bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Gambit zlodejov

Vydavateľ: CooBoo (Albatros Media Slovakia, s.r.o.)
Séria:Hra zlodejov (1.diel)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:384
Poradie vydania:1.
Zvyčajne posielame do 8-10 pracovných dní 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 27.04.2024 03:01

Lepšia cena: 14,27 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 14,61 € (vrátane DPH)
Bežná cena:16,99 €
Ušetríte: 2,38 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 11,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Gambit zlodejov

Rosalyn sa narodila v legendárnej rodine zlodejov s jediným pravidlom: nikomu never. Chce uniknúť zo sveta lúpeží a podrazov, no keď jej zrazu unesú matku, vyslobodiť ju môže len ona.
V snahe zachrániť rodinu sa Ross zúčastní nebezpečnej súťaže o najlepšieho zlodeja sveta. Ak chce vyhrať, musí prekabátiť všetkých súperov vrátane svojej úhlavnej nepriateľky. Dokáže však pripraviť o víťazstvo očarujúceho chlapca, ktorý sa uchádza o jej srdce a možno skrýva to najnebezpečnejšie tajomstvo zo všetkých?

Detaily o knihe

Názov: Gambit zlodejov

Objednávací kód NA681178

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Kniha,ktorá ma prekvapila (Lívia Hukelová, 25.4.2024) Odpovedať

príjemné čítanie
Na túto knihu ma nalákala obálka a anotácia,a aj napriek tomu,že je to YA  určená pre mladších čitateľov a do ich kategórie už dávno nezapadám,milo ma prekvapila. Od začiatku mala svižné tempo a okamžite ma vtiahla do deja. Príbeh je rozprávaný z pohľadu Rosalyn Questovej. Pochádza z legendárne známej rodiny Questovcov. Nie je to obyčajná rodina, ale rodina zlodejov známa po celom svete. Rosalyn aj napriek tomu,že svoju rodinu miluje nadovšetko, chce sa z tohto sveta vymaniť a odísť,žiť konečne normálnym životom ako jej rovesníci. Je izolovaná a nemá žiadnych priateľov. A keď sa už odhodlá vziať nohy na plecia a utiecť,jej mamu unesú a ona je nútená zúčastniť sa sútaže o najlepšieho zlodeja sveta. Výhra je pre ňu dôležitá, vďaka nej môže mamu zachrániť. Veľmi sa mi páčil koncept sútaže pre najlepších zlodejov,ktorými boli práve tínedžeri. Všetky postavy boli zároveň z rôznych častí sveta a tak nechýbala rôznorodosť kultúr. Bolo zaujímavé sledovať ich povahu, a tým aj  reakcie vo vypätých situáciách počas sútaže. Vznikali medzi nimi často zábavné rozhovory a momenty. Najskôr medzi nimi dominovala nevraživosť, ale postupne vznikli aj priateľstvá a jemná  romantická linka.Väčšinu postáv som si práve vďaka tomu obľúbila,no na konci mi ich konanie vyrazilo dych. Vďaka súťaži bola kniha nabitá akciou, napätím a dobrodružstvom, a tak nevznikali hluché miesta, pri ktorých by som sa nudila. Koniec priniesol zvraty,ktoré som nečakala a bol pre mňa prekvapením. Vyzerá to tak,že ďalšia časť bude veľmi zaujímavá a ja som na ňu už teraz zvedavá. Určite odporúčam, možno aj vás kniha prekvapí a zaujme tak ako mňa.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je 0 deleno dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x