bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Škandál v lepšej spoločnosti

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 18.03.2024 02:52

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Škandál v lepšej spoločnosti

ADRIANA MACHÁČOVÁ číta z knihy ŠKANDÁL V LEPŠEJ SPOLOČNOSTI:

Je šťastné manželstvo naozaj len ilúzia? Anonymná správa od dôverného priateľa otriasla základmi nákladného, no harmonického života manželskej dvojice Izabely a Alberta Wolfovcov. Podľa pisateľa má úspešný právnik a tvár novovzniknutej politickej strany milenku. Šokovaná Izabela si najme súkromného detektíva, aby potvrdil či vyvrátil anonymné tvrdenie. Netuší, že Albert má skutočne v pláne zmeniť nielen svoju kariéru, ale po voľbách aj manželku. Miesto po jeho boku má zaujať mladá investigatívna novinárka Petra Brunovská. Atraktívnu čiernovlásku však nájdu mŕtvu. Okruh ľudí, ktorí by mohli stáť za jej smrťou, je nejasný. Podozrenie padá na každý terč Petriných článkov, novú politickú superstar, ale aj na Izabelu, ktorá nemienila hrať druhé husle. Ako zdolajú účastníci tohto škandálu jeho následky? Vyrovná sa s ohrozením svojich plánov do seba zahľadená lepšia spoločnosť? Spád udalostí naznačuje, že dôležitejšie než samotný zločin je to, kto z neho vyťaží čo najviac.

 

 

 

 

Dostupné verzie titulu

Škandál v lepšej spoločnosti Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Škandál v lepšej spoločnosti

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Všechny recenze (4)

Hodnotenie čitateľov

Škandál, ktorý ma zaujal ;) (Janka, 4.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Aj keď nepatrím k ľuďom, ktorí si kupujú knihy podľa obalu, musím povedať, že ma Škandál z lepšej spoločnosti prilákal aj obálkou s pikantným nádychom. Tento veľmi uveriteľný detektívny román zo zákulisia vysokej politiky ma veľmi upútal. Odhaľuje osud ženy, ktorej snom bolo stretnúť v Bratislave vplyvného zrelého muža a dostať sa do "vyššej" spoločnosti. Postavy nie sú čierne a biele, naopak, správajú sa reálne. Nahliadla som do psychiky odvrhnutého zamilovaného kolegu, nazrela aj do myšlienok podvádzanej manželky a mnohých ďalších postáv... No predovšetkým som sledovala nádejného ambiciózneho politika, túžiaceho po premiérskom kresle, ktorý sa v istých momentoch správa čestne, ale keď mu tečie do topánok, z každej nepríjemnej situácie vie vyťažiť a vyjsť z nej ako víťaz. Či mu to bude spoločnosť tolerovať, alebo ho prekukne, dozviete sa v románe ;) to neprezradím  Autori ma po celý čas držali v napätí až do samého konca a zopárkrát ma dokázali poriadne zmiasť. Jedným slovom, zvedavosť pri čítaní stúpala a nedokázala som sa od knihy odtrhnúť. Takéto pútavé, zaujímavé a v celku napínavé čítanie ja milujem ;) Ocitnete sa v deji ,,Lepšej spoločnosti", no verte mi, že ich ,,Škandál" by ste rozhodne zažiť nechceli... Je to takpovediac, podľa mňa, viac detektívny ako ženský román, a je to presne to, po čom občas siaham.. Zaujímavé prostredie, živé postavy pohybujúce sa v prostredí, to všetko rámcované volebným súperením, hovorili jednoznačne v prospech tejto novinky. Hoci ma už zápletka neprekvapí, myslím, že sa ešte niekedy poprechádzam s postavami ulicami starého mesta aj v budúcnosti. Ja som si pri tejto knihe výborne oddýchla a to je pre mňa vždy to najdôležitejšie. Kiežby takýchto kníh vychádzalo na Slovensku viac. Odporúčam prečítať... veď nakoniec posúdite sami ;)

super (Jana Lascsáková, 3.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zaujímavé, napínavé ... o veciach, ktoré sa dejú aj v lepších spoločnostiach, vo vyšších kruhoch a predsa sa o nich nehovorí...

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem mínus päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

„Myslíš okrem sexu aj na niečo iné?“ opýtala sa Petra a prikryla sa.
„Na peniaze, moc a premiérske kreslo,“ žoviálne zatiahol Albert. „Chcem počuť potlesk, chcem, aby ma milovali tetušky, babičky aj ich krásne vnučky,“ prudko z nej strhol prikrývku.
„A čo bude so mnou?“ hanblivo si dlaňou zakryla lono. „Budem ako Marilyn Monroe do smrti čakať na svojho Kennedyho, že si ma raz vezme?“ prekrížila si dlhé nohy a zvodne sa usmiala.
„Vezmem si ťa hneď, ty moja božská diva,“ zovrel ju do náruče. „A potom, ako sa stanem poslancom...“ zaváhal, či jej povedať o svojich plánoch. Už aj vo sne ho sprevádza druhý život, rozviedol by sa hneď, lenže zatiaľ je zviazaný s ľuďmi, ktorí ho podporujú, a vie, že tento krok by mu v ich očiach ubral na dobrej povesti. Odhrnul Petre z belostného krku hrivu čiernych vlasov. Cítil, ako sa nedočkavo chveje, jemne ho škriabe nechtami po chrbte a dych sa jej zrýchľuje.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x