bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Žiadostivosť

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Edícia:Edícia svetový bestseller
Séria:Padlý anjel (2.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 18.04.2024 02:54

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 10,40 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Žiadostivosť

„Jim Heron, ty sa postaráš o spásu sveta.“

Sedem smrteľných hriechov. Sedem duší, ktoré treba oslobodiť. Nastáva ďalší desivý zápas medzi démonom a Jimom Heronom, padlým anjelom so zatrpknutým srdcom. Neľútostný boj, v ktorom možno stratiť všetko.

Isaac Rothe je zbeh zo špeciálnej armádnej jednotky. Za sebou má temnú minulosť a čaká ho ešte pochmúrnejšia budúcnosť. Stáva sa terčom pre vraha – po nedovolenom odchode od tajných jednotiek mu hrozí istá smrť. Napokon sa Isaac zúčastní na nezákonných zápasoch v ringu a skončí preto za mrežami. Jeho osud je teraz v rukách príťažlivej verejnej obhajkyne Grier Childovej. Jej pôvab prebudí v Isaacovi city, na ktoré nie je ani správny čas, ani vhodné miesto. Isaaca vyhľadá jeho kamarát Jim Heron, aby ho varoval pred nebezpečným nepriateľom. Isaak sa chtiac-nechtiac zapletie do desivého zápasu s démonom, ktorý je Jimovi v pätách. Musí rozhodnúť, či jeho duša vojaka uverí, že pravá láska môže byť tou rozhodujúcou zbraňou proti temnej sile.

Z anglického originálu Crave (Signet, a division of Penguin Group, Inc., New York 2010) preložila Katarína Repatá.

Dostupné verzie titulu

Žiadostivosť Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Žiadostivosť

Originálny názov: Crave

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Všechny recenze (5)

Hodnotenie čitateľov

Skvelá sci-fi „Žiadostivosť“ (Ľuboš, 21.5.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Veľmi sa mi páčila prvá časť tejto série, preto som bol zvedavý aj na pokračovanie. Musím povedať, že ma J. R. Wardová príjemne prekvapila, bolo to rýchle čítanie, od ktorého som sa nevedel odtrhnúť. Zápletka sa mi zdala pútavejšia než v Chamtivosti, ktorá bola takým úvodom do celej série Pád anjelov. Postavy mi boli sympatické a každá bola niečím zaujímavá. Niektoré som si okamžite zamiloval, iné hneď odsúdil, niektoré zaberali iba nedôležitý priestor pre dialógy a o iných som si ani nevedel utvoriť jednotný názor. Kniha sa - rovnako ako prvý diel - číta príjemne a rýchlo, charaktery sú opäť veľmi realistické. Príbeh sa síce relatívne pomaly rozbieha, no zápletka bola menej priamočiara ako v Chamtivosti a hlavne ku koncu dej nabral poriadny spád, strhol ma a niektoré zvraty ma naozaj prekvapili.. No teším sa aj na ďalšie časti, pretože si myslím, že autorka stále neukázala všetko a má v rukáve ešte veľa tromfov. Čitatelia, ktorým sa páčila jednotka by nemali byť sklamaní, skôr naopak... Takže, ak máte náladu na dobre napísané fantasy s prepracovanými postavami a neprekážajú vám erotické a násilné scény, ktoré sa miestami vyskytnú, táto séria by sa vám mala páčiť, takže si ju určite prečítajte. Stojí zato!!!

Teším sa :* (Martina Giňovská, 8.3.2014) Odpovedať

vrelo odporúčam
Chamtivosť bola perfektná a teším sa na pokračovanie - Žiadostivosť ... odporúčam prečítať Chamtivosť a potom pokračovať. Skvelé čítanie.

Prekvapila (Dominik Petriska, 8.3.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Do Žiadostivosti som sa púšťal s očakávaniami, pretože sa mi veľmi páčila prvá časť tejto série a musím povedať, že ma J.R.Wardová príjemne prekvapila. Bolo to čítanie s rýchlym spádom, plné akcie a zvratov a nevedel som sa od knihy odtrhnúť. Zápletka sa mi zdala pútavejšia než v Chamtivosti, ktorá bola takým úvodom do celej série. No teším sa aj na ďalšie časti, pretože si myslím, že autorka stále neukázala všetko a má v rukáve ešte veeľa tromfov. Rozhodne odporúčam !! :)

Druhý diel nesklamal (Neliss, 2.3.2014) Odpovedať

príjemné čítanie
Kniha sa - rovnako ako prvý diel - číta príjemne a rýchlo, charaktery sú opäť veľmi realistické. Príbeh sa síce relatívne pomaly rozbieha, no zápletka bola menej priamočiara ako v Chamtivosti a hlavne ku koncu dej nabral poriadny spád, strhol ma a niektoré zvraty ma naozaj prekvapili. Čitatelia, ktorým sa páčila jednotka by nemali byť sklamaní, skôr naopak. Ak máte náladu na dobre napísané fantasy s prepracovanými postavami a neprekážajú vám erotické a násilné scény, ktoré sa miestami vyskytnú, táto séria by sa vám mala páčiť.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko nôh má pes?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky z knihy

„Ako si to mohol urobiť? Ako si sa im mohol len tak...“
„Nebol som členom skupiny, ktorá zavraždila tvojho brata, ale robil som podobné veci.“ Zhrozene naňho pozrela a on prikývol. „Vchádzal som do cudzích domovov, zabíjal ľudí a nechával ich ležať tam, kde sa zrútili. Prenasledoval som chlapov cez lesy a púšte, v mestách aj na moriach a všetkých som likvidoval. Nie som... nie som nevinný, Grier. Páchal som tie najodpornejšie veci, aké môže jeden človek vykonať druhému, a dostával som za to peniaze. Nevládzem už vláčiť so sebou všetky tie príšerné skutky. Vyčerpávajú ma spomienky, zlé sny a nepretržité napätie. Myslel som, že útek to vyrieši, ale nie je to tak. Už nevládzem ďalej žiť ani sám so sebou. Ani jednu noc. Okrem toho, ty si právnička. Vieš, ako znie rozsudok za vraždu. A toto,“ pohojdal tlačidlo na retiazke, „je trest smrti, ktorý si zaslúžim. Chcem ho.“
Nespúšťala z neho oči. „Nie. Nie. Viem, že si ma chránil vlastným telom. Neverím, že by si bol schopný...“
Isaac si stiahol vetrovku aj tričko a obrátil sa, aby Grier mohla vidieť veľké tetovanie zubatej s kosou, ktoré mu pokrývalo celý chrbát.
Zalapala po dychu a Isaac zvesil hlavu. „Pozri sa nižšie. Vidíš tie značky? To sú všetci tí mŕtvi, Grier. Sú to bratia, otcovia a synovia, ktorých som poslal do hrobu. Nie som nevinný človek, čo si zaslúži ochranu. Som vrah, ktorý dostane, čo mu patrí.“

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x