bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Tento muž

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Edícia:Edícia svetový bestseller
Séria:Tento muž (1.diel z 3)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:51

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 13,50 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Tento muž

Vitajte v zmyselnom svete
TOHTO MUŽA

Keď mladá bytová architektka Ava O’Sheaová prijme pracovnú ponuku, netuší, čo ju v luxusnom hoteli s názvom  Zámok čaká. Najskôr bežná konzultácia s nafúkaným, nudným vidieckym snobom s cigarou v ruke. Napriek očakávaniu tam však stretne Jesseho Warda, zničujúco príťažlivého, veľmi sebavedomého plejboja, ktorý vyhľadáva erotické dobrodružstvá a neuznáva pritom nijaké hranice. Okamžite medzi nimi preskočí iskra. Ava sa k Jessemu nechce citovo pripútať, ale nedarí sa jej ovládnuť obrovskú túžbu, ktorú v nej prebudil. Vie, že tento muž jej napokon zlomí srdce, a inštinkt jej našepkáva, aby od neho ušla, kým to ešte dokáže. Lenže Jesse sa jej nechce vzdať. Aj on po nej túži a je rozhodnutý získať si ju za každú cenu. 

Z anglického originálu This Man (Orin Books, an imprint of The Orion Publishing Group, Ltd, London) preložila Jana Seichertová.

Dostupné verzie titulu

Tento muž Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Tento muž

Originálny názov: This Man

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Všechny recenze (7)

Hodnotenie čitateľov

Neodolatelna kniha (Bea, 8.3.2017) Odpovedať

vrelo odporúčam
Príbeh je naplnený množstvom zvratov, ktoré mu dávajú nielen erotický ale aj neodolateľný prívlastok. Prečítala som vsetky 3 knihy jedným dychom a je omnoho lepsia ako 50 odtieňov...

Podoba (Lenka Dzuríková, 10.6.2016) Odpovedať

príjemné čítanie
Napriek veľkej podobe s konkurenciou - Fifty shades - je to ľahké, príjemné čítanie - aj keď mne sa Fifty shades páčilo viac - takže pre tých, čo nepoznajú Fifty...je to fajn ženský erotikou nabitý román.

Super (Hana Hasidlová, 29.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Táto kniha, alebo teda všetky tri knihy boli úžasné. Veľmi sa mi páčil obal, hlavne preto som si túto knihu vybrala. Zamilovala som sa do príbehu o mužovi, ktorý išiel do úplných extrémov, len aby získal ženu, ktorú z celého srdca miluje. Ochraňuje ju, strará sa o ňu a dokáže ju rozosmiať. Veľakrát som si predstavovala, že som na Avinom mieste, len preto aby sa aj o mňa niekto tak zapálene zaujímal.

Písalo to dieťa?? (Petra Zmatková, 18.1.2015) Odpovedať

som sklamaný(á)
Tento štýl kníh veľmi nečítam, ale niekto mi to odporučil a tak som si povedala, že prečo nie... Nechcem sa tu veľmi zamýšľať nad obsahom, ten bol vrcholne otrepaný, ale čo je horšie, štýl písania bol, akoby to písalo 5 ročné dieťa... Prosím vás, ako niekto môže voňať ako ČERSTVÁ VODA? Voda nemá vôňu... A jedna z viet v knihe "počujem biť tvoje srdce bum-bum-bum" alebo tak nejak... Ten, kto to povedal predsa nebol retardovaný, aby mal vysloviť niečo takéto, načo tam autorka dávala to citoslovce? Kniha ma úplne odradila od čítania pokračovania, aj keď by ma možno zaujímalo, ako to s nimi skončí, ale úprimne, ten štýl písania je hrozný.

odporucam (Veronika Kadlečíková, 10.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Velmi dobre napisana kniha :) ja osobne som hltala kazde slovo...velmi dobre boli do obsahu zapletene zapletky ... tesim sa na druhu cas, kde sa dozviem o Jessem viac :)

vzrušujúca kniha (annie1992, 6.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
ak máte radi erotické romány alebo ste čítali 50 odtieňov sivej,tak toto je pre vás..zdá sa mi viac vzrušujucejšia a už sa neviem dočkať kedy sa pustím do druhej časti.

Tlieskam :-) (retiazka, 4.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Priznávam,že túto knihu som začala čítať s nie veľkým nadšením,keďže sa mi knižky podobného štýlu nie veľmi páčili.Vravela som si,že hops a opäť 50 odtienov :-D Knihy ma však veľmi prijemne prekvapili je to veľmi ľahké a pohodove čítanie,kde aspoň mne to veľmi pomohlo,lebo občas práve to potrebujem nemyslím na nič a úplne sa vnorim do knihy a VYPNEM.Prečítala som aj ďalší diel a teraz sa neviem dočkať ďalšej objednávky Priznanie tohto muža :-) :-) :-)

Excelent (Stefania, 3.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Tento muž ma doslova chytil za srdce, chytil ma za srdce detailami knihy ako aj hlavnymi scenami plnymi vasne, erotiky a lasky. Ava uplne normalne dievca, ktore zboznovala svoju pracu stretne Jesseho, uz na prvy pohlad velmi zaujimaveho muza plneho zahad. Akokolvek sa snazi nepodari sa jej zistit informacie o Jessem, ktoreho tak velmi potrebuje k zivotu a celkovemu bytiu. Spravanie Jesseho a Avy bolo miestami take, ze som sa az za nich hanbila ako hlupo sa spravaju a na druhej strane by som urobila asi to iste. Kniha ma ako som spominala chytila za srdce a ihned po precitani som nevahala zakupit si dalsiu cast. Precitala som aj Odtiene a nemozem povedat ze ide o nejaku parodiu, je to iny pribeh, iny dej, celkovo iny muz a uz teraz sa tesim na jeho priznanie a vsetky jeho tajomstva. :-) Vrelo odporucam, uzasne citanie.

