bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Rozhodnem sa sama...

Vydavateľ: SPN-Mladé letá (SPN-Mladé letá, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:208
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.04.2024 02:55

Lepšia cena: 6,13 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 6,28 € (vrátane DPH)
Bežná cena:7,30 €
Ušetríte: 1,02 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Rozhodnem sa sama...

Mia má pätnásť a je tehotná. Čo si teraz počne?! Zdá sa, že každý presne vie, čo by bolo pre ňu najlepšie - matka, ktorá sa o ňu nestarala, otec, priateľka... len jej láska Will sa akosi neangažuje. Asi preto, že sám má len šestnásť a je rovnako vystrašený ako Mia. Zúfalá dievčina najprv podľahne otcovmu nátlaku, potom pochybnej ponuke úplne cudzích ľudí a v najväčšom zmätku napokon pocíti, že najlepšie rozhodnutie musí urobiť ona sama...

Detaily o knihe

Názov: Rozhodnem sa sama...

Objednávací kód NA311067

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Rozhodnem sa sama (Nika.J., 29.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
po precitani tejto knihy som zostala v soku.. tak zapalene pri ziadnej knihe som este nebola.. je fakt neskutocne dobra... pocas celeho citania som bola uplne vzita do toho pribehu predstavovala som si to.. zdalo sa mi to az moc skutocne... asi pred 5 minutami som to docitala .. len ten koniec je strasne nejasny... viem ze toto sa nikdy nestalo ae stale si predstavujem ze tie postavy teraz nejako ziju a ja neviem ako... neviem ako to skoncilo s tou jej skolou,s willom ci naozaj chcela ta evie to dieta a podobne... skoda ze to nema nejake pokracovanie...

Príjemné čítanie..:) (Martina Paľová, 14.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Túto knihu kúpila sestra a ja som ju prečítala o niekoľko rokov neskôr. Neviem či je to skutočný príbeh ale je to veľmi trefná téma, pretože čím ďalej je viac a viac dievčat, ktorým sa stane to čo sa stalo dievčati v knižke. Otehotnela a dieťa si rozhodla nechať aj keď si to nikto neželal. Priateľ ju nechal v štichu a sama sa rozhodla bojovať stým čo sa jej stalo. Nie všetky by to zvládli. Túto knihu by som určite odporúčila mladým dievčatám aby sa takýmto veciam vyhýbali. Myslím, že autorka odviedla veľmi dobrú prácu a napísala krásnu knihu a spríjemnenie večera.

Skvelá kniha (Nicol, 1.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu mi odporučila kamarátka. Je to kniha plná emócií. Nie každý autor má odvahu písať o niečom takomto. Knižky tohto typu sú málo vídané . Knižka o mladom dievčati ktoré otehotnelo, a muselo sa vysporiadať s tým že jej otec bol proti. O jej strastiplnej ceste cez rôzne miesta. O jej chlapcovi. Všetky tie situácie sú tam skvelo, naozaj skvostne opísané. Čitateľ sa rád vžije do textu, a celé si to predstavuje pred očami. Túto knihu naozaj odporúčam všetkým čo chcú zažiť skvelý zážitok z čítania, plný reálnych a dopodrobna opísaných situácií. Som veľmi rada že som ju mohla čítať. Malo by si ju prečítať mnoho mladých dievčat. Podľa mňa by boli omnoho zodpovednejšie vo veci tehotenstva v tak mladom veku. A vedeli by čím by si asi museli prejsť. Boli by opatrnejšie. Kniha bola na toto zameraná. Som spokojná čitateľka tejto knihy :)

Pre dievčatá... (Ivana Paľová, 13.3.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Je to príbeh o dievčati, ktoré otehotnelo vo veľmi mladom veku ale dokázala sa cez to povzniesť a zvládla to aj ked veľmi ťažko. Túto knihu by som chcela odporúčiť všetkým dievčatám, ktoré sa ocitnú v podobnej situácii možno im táto kniha pomôže sa lepšie rozhodnúť čo majú robiť. Nehovorím, že táto kniha je skvelá ale stojí za to si ju prečítať. Bola som sklamaná, že niektoré veci v knihe sa veľa nespomínali ako otec dieťaťa ale nevadí. Čitatelia si môžu domyslieť čo sa s ním stalo. Takže ja túto knihu odporúčam ..... _)

Pohodové čítanie (Rebeka, 2.3.2013) Odpovedať

priemerná kniha
Kniha ma zaujala najmä svojím námetom. Po niečom podobnom som na trhu už dlhšie pátrala. Každopádne nie je to jedna z najlepších kníh, aké som čítal,ale rozhodne ani z tých najhorších. Také pohodové nenáročné čítanie na nedeľné popoludnie. niektoré veci v nej boli vedené tak "dostratena". Nemali väčší význam a jednoducho tam len tak boli. Napriek vštkému odporúčam prečítať. Nečakajte, že to bude druhá Jana Eyrová alebo podobne. Rozhodne mi to ale spríjemnilo popoludnie :)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x