bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Julinkina pekáreň

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:44

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Julinkina pekáreň

Na stránkach najnovšej knihy Táne Keleovej-Vasilkovej sa odohráva Klárin príbeh. Hoci je slobodná a bezdetná štyridsiatnička, jej život je naplnený. Láskou, priateľstvom a snami. Tými, ktoré sa jej snívajú v noci, a tými, ktoré sníva cez deň. Túži ísť do Francúzka, pre ňu čarovného a príťažlivého, chce sa očami dotknúť miest, ktoré zatiaľ pozná len z internetu a časopisov. Keď do jej života vstúpi Anna, otcova bývalá milenka, jej dni sa začínajú meniť... a sny dostávajú celkom inú podobu.

Oveľa viac o tejto a všetkých ostatných knihách sa dozviete na oficiálnej stránke Táni Keleovej-Vasilkovej www.tanavasilkova.sk.

Detaily o knihe

Názov: Julinkina pekáreň

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Hodnotenie čitateľov

Julinkina... (Jaroslava, 22.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zase jeden krasny pribeh z pera autorky,jej diela citam jednym dychom,vzdy som nedockava ako sa to skonci a rada sa tesim na dalsie knihy.

nedokoncena (Lubica, 21.1.2015) Odpovedať

priemerná kniha
Tato kniha je jedna z horsich od autorky, v podstate uz asi nikdy nebude pisat ako kedysi... Dej nebol zly, ale koniec bol nedokonceny a prirychly. Aj z pravneho hladiska je tam velka chyba, aj Zaneta mala narok na podiel z otcovho bytu. Ale to je asi vsetkym jedno.

Sklamanie (Ivana Zsidová, 13.1.2015) Odpovedať

priemerná kniha
Milujem knihy pani Táne,ale táto sa mi veľmi nepáčila. Rozumejte - prečítala som ju celú, ale čosi mi tam chýbalo. Mala som dojem,že nie je tak prepracovaná a pútavá ako predchádzajúce. Proste sa mi zdalo, akoby bola len tak "narýchlo spichnutá", ale to je môj názor, možno iným čitateľkám prišla ako úžasná.

Príjemné čítanie (Patrícia H., 11.1.2015) Odpovedať

príjemné čítanie
Pohodové čítanie po náročnom dni

Julinkina pekáreň (Silvia Brezniaková, 9.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Čo dodať, opäť jedna úžasná a pútavá kniha od slovenskej kráľovnej kníh. Ďakujem za pekný umelecký zážitok.

Julinkina pekáreň (Gabriela Laczová, 6.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Po prečítaní niektorých nepekných recenzií na túto knihu, som sa na ňu tešila ešte viac, predpokladala som že v tom bude zase len nejaká nepekná závisť, a je to tak :) . Zase raz krásna a čítanie presne na oddych ktorý tak veľmi potrebujem . Nádherná kniha o splnených (i keď len čiastočne) snoch. Kto má rád knihy pani Vasilkovej, ani tentoraz nebude sklamaný :)

Oddychovka (Martina Sedmáková, 5.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Pri tejto knihe som mala príjemný pocit, myslím, že v hlavnej hrdinke sa nájde ktorákoľvek čitateľka a keď máte aj dobrú predstavivosť,až zacítite vôňu mora a pekárne a priam sa ocitnete v samotnom deji. Odporúčam

Julinkina pekáreň (Alena, 26.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Zase a znova skvelá, pútavá kniha, od ktorej je problém sa odtrhnuť.

julinkina pekaren (Gabriela Matusikova, 25.5.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Tato knizka bola zaujimavejsia a putavejsia ako liek na smutok. Hlavna hrdinka sa nevzdava a ide si za svijim cielom,aj ked ju rodina a priatelia velmi nepodporuju.Tani sa tato knizka podariala,aj ked mam od nej lepsie knihy.

