bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Provinilé slasti

Vydavateľ: Triton (Nakladatelství Triton)
Jazyk: český
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 15.06.2024 02:54

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Provinilé slasti

Vampyrismus je v USA legální. Za úplatu vám oživovatelé povolají z hrobu zombii dle vašeho výběru. Po některých hřbitovech se potulují ghúlové.Nemrtví by možná měli mít hlasovací právo, ale kdo zastaví ty, kteří začnou zabíjet lidi? Vedlejší zaměstnání oživovatelky Anity Blakeové je právě lov a exekuce odsouzených upírů. Co ale Anita udělá, když je žádána o pomoc při vyšetřování případu několika zavražděných upírů? Upíři jsou přece taky lidi. Nebo ne?

Detaily o knihe

Názov: Provinilé slasti

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Správna šálka hnusu (M. Pagáčová, 31.8.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Twilight, škola noci, upírske denníky.. Ak je niekto zaujatí témou upírov a rozhodne ho nebavia sladké ságy o večnej láske a kúzelnej moci (cukor, cukor, cukor!), nech siahne po prvom diele skvelej ságy. Prvýkrát ma na knihu naviedla kamarátka a odvtedy sa ku knihám zo série tých pravých upírov s radosťou vraciam. Tu majú totiž upíri toľko starovekej grácie, koľko sa len dá. Majú eleganciu, vkus, sú zákerní a NAOZAJ zlí. Ale nejde iba o upírov. Ďalej tu máme skutočných vlkolakov. Zombieov a podobné príšerky. V deji sú však opísané niekedy až strašidelne a odporne, čo je veľmi lákavé. Romanca hlavnej hrdinky Anity s nechutnými či prekrásnymi predstaviteľmi nesmie chýbať, no nepredstavujte si lásku na večné veky. Ide skôr o sympatie, príťažlivosť a ďalej si domyslite. Ak niekoho zaujíma krv, vražda, sexi predstaviteľka ľudskej rasy či príťažlivý upír, napätie a sarkastický čierny humor, Provinilé slasti sú tou správnou šálkou hnusu.

recenzia (Elie, 25.11.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Anita Blake je oživovateľka zombií žijúca v St. Louis. Vampírizmus je tu legálny, čo nie je dvakrát dobré. Hlavne pre Anitu. Pochybné kluby všade naokolo a jedným z nich je i klub Guilty Pleasures, ktorý vlastní jeden z vyšších upírov – Jean-Claude. Neodolateľný upír, o ktorého má Anita záujem, ale nemôže s ním byť. Jej motto totiž znie: „Ja s upírmi nechodím, ja ich zabíjam.“ Toto motto, nás čaká na titulke každej jednej knihy. Ale vráťme sa ku knihe. Anita je oživovateľka, má obrovskú moc a ani nevie aká veľká je. Každá jedna kniha má kriminálnu zápletku a ani táto nie je výnimkou. Vraždy upírov. Anitu si najme Nikolaos, vládkyňa mesta, ktorá svojím dvanásťročným výzorom nevyzerá príliš hrôzostrašne. Tuto autorka bodovala – nevinné dieťa, o ktorom by ste si nikdy nepomysleli, že má obrovskú moc a už vôbec nie, že je neskutočne skazené. Anita odmietne – samozrejme, ona upírom nepomáha, ale Nikolaos sa nedá zahanbiť a donúti ju k tomu. Príbeh je dynamický a počas celej knihy budete zadržiavať dych a budete dychtivo otáčať stránky. Iné vám neostáva, Anita so svojím divným zmyslom pre humor a ironickými poznámkami vás opantá a jej myšlienkové pochody budú pre vás nezabudnuteľné. Čo dodať. Prečítanie tejto knihy je zážitkom a keby som mala hodnotiť stupnicou od jedna do desať, kniha by získala plný počet. Laurell je jednoznačne jednou z najlepších spisovateliek dnešnej doby.

Super kniha (Petra, 23.11.2011) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihy od L.K.Hamilton môžem len odporučiť. Prvé knihy tejto autorky sú hlavne akčné, neskoršie sú hlavne o sexe, aj keď vždy je tam dosť akcie. Prečítala som všetkých 20 dielov a už netrpezlivo čakám, kedy bude ďalší diel :). Odporúčam!

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát jeden?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x