Velmi spokojna (Eliška Gašparínová, 3.1.2015) Odpovedať

vrelo odporúčam
Super kniha ktora svojim pribehom zaujme az tak ze ju preluskate v rychlo aby ste sa dozvedeli ako co dopadne...postavy su dobre spracovane a eroticke sceny su zaujimave

Oddychovka (Andrea Lukoová, 2.7.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Túto knihu som zhltla za necelé dva dni :) Aj napriek tomu, že niektoré časti mi prišli ako skopírované zo série Crossfire, bola odlišná. Strány mi len tak ubiehali a už sa teším na ďalšiu časť.

U mňa spokojnosť (JP, 23.6.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Beriem to tak, že každý máme iný vkus. Táto kniha nie je kvalitné umelecké dielo, ale zato je to parádna oddychovka najmä pre ženy špeciálne určená pre fanúšičky kníh ako Fifty Shades, Crossfire a ako bolo spomenuté aj v ďalšej recenzii, Gabrielovo Inferno. Proste ak si radi z času na čas zarelaxujete aj pri takýchto romantikách nabitých skvelými erotickými scénami, určite vám knihu odporúčam. Prvý diel je ešte taký rozjazdový, ale mala som možnosť prečítať si v angličtine celú sériu a skutočne sa je na čo tešiť. Dej sa ešte iba začne zamotávať a budete sa cítiť ako na húsenkovej dráhe. Pre mňa bola série Tento muž v niektorých ohľadoch dokonca lepšia než jej známejší BDSM "súrodenec"...

Čo očakávať od Tohto muža? (Neliss, 14.6.2014) Odpovedať

Ava O’Sheaová je úspešná bytová architektka so skvelou prácou. Pôsobí celkom normálne a príjemne, aspoň do chvíle, kým sa nestretne s Jessem Wardom. Jesse Ward je totiž neskutočne dokonalý, sexy, neuveriteľne arogantný a Avu všetka tá elektrina vo vzduchu div že nezabije. Nuž a bez ohľadu na to, ako hlúpo sa v jeho prítomnosti správa, Jesse Avu chce. A tak sa začína kopa strán naplnená ich intenzívnym, šialeným vzťahom a erotickými scénami. On je niekedy vcelku milý, zvyčajne však prehnane žiarlivý a posadnutý kontrolou, ona si v niektorých chvíľach uvedomuje, že čosi nie je v poriadku, no väčšinou jej je to úplne jedno. Kniha je napísaná veľmi čitateľne. Akokoľvek som si chcela trieskať hlavu o stenu nad správaním hlavných postáv, stránky ubiehali rýchlo a kniha mala tú správnu atmosféru. Ďalšie plusové body má u mňa koniec, kedy sa začali veci viac riešiť a emócie, ktorými bol príbeh nabitý, ma konečne zasiahli. Tento muž a podobné romány nie sú moja šálka kávy, no do istej miery vidím, prečo kniha v zahraničí zabodovala a v svojej plnej šialenosti dorazila aj na Slovensko. Verím, že si u nás nájde svojich fanúšikov.

Sexi (Zuzana, 31.5.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Vyborna oddychovka, dobre spracovanie, erotika k tomu :)) moze byt

kniha trochu pripomána knihy ako trilógia tridsať odtieňov..., ale aj autora Gabriel Reynhard Gabrielovo Inferno a Očistec... (Lenka, 30.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Obal knihy ma na prvý pohľad zaujal a samotná ukážka naznačuje, že to bude veľmi zaujímavá a do hlbký prepracovaná kniha, v tom zmysle, že každá postava je dobre spracovaná, ústredná postava Ava mi pripomína Juliu Mitchel v Gabrielovej trilógii ... Kniha ma jednoducho dostala, ako už aj tie spomíname a aj túto knihu budem čítať s jedným dychom a budem mať pocit, akoby som sama bola hlavnou postavou Ava ...
Všetky komentáre (14)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem plus šesť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

Pomaly spustil jednu ruku, akoby sa chcel ubezpečiť, že zostanem nehybne stáť, a potom vzal moje rozpustené vlasy a zahalil mi nimi tvár ako závojom. Vo svojej súkromnej tme som počula svoj mozog, ako mi prikazuje, aby som ušla, ale moje telo malo iné plány.
Znovu mi položil ruku na plece a začal pomaly masírovať napnuté svaly. Bol to zvláštny pocit. Z pier mi vykĺzol tichý vzdych a zakrútila sa mi hlava. Tlak na mojom pleci zosilnel a ja som si vychutnávala príjemné dotyky jeho talentovaných rúk a horúci, mentolový dych, ktorý sa priblížil tesne k môjmu uchu. Zachvela som sa a otočila tvár k jeho zdroju. Vedela som, že ho tým povzbudzujem, no v tej chvíli som úplne stratila hlavu. Chcela som viac.
„Nebráň sa,“ zašepkal a vibrácie jeho hlasu vyslali do môjho tela rázové vlny. Celá som sa roztriasla. Úplne som sa prestala ovládať.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x