bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Cinder - Měsíční kroniky 1

Vydavateľ: Egmont (Egmont ČR, spol. s r.o.)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 23.04.2024 03:56

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,30 €
Formát: E-KNIHA
cena od: 8,88 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Cinder - Měsíční kroniky 1

Šestnáctiletou Cinder považuje většina lidské společnosti za nepovedenou hříčku techniky a její macecha za neúnosné břemeno. Být kyborg ale má i své výhody – mozkové rozhraní poskytuje Cinder nevšední schopnost opravovat věci, díky čemuž se stane nejvyhlášenější mechaničkou ve městě. Právě tato pověst přivede k jejímu stánku prince Kaie, který potřebuje před výročním bálem opravit porouchaného androida. Princ opravu v legraci nazve otázkou národní bezpečnosti, ale Cinder má podezření, že věc je mnohem vážnější, než jí je princ ochoten prozradit.
Cinder touží udělat na prince co nejlepší dojem, ale se všemi plány je konec, když se její mladší nevlastní sestra a jediná lidská přítelkyně nakazí smrtelným morem, který sužuje Zemi už celé desetiletí. Macecha obviní z dceřiny nemoci Cinder a nabídne její tělo pro výzkum moru, což je „pocta“, kterou dosud nikdo nepřežil.
Ale netrvá dlouho a lékaři zjistí, že jejich nové pokusné morče je zvláštní. Chirurgové, kteří proměnili Cinder v kyborga, něco skrývali. Něco cenného.
Něco, kvůli čemu jsou někteří lidé ochotní zabíjet…

Detaily o knihe

Názov: Cinder - Měsíční kroniky 1

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Myslela som si niečo iné... (Petra Zmatková, 17.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Myslela som si, že toto budú inak povedané rozprávky... A vlastne... Bolo to tak, len inak ako som čakala. Cinder mi bola veľmi sympatická, ale doba, v ktorej sa to dohráva je celkom deprimujúca. Kniha ma bavila, lebo princ bol... Normálny, aj keď je to v knihách už trochu otrepané. Knihu odporúčam a až sa dostanem ku dvojke, nepustím ju skôr, ako ju neprečítam :)

Popoluška/ kyborg (Dominika Lennerová, 5.1.2015) Odpovedať

príjemné čítanie
Kto má rád príbehy z budúcnosti kde ľudia využívajú na prácu robotov a život na mesiaci nie je len báchorka určite by mali siahnuť po tejto knihe. Príbeh má nadchol už len tým že autorka vzala klasickú rozprávku o Popoluške a urobila s ňou pár technických úprav. Keď som sa do príbehu začítala niektoré veci boli hneď jasné veď je to príbeh o Popoluške a ako aj v jej klasickom znení aj tu sa do Cinder zamiluje princ Kaito bez toho aby vedel kto alebo lepšie KÝM v skutočnosti je. Samozrejmosťou je aj to, že okrem príbehu hlavných hrdinou sa dostáva do pozornosti čitateľa nákaza, ktorá zabíja Kráľovstvo ale i nejasná minulosť Cinder. Páči sa mi hlavne to že sa s tým autorka vyhrala a ponúka nám mnoho otázok ktoré sa ťahajú aj do pokračovania. MESAČNÉ KRONIKY sú jednou z najočakavanejšich sérii v mojej súkromnej knižnej zbierke.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má holub?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x