bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Kráľ zhýralcov

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 02.05.2024 02:57

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Kráľ zhýralcov

Sebastian Ballister, neslávne známy markíz z Daina, má povesť zhýralca, ktorý žije nemravným životom. Nijaká slušná žena s ním nechce nič mať spoločné, on takisto slušné ženy neznáša a zaujíma sa len o pobehlice. Život sa mu však nečakane zmení, keď raz v obchode stretne Jessicu Trentovú.
Jessica je inteligentná mladá žena, ktorá sa rozhodne zachrániť svojho hlúpeho brata pred finančným zruinovaním. Vinu za jeho zlú situáciu pripisuje markízovi z Daina, s ktorým jej brat míňa rodinné peniaze. Je odhodlaná proti markízovi rázne zakročiť, postupne však prichádza na to, že sa nevie ubrániť jeho príťažlivosti, a sama začína podliehať jeho vplyvu.

Z anglického originálu Lord of Scoundrels (AVON BOOKS, An Imprint of HarperCollinsPublishers, New York) preložila Zuzana Dudíková.

Dostupné verzie titulu

Kráľ zhýralcov Elektronická kniha

Detaily o knihe

Názov: Kráľ zhýralcov

Originálny názov: Lord of Scoundrels

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Recenzie

Hodnotenie čitateľov

Zaujímavé čítanie (Dominika Klanicová, 26.8.2013) Odpovedať

vrelo odporúčam
Prvé, čo ma zaujalo na tejto knihe, bol samozrejme jej obal :) A potom opis hlavného hrdinu - Sebastiana. Zatiaľ som sa skoro vo všetkých romantických knihách stretla s tým, že hlavní hrdinovia sú krásni ako princovia z rozprávok, vysokí, urastení, mužní a hľa, zrazu je tu počerný Sebastian s veľkým nosom, ktorý má v podstate nízke sebavedomie a zahadzuje sa len so ženami ľahkých mravov. A potom je tu Jessica, ktorá nie je jedna z tých dám, ktoré len vyšívajú, pijú čaj a chodia po večierkoch. Nie, ona chodí po starožitníctvach a dokáže tromfnúť aj markíza a objaviť Madonu za tisíce :) A potom sa vrhnúť na zlodeja, keď sa ju pokúša ukradnúť jej manželovi :) Okrem toho nám dokáže autorka vohnať slzy do očí, keď opisuje Sebastianove detstvo, ale aj život ako dospeláka, takže to je ďalšie plus :) Jednoznačne odporúčam, kniha je zaujímavo napísaná, vtipná, ale obsahuje aj dramatické momenty. Oplatí sa mať ju doma :)

nechcela som dočítať (Zuzana Kubinová, 21.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
V poslednom čase som prečítala kopu kníh z tohto žánru a musím uznať, že táto bola niečim výnimočná:) Stále som čakala nejakú ohavnú scénu, kde by jeden z hlavných hrdinov skončil mŕtvy, alebo by sa rozišli (to bude asi tou alchymistovou dcérou:). Čo z toho vyplýva? Kniha bola neočakávane napínavá, vtipná a vôbec nebola ako ostatné podobné:)odporúčam

Najprv som sa branila :D (Lenka, 15.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Uprimne, nikdy som knizky tohto typu do ruk nebrala. Asi kvoli predsudkom, ze okrem par stran "divokych scen" v knihe nic ine nenajdem. Tato knizka ma vsak prekvapila prijemnym a zabavnym dejom. Pacilo sa mi tiez zasadenie deja do atraktivneho prostredia. Knizku som s chutou precitala od zaciatku az konca a naozaj uprimne ju odporucam :)))

Skvelá kniha (Ivana, 3.11.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha ma zaujala už od prvých strán, autorka vytvorila z hlavných hrdinov silné osobnosti, ktoré sú fakt jedinečné, nie nejaký otrepaný Adonis a hlúpučká naivka. Niektoré situácie sú naozaj vtipné, iné príjemné napínavé, ďalšie šteklivé...skrátka je tam z každého rožku trošku, presne tak ako má byť :) Kniha je rozhodne hodná tých peniažkov, aby bola vo vašej knižnici ;)

Užasna kniha (Lucia Krajčiková, 25.7.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Keby som mohla chcela by som zažit ten isti pribeh tato kniha tak užasna ...Pri čitani niektorich šteklivich scenok som musela prepadnut mojho manžela a až potom čitat dalej ;-) no nemohla som inak.Kt m knihu chce kup si ju neolutuješ

Neoľutujete (Lucia, 18.5.2012) Odpovedať

vrelo odporúčam
Obal: Krása. Dej: Zaujímavý, niekedy neočakávaný. Od začiatku do konca má kniha pohltila. Dobre sa čítala. Niektoré pasáže boli :D vtipné. Niektoré korenisto pikantné. A v niektorých mi bolo oboch chalanov ľúto. Aj veľkého aj malého. Určite môžem odporučiť.

Kráľ zhýralcov (Barbora, 19.8.2011) Odpovedať

0
úžasná knižka:) a hlavní predstavitelia sú neodolatelní. táto stojí zato veru:)
Všetky komentáre (7)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je štyri deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Ukážky stránok – pre zobrazenie čitateľného náhľadu kliknite na ukážku

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x