bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Knihy od autora Rees Martin

HLAVNÝ REDAKTOR
MARTIN REES
Profesor kozmológie a astrofyziky a rektor Trinity College na University of Cambridge, UK, Martin Rees bol donedávna kráľovským astronómom. Je známy rozsiahlym výskumom v oblasti čiernych dier, tvorby galaxií a kozmológie. Napísal sedem kníh.

SPOLUAUTORI
ROBERT DINWIDDIE, redaktor a editor, špecializuje sa na oblasť vedy, astronómie a dejiny vedy. Je absolventom prírodných vied na University of Cambridge, UK.

PHILIP EALES študoval fyziku a zaoberal sa družicovým diaľkovým prieskumom na University College, London, UK. Napísal príspevky na témy Zem a planetárna veda do niekoľkých kníh, CD-ROMov a pre muzeálne výstavy. Spolupracoval aj na mnohých televíznych programoch.

DAVID HUGHES je profesorom astronómie na katedre fyziky a astronómie, University of Sheffield, UK. Špecializuje sa na výskum komét, asteroidov a na dejiny astronómie.

IAIN NICOLSON, spisovateľ, lektor a mediálny popularizátor astronómie a náuk o vesmíre. Je hosťujúcim prednášateľom na University of Hertfordshire, UK, autorsky prispieva do časopisu Astronomy Now a často spolupracuje na programe televízie BBC The Sky at Night.

IAN RIDPATH je autorom knihy Handbook of Stars and Planets (vyšla v Ikare pod názvom Hviezdy a planéty), ako aj redaktorom kníh Norton's Star Atlas a Oxford Dictionary of Astronomy.

GILES SPARROW študoval astronómiu na University College, London, UK, a vedeckú komunikáciu na Imperial College, UK. Je odborným autorom a redaktorom vedeckých kníh, pracuje aj ako ilustrátor pre Pikaia Imaging.

PAM SPENCE študovala astronómiu na University of Sussex, UK. Dlhé roky prednášala, vystupovala v médiách a písala o astronómii, a bola koordinátorkou internetového titulu Encyclopedia of Astronomy and Astrophysics.

CAROLE STOTT sa profesionálne venovala astronómii - bola kurátorkou a neskôr vedúcou oddelenia astronómie v Royal Observatory, Grenwich, UK. Dnes sa naplno venuje písaniu.

KEVIN TILDSLEY, absolvent astronómie na London University, UK, je so spoločnosťou Planetary Visions Ltd, ktorú založil pred viac ako desiatimi rokmi, zainteresovaný na mnohých televíznych, multimediálnych a knižných projektoch o astronómii.

Neboli nájdené žiadne knihy od tohto autora odpovedajúce daným kritériám.

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD

Zasielanie noviniek zdarma na váš e-mail


x