bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







1000 lokomotiv

Vydavateľ: Knižní klub (EUROMEDIA GROUP, a.s.)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 02.05.2024 02:57

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: 1000 lokomotiv

Fascinace, která z lokomotiv vychází, je nezlomná. Tyto ocelové kolosy se svou silou a výkonem jsou stejnou měrou symbolem pokroku, jako vzbuzují nostalgické pocity.

Tento nádherný svazek dokumentuje více než 1 000 barevných vyobrazení klasických sérií ze všech zemí světa. U každé lokomotivy jsou představeny nejdůležitější aspekty její historie a účelu použití, stejně jako její zvláštnosti. Díky podrobným údajům o roku výroby, uspořádání, výkonu, délce přes nárazníky, služební hmotnosti a počtu vyrobených kusů je tato kniha obsažnou referenční příručkou s bezkonkurenční informační hodnotou.
Informační texty a více než 1 000 brilantních fotografií tvoří z této knihy podmanivý kaleidoskop lokomotiv celého světa.

Detaily o knihe

Názov: 1000 lokomotiv

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

SKLAMANIE, riziká internetobjednávania, klamlivý popis titulu (Jozef Šuman, 14.9.2009) Odpovedať

priemerná kniha
Dobrý deň. Som neskutočne sklamaný z knihy 1000 lokomotiv. Divím sa vydavateľstvu IKAR,že pustil na internet takýto popis tohto titulu. Mal to byť podmanivý kaleidoskop lokomotív celého sveta.Alebo sú nemecky hovoriace krajiny pupok sveta alebo Nemecko a Rakúsko najkonštruktérmi lokomotív. Viac ako polovica knihy je venovaná týmto krajinám. Azia vrátane Japonska má 3 strany ( maglev v Shanghai,ktorým som aj ja šiel 417km/h a je vraj najrýchlejším vlakom ani zmienka), severná Amerika 16 strán,Rusko 6 strán, Afrika 4 strany, Austrália 2 strany. Som vážne strašne sklamaný a najradšej by som knihu vrátil. Nejde mi ani tak o peniaze ako o to, že rád listujem vo faktoch a chcel som aj o lokomotívach ale nie o lokomotívach nemecky hovoriacich krajinách, ale v podmanivom kaleidoskope lokomotív celého sveta. SKLAMANIE z knihy, popisu titulu, ktorý je vyslovene klamlivý, možno aj žalovateľný ako klamlivá reklama. Budem si dávať veľký pozor pri ďalšom objednávaní. Dosť som rozmýšlal, či Vám napísať, ale chcel by som, aby ste sa vyvarovali takémuto klamlivému popisu ponúkaných titulov. Kniha má byť priateľ, teraz som si vďaka Vám nevybral dobrého. S pozdravom, Jozef Šuman.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je deväť krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x