bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Knihy od autora Ružena Scherhauferová

Ruženu Scherhauferovú vychovali starí rodičia. Narodila sa roku 1950 vo Svodove pri Želiezovciach, vyštudovala Pedagogickú fakultu v Nitre. Niekoľko rokov pracovala v Mestskom kultúrnom stredisku v Trnave, potom učila na základnej škole v Seredi slovenský jazyk, etickú a výtvarnú výchovu. Venovala sa žiakom v oblasti umeleckej tvorby a prednesu, nacvičovala divadlá, dramatické pásma, pripravovala programy a mala na starosti školský časopis. Práca s deťmi sa jej páčila.

Od roku 2009 je v dôchodku, no aktívne pracuje v Zbore pre občianske záležitosti pri Miestnom úrade v Seredi, kde aj býva. Uvádza a konferuje programy, venuje sa súkromne logopédii, so svojimi zverenkyňami cvičí pilates a strečing, vo voľnom čase si rada prečíta dobrú knihu alebo maľuje. Pozitívnu energiu prenáša aj na svoje okolie. Jej dve dcéry sú už dospelé, a tak má na svoje aktivity dosť času. S úsmevom hovorieva, že až teraz našla to, po čom celý život túžila – šťastie.

V hlave nosí veľa námetov zo života a všetky chce spracovať knižne. Debutovala románom Odhalené tajomstvo (pod pseudonymom Paulína Dudášová-Svodovská). Už viem, že chcem teba je jej druhá knižka.
Zobrazujem: 1 až 13 z 13
Zobraziť po: 5 | 10 | 20 | 40 | 80

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD

Zasielanie noviniek zdarma na váš e-mail


x