bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







The Cocktail Balance

Vydavateľ: The Cocktail Balance (The Cocktail Balance, s.r.o.)
Formát:Kniha
Počet strán:176
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:59

Lepšia cena: 25,20 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 25,80 € (vrátane DPH)
Bežná cena:30,- €
Ušetríte: 4,20 € (zľava 14%)
Lepšia cena
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: The Cocktail Balance

Kniha The Cocktail Balance je návodom, ako robiť na Slovensku kvalitné barmanstvo. Barmanská kniha nielen pre skúsených barmanov a barmanky, milovníkov barovej kultúry, ale aj študentov a študentky odborných škôl, ktorá posunie hranice Vašej kreativity od základov. Je to kniha, ktorá je poctou slovenskému barmanstvu. Podstata knihy je v tom, aby ste si z nej vzali čokoľvek, čo potrebujete a zaujme vás.
Je pre všetkých, ktorí sa chcú naučiť niečo nové, inšpirovať a posúvať hranice, pretože len keď rastieme ako jednotlivci, potom rastú aj ľudia a veci okolo nás, kde následne rastieme všetci spolu.

Kniha The Cocktail Balance je rozdelená na 3 základné časti – teoretickú, praktickú a odkazy od najlepších slovenských barmanov.
Teoretická časť obsahuje základy profesionálneho prístupu v jednotlivých kapitolách, ako sa prezentovať a ako sa starať o svojich hostí. Dozviete sa tiež proces cenotvorby cocktailu, efektívne metódy využiteľné na spracovanie kreatívnych myšlienok a v kapitole venovanej gastrofyzike a neurogastronómii to, ako môže vôňa, dotyk, zvuk a vizuál ovplyvniť výslednú chuť cocktailu. A to všetko vytvára komplexný a nezabudnuteľný zážitok pre Vašich hostí.
V knihe tiež nájdete definície 20 moderných ingrediencií, s ktorými autor pracuje pri tvorbe cocktailov – čerešne, zázvor, fialová mrkva či malinové listy. Cocktailová časť je rozdelená na 20 Twisted Classics drinkov, kde autor zdôrazňuje dôležitosť ovládať základy a poznať tie najznámejšie svetové klasiky, ktoré sú dodnes základom aj pre mnoho moderných adaptácii a zároveň 20 autorových Signature drinkov. Nechýba barové náradie, technológie, techniky príprav a prečítate si aj o práci s ľadom.

V knihe The Cocktail Balance nájdete overené procesy, ktoré fungujú a ktorými sa môžete inšpirovať autorom Stanislavom Harciníkom: “Kniha bola pôvodne iba mojim receptárom, keďže sa venujem tvorbe drinkov a baví ma práca s chuťami. Ale uvedomil som si, že mojou súčasťou nie sú len recepty, ale aj celý ten kreatívny proces a prístup, ktorý vám chcem ukázať. A je len na vás, čo si z neho vyberiete.”

“Bar, Cocktail a Hostia sú mojím životným štýlom, čo je alebo bude tým vaším?”

Detaily o knihe

Názov: The Cocktail Balance

Objednávací kód NA656773

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Knihu ešte nikto nekomentoval, budete prvý.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má pes?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x