bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Knihy od autora Lyndon Wainwright

Lyndon Wainwright získal množstvo prestížnych ocenení, vrátane Ceny prezidenta Federácie spoločenských tancov a v roku 2005 si prevzal Cenu za významný počin Medzinárodnej asociácie učiteľov tanca.

Svoje tanečné umenie predvádzal na každom významnom tanečnom podujatí, a to na hudbu známych tanečných kapiel, akou je napríklad Orchester Victora Sylvestra. Zastával mnohé významné funkcie v tanečných organizáciách, prednášal pre nespočetné množstvo učiteľov tanca nielen vo Veľkej Británii, ale i za hranicami. Stal sa členom americkej Tanečnej siene slávy.

Pravidelne píše pre časopis Dance Today! a je autorom piatich metodických príručiek spoločenského tanca, vrátane Príručky pre učiteľov tanca (The Dance Teacher´s Handbook). Linda Kingová je učiteľkou tanca, lektorkou a členkou v porotách doma vo Veľkej Británii i v zahraničí. Je riaditeľkou Medzinárodnej asociácie učiteľov tanca a angažuje sa najmä vo výboroch pre latinskoamerické a freestylové tance. Linda vyučuje spoločenské tance, latinskoamerické tance, rock´n´roll/freestyle začiatočníkov, ale aj profesionálov, ktorí sa chcú stať kvalifikovanými učiteľmi.
Zobrazujem: 1 až 1 z 1
Zobraziť po: 5 | 10 | 20 | 40 | 80

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD

Zasielanie noviniek zdarma na váš e-mail


x