bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe iBux.sk







Zásady bezpečného nakupovania

1. Objednávanie tovaru bez nutnosti registrácie

Sami si môžete vybrať, či chcete na bux.sk nakupovať s registráciou alebo sa registrovať nebudete. Ak zvolíte možnosť nakúpiť bez registrácie, zadáte len základné údaje ako svoje meno a priezvisko, doručovaciu adresu, e-mail a telefón.

2. Ochrana osobných údajov

Je v našom spoločnom záujme, aby sa osobné údaje, ku ktorým dávate súhlas vydavateľstvu Ikar, a. s., na spracovanie, spracovali a používali v presnom a aktuálnom znení, a to k vašej i našej spokojnosti. Preto si dovoľujeme vás upozorniť, že máte právo na prístup k svojim osobným údajom, na opravu v prípade ich nepresnosti, máte právo požiadať o vysvetlenie, právo na odstránenie nepresného stavu, blokovanie vašich osobných údajov a ďalšie práva ustanovené v súlade so zákonom č. 122/2013 Z. z. o ochrane osobných údajov.

3. Zadávanie e-mailu, používateľského mena a hesla

Pri registrácii na bux.sk zadávate aj svoju e-mailovú adresu a volíte si používateľské meno a heslo. Každý zadaný e-mail náš systém kontroluje, a preto nemôže byť rovnaký e-mail v systému dvakrát. Na zadaný e-mail vám príde potvrdenie o registrácii a aktivačný odkaz, ktorý aktivuje váš používateľský účet na bux.sk.

Pokiaľ ide o zadávanie hesla, odporúčame zadávať také heslo, ktoré nie je ľahké odhadnúť (ako napríklad vaše meno, priezvisko, ulicu a pod.).

V prípade, že zabudnete svoje heslo a nemôžete sa prihlásiť na bux.sk, použite nástroj na verifikáciu a zaslanie hesla. Stačí zadať vašu e-mailovú adresu a túto informáciu odoslať. Po overení, že tento e-mail je v systéme spojený s aktívnym používateľským účtom, zašleme vám heslo práve na tento e-mail.

V prípade problémov môžete kontaktovať zákaznícky servis e-mailom info@bux.sk alebo na telefónnych číslach: 02/49 104 341, 02/49 104 333.

4. Odhlásenie zo systému

Aby ste zabránili nepovolenému prístupu do vášho používateľského účtu na bux.sk, nezabúdajte, že po prihlásení sa treba aj odhlásiť. Odhlásenie odporúčame až po tom, čo ste dokončili svoju objednávku, skončili prácu vo svojom účte alebo ak odchádzate od počítača.