Julinkina pekáreň (Katarína, 20.5.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Celkovo kniha bola ako aj ostatné veľmi dobrá, pár hodín mi stačilo na prečítanie. Ale začiatok ma trošku nudil (nepohltilo ma to hneď od začiatku), dej sa potom rozbehol a bol zaujímavý, ale koniec bol taký koniec - nie koniec. Ešte raz skvelá kniha, ale "nežrala" som ju tak ako iné od p.Táni.

julinkina pekaren (adka, 15.5.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
knihu som zhltla za jeden vecer, a ked sa skoncila chcela som aby pokracovala dalej pani Vasilkova ma skutocny talent clovek ma pocit ako by to vsetko videl zazil s hlavnou hrdinkou :)

Julinkina pekáreň (Ida, 15.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
2 knihy som si objednala ešte v predpredaji, jednu pre seba a druhú ako darček pre kamarátku. Som rada, že ma ani tentokrát ma pani Vasilková nesklamala. V každej rodine sa ukrýva nejaké tajomstvo, ktoré v najneočakávanejšej chvíli vypláva na povrch a treba sa s danou situáciou vysporiadať. Teším sa na ďaľšiu knihu pani Vasilkovej :)

Julinkina pekáreň (Denisa Maťašová, 13.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
svet spoznavania hodnoty zivota a pochopenie toho, ze nie len ja som dolezita, ale ostatny okolo mna, zivot bez rodiny nema zmysel, to je podstata zivota, o tom autorka pise, je to myslienka, ktora sa nesie vsetkymi jej knihami, preto ich mam rada

pohodové čítanie (Dagmar Potocká, 11.5.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
veľmi príjemné čítanie na pohodové dni pri kavičke :) aj keď sú knihy ktoré keď zoberiete do ruky ,tak ich nosíte všade,lebo sa neviete od nich odtrhnúť a tým myslím doslova všade. čítate pri jedle, v autobuse, na lavičke v parku alebo aj na záchode :) músite jednoducho čítať do konca ,lebo sa chcete dozvedieť ako to všetko skončí a na keď knihu dočítate, tak si poviete už je koniec :) škoda,že neviem ako postavičky v knihe žijú ďalej. :) Ako sa darí Kláre s pekárňou vo Francúzsku ? Ako rastie malá Julinka? Ale to už je na fantázii každého čitateľa :)

Julinkina pekáreň (Daniela, 10.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ako tradične pani Vasilková nesklamala. Pre mňa príjemné čítanie na víkend na chalupe - presne také, ako od pani spisovateľky očakávam. Jej knihy majú pre mňa dušu, hlavná hrdinka sa "zamýšľa", príbehy nie sú "prázdne"... Julinkina pekáreň má oslovila možno tým, že sama sa teraz často zamýšľam nad svojim vzťahom k matke, našťastie ju ešte mám, a preto mám aj šancu ešte niečo riešiť. Mrzí ma, keď čítam recenzie o tom, že kniha je slabá. Na jednej strane akceptujem možnosť všetkých slobodne sa vyjadriť, na druhej ma vždy pichne pri srdci, keď čítam nepríjemné, alebo uštipačné komentáre. Obdivujem každého, kto svoje srdce dokáže dať na papier. v každej knihe je kus lásky, nenávisti, kus srdca autora. Priznávam, že niektoré sú silnejšie, niektoré menej, ale vždy je to vec názoru. Každý názor sa dá napísať v pozitívnom svetle, aj ten negatívny... Môj veľký obdiv patrí každému autorovi, zvlášť pani Vasilkovej, pretože pri kvante kníh, ktoré vydala jej ešte stále nedošli nápady. Je pravda, že jej knihy sú iné ako očakáva dnešný čitateľ. Nie je na každej druhej strane sex, na každej prvej spŕška vulgárnych slov. Ale príbeh je písaný srdcom, a čitateľovi sa zapíše priamo tam, kam mieri. Do srdca... Ešte nebola kniha od tejto autorky, ktorú by som zmiatla zo stola, alebo oľutovala minuté peniažky. Aj ja ďakujem za zážitok pri čítaní :)

