 26.7.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Nikdy som nečitala knihy ale keď som chytila túto knihu nemola som sa od nej odtrhnúť je geniálna obidve časti sú supéér :) prečítala som ich za 5 dni :) Odporúčam si ju prečítať obidve :)Ešte keby bolo pokračovanie ;)

Očistec bláznov (claudi, 17.2.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
užasná kniha, odporúčam hlavne pre dievčatá v puberte, veľmi tú knihu chválim a tešila by som sa keby bolo pokračovanie :)

odpovedzte prosim hocikto (kejka, 1.8.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
môžem sa opýtat ci sa dali do kopy s andrejom?

očistec bláznov (mimka, 28.7.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
môj komentár na túto knihu nemôže byť iný, ako veľmi pozitívny :)) .. čítala som ju minimálne 5-krát.. a niektoré kapitoly aj viac :) .. mňa veľmi oslovila a priala by som si, aby takýchto dobrých kníh vychádzalo ročne viac :))

Očistec Bláznov (NiQuska, 18.6.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Úplne úžasná knižka aj s "Aprílovým dievčaťom" a "Počkám tu na teba". Obidve som prečítala za 3 dni. Nemohla som sa od nich odtrhnúť.

aprilové dievča a očistec bláznov (kristina banikova, 10.6.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
naj...kniha aku som kedy citala.(aprilove dievca)..nemohla som sa od nej ani odtrhnut...ked su docitam co bude velmi skoro ...tak si odjednam ocistec blaznov.... vyzerá to velmi zaujime a dufam ze andrej nakoniec bude s bibianou....a ako sa stretli bolo ako s rozpravky....zo zaciatku sa mi andrej princ zdal taky suchy,ze ho nic nebavi ale potom ma prekvapil ked sa zacal ucit....vrelo odporucam tuto knihu ale aj knihu aprilove dievca

ocistec blaznov (Mirka, 8.6.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
citala som aprilove dievca ked som ju zacala citat nevedela som skoncit milujem tu knihu a us sa tesim kedy precitam ocistec blaznov kamaratka ma mi ho pozicat podlôa toh co mi rozpravala obsah bude to este lepsie ako aprilove dievca

Ocistec blaznov (pajusQa, 29.6.2009) Odpovedať

vrelo odporúčam
uz to tak celmi chcem je to uzasna kniha a zajtra mi pride.. neviem sa dockat citala som aj Aprilove dievca a strasne ma to dojalo. dufala som ze bude pokracovanie, snad sa aspon ocistec blaznov skonci lepsie
Všetky komentáre (14)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je šesť deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

"Bibiána, si tam?"
"Áno."
"Stojím a budem tu stáť aj celú noc a rozprávať sa s tebou. Pokiaľ nezaspíš. A potom budem počúvať, ako dýchaš. Nádherne dýchaš. Keď som sa ráno vedľa teba zobudil, ležal som, hľadel na teba a počúval, ako dýchaš. Myslím, že som v živote nebol šťastnejší."
Ležala v tme a počúvala, čo rozpráva. A dýchala. Hrudník sa jej vzrušene dvíhal. Hore. Dole. Hore. Dole.
"Nemusíš nič hovoriť, len dýchaj. Počujem ťa. Úplne nahlas. Akoby si tu bola vedľa mňa."
Schúlila sa do klbka.
"Celú ťa vidím. Schúlenú do klbka. A tvoje vlasy v očiach, priesvitnú pokožku, zuby, prsia, prsty na nohách."
Mobil si pritlačila bližšie k uchu a prekrížila nohy.
"Dnes som si na obed kúpil čokoládovú zmrzlinu. Šiel som okolo stánku a zbadal som ju. Tak som si ju kúpil."
"Chutila ti?" spýtala sa.
"Áno. Chcel by som ju tu s tebou jesť." Mlčala. "Mohla by si sem prísť tento víkend, aby sme ju šli ochutnať? Vo všetkých stánkoch v meste."
V hrdle sa jej opäť zjavila známa hrča. Šla by hneď. Utekala. Nohy by si za ním polámala.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x