bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Knihy od autora Pai Kit Fai

Pai Kit Fai (vlastným menom Geoffrey Morgan, skrátene Geoff Pike) je naturalizovaný austrálsky spisovateľ britského pôvodu. Narodil sa 17. októbra 1929 v Tottenhame v Anglicku.

Literatúre sa venoval už od detstva. Prvé poviedky a kreslené seriály začal posielať do časopisov od roku 1950. Okrem literatúry sa venuje aj animovanému filmu, je zakladateľom austrálskeho animovaného filmu a jeho celosvetovo uznávaným tvorcom. Istý čas pracoval ako námorník na obchodných lodiach, spisovateľ a kreatívny riaditeľ reklamnej agentúry. Neskôr sa priženil do váženej eurázijskej rodiny zakladateľov Hongkongu a tak prišiel k svojmu druhému menu Pai Kit Fai – čo voľne preložené znamená „literát s veľkými ambíciami“.

Okrem úspešného románu Dcéra konkubíny vydal pod vlastným menom trilógiu z austrálskeho prostredia Henry Golightly (1974), Golightly zmietaný morom (Golightly Adrif, 1976), Golightly v buši (Golightly Outback, 1978). Vydal aj niekoľko kníh venovaných holistickej medicíne, ktorá mu zachránila život, ázijským bojovým umeniam, ako aj knihy pre deti.

Neboli nájdené žiadne knihy od tohto autora odpovedajúce daným kritériám.

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD

Zasielanie noviniek zdarma na váš e-mail


x