bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







After 1: Polibek – 2. vydání

Vydavateľ: YOLI CZ (EUROMEDIA GROUP, a.s.)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Poradie vydania:2.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:56

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: After 1: Polibek – 2. vydání

…můj život a moje srdce už nikdy nebudou stejné. Potom, co do nich narazil Hardin, už ne. Tessa má všechno – žije v láskyplném prostředí s chápající matkou a má kluka svých snů, laskavého, milého, kterého jí závidí všechny kamarádky. Lepšího už si ani nemohla přát. Tessin pohodový život ale
v okamžiku změní jediné setkání. Hardin je pořádně drzý kluk, s nepřeslechnutelným, nafoukaným britským akcentem, sexy rozcuchem, tetováním a piercingem ve rtu. Tessa si nemůže pomoct – Hardin je zkrátka jiný než ostatní kluci, které poznala… A to po všech stránkách – dovede být i pěkně krutý. Neměla by ho spíš nenávidět? Neměla by jím Tessa pohrdat? Jak to, že se od něj nemůže odpoutat? Nedokáže to – i přes všechny jeho chyby a prohřešky. Intenzivní vášnivou blízkost střídají neustálá Hardinova zmizení a výbuchy vzteku. Může takhle vůbec vypadat láska? Tessa sama nevěří, že by takový vztah mohl fungovat. Ale… jde odolat jeho polibku?

Detaily o knihe

Názov: After 1: Polibek – 2. vydání

Originálny názov: After (1)

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Naozaj dobré čítanie, takže si rovno zakúpte i druhý diel (Martina, 19.8.2019) Odpovedať

vrelo odporúčam
Musím uznať, že kníh tohto typu je veľa, ale táto séria u mňa zabodovala na plnej čiare. Určite tomu dopomohol i fakt, že hoci má viac ako 500 strán stále sa "tam niečo deje". Žiadna nuda, či zbytočné naťahovačky. Neoddýchnete si, až kým nebudete na konci. A ten je naozaj zvratový, tak si hneď zakúpte i druhý diel. Kto má rad nepresladenú romantiku a drsných chlapcov príde si na svoje. PS: k filmu Samostatne dobrý film, no s knihou má pramálo spoločného. Ak si pozriete film ešte skôr, ako sa k Vám dostane kniha, nebudete úplne sklamaní. Príbeh je pekne spracovaný, hrdinovia veľmi sympatický a celkovo z filmu budete mať veľmi dobrý dojem ALE... ak ste čítali knihu, budete porovnávať a film z toho nevyjde ani ako slabý priemer. Nič čo robí Hardina Hardinom v ňom nenájdete a ten pozmenený záver ma sklamal. Zachytil podstatu ale úplne odstránil drámu, ktorá vás prinúti okamžite vziať do ruky druhý diel. Takže by som to zhodnotila asi nasledovne: Ako samotný film ok, určite si ho pozrite, ale ako film podla knižnej predlohy rozhodne nie.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x