bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Pán zlodejov

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 15.06.2024 03:07

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Pán zlodejov

V Benátkach sa pomaly začína zima, keď súkromného detektíva Viktora vyhľadá nemecký pár s dosť nezvyčajnou žiadosťou – má vypátrať ich dvoch synovcov, siroty Prospera a Bona. Bratia utiekli z domu, keď sa starší Prosper dozvedel, že ich chcú rozdeliť. Žijú spolu s novými kamarátmi v starom nefunkčnom kine, kde sa o nich stará tajomný Pán zlodejov – pätnásťročný Scipio.
Scipio prichádza a odchádza uprostred noci a rozpráva chránencom príbehy o svojich lúpežiach v benátskych palácoch. Jedného dňa dostane zvláštnu objednávku: pre tajomného conteho má ukradnúť drevené levie krídlo. Okrídlený lev je jednou z figurín starého kolotoča, ktorý má čarovnú moc – dokáže pridať alebo ubrať roky každému, kto sa na ňom povozí.
Priatelia však musia chrániť aj Prospera a Bona pred detektívom Viktorom, vďaka ktorému sa dozvedia, že Pán zlodejov nie je tým, za koho ho až doteraz pokladali...

Detaily o knihe

Názov: Pán zlodejov

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Palec hore!:) (Martina, 13.8.2013) Odpovedať

príjemné čítanie
Túto knihu som si kúpila,pretože je od skvelej autorky,Cornelie Funkeovej,ktorá rozhodne vie,ako napísať skvelé knihy:)Je to kniha skôr pre deti, tínedžerov,ktorí majú radi fantasy.Čiže pre mňa bola táto kniha ako stvorená.Každá jedna postava mala v knihe vlastný priestor,pri ktorom ste ju mohli spoznať a vytvoriť si o nej mienku.Dej sa odohráva v krásnych Benátkach a autorka pekne opisuje nádhery tohto mesta.. Dej je zaujímavý,miestami plný záhad,ale aj zábavný a ani chvíľu som sa pri ňom nenudila.Pri každej kapitole sú aj krásne kresby,čo sa mi veľmi páčilo.. Je tam pekne vykreslený obraz medzi dospelými a deťmi,to ako niekedy deti túžia stať sa dospelými a možno naopak..:) Proste ozaj dobrá kniha,odporúčam ju každému,veľmi pohodové čitanie :)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je jeden plus šesť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x