bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Na lovu

Vydavateľ: CooBoo (Albatros Media Slovakia, s.r.o.)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Počet strán:320
Poradie vydania:1.
Posledné kusy na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 24.04.2024 02:58

Vaša cena: 8,90 € (vrátane DPH)
Bežná cena:11,99 €
Ušetríte: 3,09 € (zľava 26%)
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,54 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Na lovu

I když Kráska vyrostla mezi šlechtici, zná tajemství lesa lépe než kdokoli jiný. Poté co její otec přijde o majetek, musí se i se sestrami odstěhovat pryč z města. Uleví se jí, protože v lese se už nemusí dál přetvařovat. Jenže při lovu její otec zmizí a Kráska nemá na vybranou. Vydává se ho hledat a stopuje tajemné Zvíře až do jeho království, do světa z pohádek, který ji může zničit, nebo spasit. Ale kdo přežije tento lov: Kráska, nebo Zvíře?

Detaily o knihe

Názov: Na lovu

Originálny názov: Hunted

Objednávací kód PO395103

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Na lovu (Martina Urbanová, 8.4.2018) Odpovedať

príjemné čítanie
Na love je ukážkovým príkladom prerozprávania starého príbehu, ktoré však navždy ostane práve tým – len prerozprávaním známej rozprávky. V deji sa až prísne odohrávajú všetky udalosti z pôvodnej rozprávky a v podstate sa tam neobjavuje nič skutočne prekvapivé. Azda len akýsi exotický prvok, keďže sa tam objavil aj Ohnivák, ale bohužiaľ sa objavil až v poslednej tretine knihy. Postavy Krásky aj Zvieraťa sú však aj napriek tomu vykreslené veľmi zaujímavo. Kráska je odvážna lovkyňa, ktorá vie viac o sťahovaní zvierat z kože, než o vyšívaní. Zviera je takou zvláštnou kombináciou zvieracích a ľudských inštinktov a jeho správanie je niekedy naozaj fascinujúce. Vedľajšie postavy však tvoria len krovie a ich charaktery ostávajú vpísané na papieri a dali by sa opísať ako ploché. Prostredie je ako vystrihnuté z rozprávky a dotvára celkový charakter knihy. Hoci sa Meagan Spooner snažila prísť s niečím originálnym, zlyhala. Kniha sa číta dobre, miestami je až lyrická, ale v konečnom dôsledku z nej vznikla len milá rozprávka. Čítanie si síce užijete, ale po celý čas si budete uvedomovať, že v rukách nedržíte príbeh, ktorý by vás dokázal posadiť na za dok. A to je v poriadku. Pretože každý občas potrebujeme oddychové čítanie.

Jaji hodnotí (Jana Paveleková, 8.3.2018) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu odporúčam mladým slečnám, romantickým dušiam či milovníkom rôznych príbehov, ktoré sú inšpirované rozprávkou Kráska a Zviera. Príbeh bol veľmi dobre jazykovo aj graficky spracovaný. Prečítať si ju môžete len v češtine, do slovenčiny preložená nie je. Určite si zamilujete Jevu a jej odvahu, Zviera a jeho lásku a hlavne samotný vizuál knihy. Chcem dať do pozornosti skrytú myšlienku a samotnú posolstvo knihy. Krása nie je všetko. Dôležité je, čo človek nosí vo vnútri. To najcennejšie je očami často neviditeľné. Musíme sa na to pozerať srdcom. Za mňa palec hore.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri mínus štyri?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x