bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Vzpomínáš si? - brož.

Vydavateľ: BB/art (BB/art, s.r.o.)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 13.06.2024 02:57

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Vzpomínáš si? - brož.

Nedokonalý život je nyní perfektní Po autohavárii, při níž utrpěla úraz hlavy s následnou amnézií, se Lexi Smartová probouzí v nemocnici v přesvědčení, že je rok 2004 a že právě zmeškala pohřeb svého otce. Ve skutečnosti je o tři roky víc a překvapivě vypadá spíš jako modelka, má úžasného manžela, skvělou práci a bydlí v senzačním bytě. Vypadá to jako splněný sen. Původní nadšení z nového a báječného života vystřídá brzy smutek z toho, že současně přišla o všechny kamarádky a stala se člověkem, kterého sama nepoznává. Snaží se zjistit, jak k tomu vlastně došlo.

Detaily o knihe

Názov: Vzpomínáš si? - brož.

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

..výborná.. (Mária Kotuličová, 4.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Úžasná kniha, napínavá, vtipne napísaná, so správnou dávkou lásky:-) Čítala som ju bez prestávky a po prečítaní som ľutovala, že už je koniec. Kto má rád vtipné romány pre ženy, vrelo odporúčam :-)

Skvelá (Alexandra Halmová, 20.3.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kto by netúžil po tom zobudiť sa a žiť dokonalý život? Ešte včera mala Lexi neposlušné vlasy, krivé zuby, nedocenenú prácu, nanič frajera a dnes sa zobudí v nemocnici s krásnymi vlasmi, zubami, nechtami, značkovou kabelkou a príťažlivým manželom. Jediný problém je, že nič z toho sa nestalo za noc, ale za tri roky, ktoré si vôbec nepamätá. Musieť sa vysporiadať s tým, že si vôbec nepamätáte, kým ste sa stali a kto sú tí ľudia okolo vás nie je žiadna malina, ale hlavná hrdinka to zvláda s kombináciou paniky a humoru. Jej malá sestra je zrazu urazená puberťáčka, ktorá klame kade chodí, žiadny z jej starých priateľov sa s ňou nebaví a aj keď je jej manžel Eric pekný a bohatý, necíti žiadnu iskru. Navyše jej architekt z Ericovej firmy tvrdí, že je jej milenec. Lexi sa veľmi zmenila a nespoznáva svoje nové ja. Je to sympatická postava, ktorá dostala svoj vysnívaný život a trochu pasívne prijíma, čo sa jej stalo a až tak sa nesnaží zistiť, čo sa za tie tri roky udialo. Každý jej môže narozprávať čokoľvek a je trochu zvláštne, že Lexi každému slepo verí. Pritom mnohé postavy využívajú príležitosť a snažia sa minulosť prikrášliť vo svoj prospech. Kniha sa môže zdať ako veľmi ľahké čítanie pre ženy, ale prinúti sa vás zamyslieť na svojimi snami. Každý po niečom túži, ale čo sa stane, ak to získate? Znamená to šťastie? Asi nikto sa už nezamyslí, čo všetko treba obetovať, čoho a koho sa treba vzdať. Stojí to vôbec za to? Lexi sa splnili všetky sny, ale zaplatila za to cenu, ktorú by jej staré ja nedovolilo. Od knihy som sa nemohla odtrhnúť, doslova som ju hltala a dúfala som, že už na ďalšej sa Lexi vráti pamäť a konečne sa dozvieme, čo sa vlastne stalo. Je skvelé spoznávať hlavnú hrdinku zároveň s ňou samou odhaľovať jej minulosť. Autorka prekvapila zaujímavým námetom, ale aj rozuzlením, ktoré nie je také sladké, ako by sa dalo čakať.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko dní má týždeň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x