bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Pohrobok

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 25.04.2024 02:54

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,30 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Pohrobok

Rišo je vynikajúci žiak, ktorého v škole šikanujú. Doma si na ňom brutálny otčim lieči svoje komplexy. Niet divu, že chlapec by chcel žiť v paralelnom svete. Keď sa však doň dostane, ocitne sa v strede zápasu medzi dobrom a zlom. Podarí sa mu využiť svoje vedomosti človeka 20. storočia a poraziť armádu Temného pána Šajdána?

Dostupné verzie titulu

Pohrobok Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Pohrobok

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Hodnotenie čitateľov

Bola som celkom prekvapená (Dominika Hladíková, 8.1.2015) Odpovedať

príjemné čítanie
Keď som zbadala túto knihu, nevedela som, čo očakávať. Fantasy knihy sú moje obľúbené, no ešte som nečítala fantasy knihu od slovenského autora, ktorá by bola.... dobrá. Teraz však môžem povedať, že kniha ma veľmi prekvapila, pretože bola výborná. Dokonale opísaný fantazijný svet, ktorý ma uchvacoval. Tiež sa mi páčili napäté situácie a pri niektorých situáciách som sa aj zasmiala. Úžasná kniha, skutočne.

super super super kniha!!!!! (nikolas, 25.10.2010) Odpovedať

vrelo odporúčam
Je to fantastická kniha, každému odporúčam! Je plná fantázie a zážitok z čítania bol neopakovateľný, len keby už vyšlo aj pokračovanie. Teším sa, že slovenskí autori sú rovnako, ak nie aj lepší než zahraničný. Skvelé! Odporúčam....

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je sedem mínus štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Vrazil dýku do tmavého brucha nad sebou. Ďalšia paripa začala besnieť. Zmätok pred bránou bol nevýslovný. Jeden z temných elfov však zoskočil zo sedla a vbehol do veže. Ilvareel to kútikom oka zachytil. Chcel ho nasledovať, ale keď bol na zemi, zaútočili naňho dvaja ghúlski jazdci.
Trpaslík zúrivo otáčal kolesom a brána sa pomaly zatvárala. Keď ostávala posledná piaď, v medzere sa objavila hrozná tvár ghúla. Temný elf chmatol okraj brány, zastavil ju a dral sa dnu. Kolesom sa nedalo pohnúť. Korrák očervenel a napnuté svaly sa mu jasne črtali pod koženou kazajkou. Ghúl strčil hlavu dnu a zaškeril sa. Rišovi sa zježili všetky vlasy na hlave, ale priskočil k trpaslíkovi a tiež sa zaprel do kolesa.
Ilvareel prvú ranu zablokoval. Znovu lietali iskry vzduchom. Druhej rane sa snažil uhnúť dlhým skokom dozadu, ale uspel len čiastočne. Scimitár mu zachytil hruď. Rozpáral svaly, tvrdé ako železo, rozsekol rebrá a zahryzol sa až do srdca. Biely elf vedel, že ho od konca delí len pár okamihov.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x