bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Prozřetelnost ohně - Kronika Netesaného trůnu 2

Vydavateľ: Fantom Print (Nakladatelství FANTOM Print)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Počet strán:528
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.04.2024 02:59

Lepšia cena: 18,43 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 18,87 € (vrátane DPH)
Bežná cena:21,94 €
Ušetríte: 3,07 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,75 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Prozřetelnost ohně - Kronika Netesaného trůnu 2

Spiknutí, které mělo zničit vládnoucí rod annurské říše, není ani zdaleka u konce.
Adare poté, co odhalila identitu vraha svého otce, prchá z Paláce úsvitu. Hledá spojence, s nimiž by se mohla postavit převratu, který měl svrhnout její rodinu. Jen málokdo jí důvěřuje, avšak poté, co se jí – jak sama věří – dotkla bohyně Intarra, božská patronka říše, se k ní lidé začnou přidávat, aby jí pomohli získat zpět hlavní město. Armády se připravují na velký střet a hrozba barbarských hord přinutí rivaly sjednotit se proti společnému nepříteli.
Valyn, odpadlík od nejelitnější bojové síly říše a Adarein bratr, se bez jejího vědomí spojil s útočícími kočovníky. Strašlivé volby, k nimž jsou oba přinuceni, by mohly vést k nevyhnutelné válce mezi nimi.
Mezi Valynem a Adare se však ocitá jejich bratr Kaden, právoplatný dědic Netesaného trůnu, který s pomocí dvou podivných společníků pronikl do hlavního města Annuru. Jejich znalost tajné historie, která stojí za těmito událostmi, by mohla Annur zachránit, nebo také zničit.

Detaily o knihe

Názov: Prozřetelnost ohně - Kronika Netesaného trůnu 2

Objednávací kód NA387341

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Prozřetelnost ohně (Val, 29.5.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ešte vlani som čítala prvú časť série s názvom CÍSAŘOVY ČEPELE. Po dočítaní Prozřetelnosti,som si musela kúpit e-book,lebo som potrebovala vedieť, čo sa stalo môjmu miláčikovi Valynovi X(. No ale poďme pekne po poriadku. Čepeliam som dala 4*,aj keď bola kniha skvelá. Ťažko sa mi začítavalo a z troch hlavných postáv som si zamilovala vyššie spomenutého Valyna. Sestra Adare mala veľký potenciál, ktorý naplno ukázala v druhej knihe. Často som ju ľutovala, často obdivovala,no na konci som jej nevedela prísť na meno. Možno (asi určite) som celkom nepochopila jej počínanie. Prečo sa zachovala tak chladnokrvne?! Stále som z toho v šoku. No a tretí súrodenec, cisár Kaden hui'Malkeenian bol v prvej časti fackovacím panákom mníchov,ale žasla som ako sa prejavil,vzchopil, začal politikárčiť, taktizovať a preukázal svoju prefíkanosť vo viacerých situáciách.Aj keď sa mi opäť kniha čítala pomalšie (drobnejšie písmo, väčší formát),toto bolo proste WAU! Od samého začiatku sa niečo dialo. Autor nadviazal tam,kde skončil a čitateľovi nedal vydýchnuť. V beznádeji Adare a túžbe po pomste keď zistila,kto zavraždil jej otca, cisára,urobila viacero obdivuhodných rozhodnutí. Valyn chránil svojho brata Kadena a on sa snažil ochrániť trón. V knihe boli zaujímavé rodinné stretnutia aj nutné odlúčenia. Kopec,kopec nečakaných zvratov a situácii, ktoré by ste rozhodne nepredpokladali. Tiež plno bojových scén, dosť násilia až brutality. Páčilo sa mi, ako Brian z,na prvý pohľad, nezaujímavých vedľajších postáv spravil postavy, ktoré hýbu dejom! Naozaj perfektné! Na scénu vstúpili vraj vyhynutý csestriim, krvilační Urghulovia, nenápadná Triste mala veľký podiel na zápletkách (a to som si myslela, že ju nechajú v horách XD ),kettralovia, lebka Pyrre, či údajne mŕtvy lích Balendin. Fantasy až tak často poslednú dobu nečítam a ak ste aj verní inému žánru, nič to,po tejto sérii rozhodne siahnite! Ja už sa neviem dočkať,kedy dočítam poslednú časť,aby som vedela ako to so súrodencami a najmä s ohrozeným Netesaným trónom dopadne.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko minút má hodina?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x