bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Zeb

Vydavateľ: Oldag (Oldag)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Počet strán:328
Poradie vydania:1.
Posledné kusy na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 27.04.2024 03:00

Lepšia cena: 16,12 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 16,50 € (vrátane DPH)
Bežná cena:19,19 €
Ušetríte: 2,69 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Zeb

Atraktivní příběh dvou povahově i společensky rozdílných a vyhraněných osobností je vyprávěn na pozadí současné americké reality.

Někdy se stane, že vás opravdový hrdina nechá, abyste se zachránili sami.
Snad nelze najít rozdílnější osobnosti, než je Sayer Coleová a Zeb Fuller. Ona, advokátka z vyšších společenských vrstev, jež tráví své dny s klienty v kanceláři nebo soudní síni, on, samorost, který se živí rukama a stačil už projít i vězením. Nic z toho však Zeba neodradí, aby od chvíle, kdy elegantní blondýnku poprvé uviděl, po ní netoužil – dokonce i tehdy, když se zdá, že rezervovaná advokátka je vůči jeho zájmu netečná. Sayer je přesvědčená, že tak tvrdý a atraktivní muž jako Zeb nemůže stát o uhlazenou a citově zdrženlivou ženu, ačkoliv jí něco říká, že právě tento člověk by mohl konečně rozpustit led jejího zevnějšku a vnést do jejího života novou vášeň. Když pak za ní Zeb přijde s žádostí o profesní pomoc, cítí zároveň úlevu i zklamání, že nedostane šanci poznat, jak skvělý by mohl být. Ale poté, co spojí své síly při nápravě zla a zachrání jistou rodinu, střet ohně a ledu už nelze ignorovat.

Detaily o knihe

Názov: Zeb

Objednávací kód NA657406

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Nová séria od Jay Crownover (Kristína Rydlová, 11.10.2022) Odpovedať

príjemné čítanie
Zeb je prvý diel série Saints of Denver, ktorá je tak trochu prepojená s autorkinou predchádzajúcou sériou Marked Men (obe hlavné postavy z tohto príbehu sme spoznali už tam). Sayer (sestra Rowdyho) je úspešná právnička, ktorej sa síce v práci darí, no v osobnom živote až tak nie. Je dosť poznačená svojou minulosťou, vzťahom rodičov, matkinou samovraždou a otcovou výchovou. To všetko spôsobilo, že má nízke sebavedomie, pôsobí chladno, nikoho si nepúšťa k telu, no zúfalo túži po niekom, koho by mohla milovať a kto by miloval ju. Bola to komplikovaná povaha, čomu sa na jednej strane nečudujem, no niekedy som mala chuť s ňou zatriasť, nech sa spamätá a nenechá si ujsť šťastie, ktoré má rovno pod nosom. Zeb má toho za sebou tiež dosť veľa. Spravil množstvo chýb, skončil vo väzení, no našťastie sa spamätal a dokázal svoj život napraviť. Vedie úspešnú firmu, renovuje staré domy a pomáha ľuďom s podobným osudom. Svojim vzhľadom možno naháňa strach, ale vo vnútri je to veľmi láskavý človek. Páčilo sa mi, ako sa postavil k situácii, ktorá opäť zasiahla jeho život. Musím sa priznať, že Zeb mi sadol viac ako Sayer. Hyde bol rozkošný, od prvého momentu som si ho zamilovala. V niektorých momentoch mi preňho pukalo srdce a najradšej by som ho objala. Príbeh ako taký sa mi páčil, ale bola tu jedna vec, ktorá mi celkom kazila dojem z čítania...vykanie. Nevadí mi, keď si postavy zo začiatku vykajú, to je úplne normálne. Ale aby si vykali aj po tom, ako sa spolu vyspali? Pôsobilo to na mňa rušivo. Trvalo takmer 60% príbehu, kým si konečne prvýkrát zatykali a odvtedy sa mi už príbeh čítal oveľa lepšie. Objavili sa tu aj postavy z predchádzajúcej série, čo ma potešilo. Vždy rada vidím, aká si je celá partia blízka, ako si navzájom pomáhajú a starajú sa o seba.

Zeb (Michaela Lastovicova, 1.10.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Milujem seriu Marked Men, preto som rada ,ze sa s niektorymi postavami znovu stretavam v tejto serii Saints of Denver. Urcite odporucam, skvele citanie

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má holub?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x