Julinkina pekáren (Marianna Vrábeľová, 9.5.2014) Odpovedať

nádherná kniha,čítala sa ľahko, nevedela som sa dočkať,ako sa skončí,či sa vyberie Klára za Anoou do Francúzka, bola zvedavá na milenku otca, no nakoniec to nestihla, mrzelo ju to,chcela aj odkladala stretnutie zo sestrou, nakoniec sa odhodlala, ked už jej srdce hovorilo, že musí isť, aj ked sestru a neter vlastne nepoznala. kniha mi dala veľa, super zážitok,ale hlavna myšlenka bola, že človek musí zo seba dostať čo cíti, kým, je ešte čas, lebo niekedy môže byť už neskoro ...

oddych (adrinka, 7.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
na dnesnom trhu je tolko knih ze clovek si ani nevie co ma vybrat mnozstvo krimi novodobych romanov a vsetko mozno ale nakoniec siahnem po knihe ktora ma nesklama a privedie na ine myslienky ja mam rda knihy od tejto spisovatelky su krasne vsetky a obohacuju moju kniznicu dakujem nikdy ma nesklamu knihu od vasilkovej :)

Super (Katka, 5.5.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Naozaj veľmi výnimočná kniha. Opäť sa autorkyne schopnosti písania iba potvrdili. Milujem jej štýl písania a aj táto knižka ma upútala a očarila. Každý milovník pekného a dojímavého príbehu si príde na svoje, rovnako ako aj Tánini fanúšikovia

Voňavá kniha (Ľubomíra Kostolná, 3.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Atmosféra tejto knihy človeka úplne pohltí... Cíti všetky city, vône vrátane chleba, pohladia ho vlny francúzskeho oceánu a dojme príbeh Kláry, Anny, Žanety a Julinky a po dočítaní poslednej stránky tejto knižky sa Vám otvorí cesta k splneniu vašich túžob a snov...

Voňavá kniha (Ľubomíra Kostolná, 3.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Atmosféra tejto knihy človeka úplne pohltí... Cíti všetky city, vône vrátane chleba, pohladia ho vlny francúzskeho oceánu a dojme príbeh Kláry, Anny, Žanety a Julinky a po dočítaní poslednej stránky tejto knižky sa Vám otvorí cesta k splneniu vašich túžob a snov...

Ohromna :) (Michaela 25, 3.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Ahojte, knihu som precitala predvcerom - za jeden den :) nedalo sa od nej odtrhnut. Je skvela, ako vsetky knizky od tejto super autorky! Nesklamala. Dej je putavy, obsah perfektny a clovek sa citi ako hlavny hrdina. Predstava pracuje na 120 percent. Rozhodne odporucam a pani Tani odkazujem, ze jej tlieskam ;)

lahôdka pre dušu (Jolana Sadvarová, 2.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Knihu som vyhrala v rámci súťaže s Táňou Keleovou-Vasilkovou a hneď som sa do nej pustila.Stačil mi na to jeden deň,bolo to úžasné čítanie,tak ako tvrdí hlavná hrdinka Klára,dej bol ako neuveriteľný film,musíte vydržať až do konca.A hoci tušíte čo bude nasledovať,ako sa Klára rozhodne,predsa Vás kniha celú pohltí a vduchu sa vcítite do vône pečeného chleba a vidíte krásy krajiny snov hlavnej hrdinky..Nádherné,musím si obstarať viac kníh tejto autorky.

Julinkina pekáreň (Juliana Brezinská, 4.4.2014) Odpovedať

Práve som dočítala Julinkinu pekáreň. Pani Táňa, vydala ste opäť pútavú, dobrú knihu. Prečítala som ju za päť hodín iba s dvomi malými prestávkami. Moje city vibrujú ešte aj teraz pri písaní tejto správy. Blahoželám!!! V mojej knižnici sú už všetky Vaše knihy. Prezraďte mi, či si mám na polici vyhradiť ešte miesto... ak pôjdete okolo môjho domu, pozvem Vám na prehliadku mojej knižnice a popodpisujete sa mi do všetkých Vaších kníh...

Julinkina pekáreň (Juliana Brezinská, 4.4.2014) Odpovedať

Práve dnes čakám zásielku s touto knihou. Obsahuje meno, ktorým ma oslovovali moji rodičia a najbližší. Obsah knihy určite "zhltnem" jedným dychom. Zajtra si urobím pyžamový deň!
Všetky komentáre (24)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má holub?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x