bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Milá Bridget, chci tě

Vydavateľ: Baronet (Baronet, a.s.)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 20.04.2024 02:58

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,50 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Milá Bridget, chci tě

Milá Bridget,
píšu ti tenhle dopis, protože je dost nepravděpodobné, že bych někdy sebral odvahu říct ti to do očí.
Takže tady to je.
Vůbec se k sobě nehodíme. Ty jsi spořádaná svobodná matka, co to má v hlavě srovnané. Já jsem jen nezodpovědný doktůrek z Anglie, co tu ve městě působí jenom dočasně a žije v tvojí přestavěné garáži, než se zase vrátí domů.
Jenže se tu vyskytla taková věc… z nějakého pitomého důvodu na tebe prostě nedokážu přestat myslet, a to v dost nevhodných souvislostech.
Chci tě.
Jediný důvod, proč ti to teď píšu, je, že si nemyslím, že je to jednostranné. Všiml jsem si, jak se na mě díváš. Asi působím dost trapně, když po sobě házíme neslušnými vtípky, ale to, že mě přitahuješ, žádný vtip není.
Takže proč ti to vlastně píšu? Prostě tím chci naznačit, že jsme oba dospělí, sex je zdravá a přirozená věc, a že mě můžeš najít hned za těmi dveřmi z kuchyně do garáže. Mám-li být úplně přesný, chci, abys věděla, že ty dveře odteď nechávám otevřené pro případ, že bys za mnou třeba někdy v noci chtěla zajít.
Bez otázek.
Přemýšlej o tom.
Anebo ne.
Jak budeš chtít.
Beztak pochybuju, že ti ten dopis vůbec strčím pod dveře.
Simon

Detaily o knihe

Názov: Milá Bridget, chci tě

Originálny názov: Dear Bridget, I Want You

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Úžasné (Ivinka, 12.10.2020) Odpovedať

vrelo odporúčam
Medzi moje obľúbené dielo od komba zahraničných autoriek radím toto na prvú priečku. Čím viac objavujem ich tvorbu, tým viac som na nich závislá a potrebujem ďalšie knihy. "To, že nechceme, aby láska prišla, neznamená, že nepríde, Simon." - Calliope, str. 137 Vek nehrá rolu Úplne prvýkrát som čítala dej, v ktorom by bola hlavná hrdinka staršia ako muž. V osobnom živote mi to príde čudné, nepýtajte sa ma prečo, netuším. Asi som skrátka zástanca toho, kedy má byť chlap starší ako žena. Iróniou je, že môj priateľ je odo mňa mladší. Bridget bola jedna vyspelá vyrovnaná žena, ktorá presne vedela, čo od života chce a potrebuje. Bola zmierená so smrťou svojho manžela a neuvedomovala si svoju hodnotu. Mala pocit, že už nie je dostatočne krásna a atraktívna. Žila najmä pre svojho syna. Simon zo začiatku pôsobil ako človek, ktorý sa nechce viazať a rád by si užil posledné chvíle slobody. Bol inteligentný, keďže bol lekár, ale náramne vtipný. Neskôr ukázal, ako silno sa dokáže zamilovať, napriek tomu, že to popieral. Musel sa vyrovnať s minulosťou. Medzi humorom a vášňou Od prvej kapitoly to bolo náramne veselé, vtipné a o úsmevné momenty nebola núdza. Simonove komentáre nemali chybu, najmä ak boli sexuálneho charakteru. Vždy vedel, čo povedať. Neviem si predstaviť, že by som prišla do nemocnice s tým, že mám v zadku zaseknutý háčik na ryby a sexy doktor ho má odtiaľ vytiahnuť. Ktokoľvek keby mal také čosi robiť. Bridget to zvládla ako veľká hviezda. "Je pravda, že možno najväčším rizikom je to, keď do žiadneho nepôjdeš. O riziko ide vtedy, keď ideš do niečoho, kedy môžeš v budúcnosti niečo získať alebo stratiť." - Bridget, str. 133 Záverečné hodnotenie Knižka sa mi preto tak veľmi páčila, lebo to bolo v niečom iné. Bridget nebola dokonalá mladá hrdinka, ktorá si hľadá práca a je motivovaná ju získať. Naivne neočakávala, že sa zjaví princ. Bola vyrovnaná a uzrozumená s tým, ako život funguje. Bola najmä nezávislá a staršia od Simona. Neočakávajte nijakú ohromnú drámu, či prevratný šok, i keď jeden ma dosť prekvapil. Myslím, že to nepredvídal nikto. Nájdete radosť, humor, obetu, lásku, vášeň a nádej. Za mňa 5/5.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát jeden?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x