bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Anatómia lži

Vydavateľ: Motýľ s.r.o. (Vydavateľstvo Motýľ, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:304
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 08.05.2024 03:04

Lepšia cena: 13,36 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 13,67 € (vrátane DPH)
Bežná cena:15,90 €
Ušetríte: 2,23 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 12,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Anatómia lži

Novomanželia Tricia a Ethan hľadajú svoj vysnívaný domov.

Navštívia odľahlé sídlo, ktoré kedysi patrilo doktorke Adrienne Haleovej, uznávanej psychiatričke, ktorá pred tromi rokmi bez stopy zmizla. Počas obhliadky ich v dome uväzní silná zimná búrka... nemajú šancu uniknúť, pokým sa snehová smršť neskončí.

Pri hľadaní knihy, ktorá by ju zabavila, kým neprestane snežiť, narazí Tricia na tajnú miestnosť. Nájde v nej zvukové záznamy všetkých pacientov, s ktorými kedy doktorka Haleová pracovala. Pri počúvaní kaziet sa dozvedá o desivom reťazci udalostí, ktoré viedli k záhadnému zmiznutiu doktorky Haleovej.

Tricia si prehráva jednu kazetu po druhej do neskorých nočných hodín. Po každej z nich do seba zapadá ďalší šokujúci kúsok skladačky a pavučina lží doktorky Adrienne Haleovej sa pomaly rozpletá.

A potom sa Tricia dostane k poslednej kazete.

K tej, ktorá odhalí celú desivú pravdu.

Detaily o knihe

Názov: Anatómia lži

Originálny názov: Never Lie

Objednávací kód NA673989

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Anatómia lží (Jana Milkovičová, 19.2.2024) Odpovedať

vrelo odporúčam
Anatómia lží od autorky Freida McFaidden je šokujúci príbeh mladej dvojice Tricie a Ethana, ktorí nečakane uviaznu v dome, ktorý si prišli pozrieť kvôli kúpe. Tento dom patril známej psychiatričke Adrienne Haleovej, ktorá jedného dňa zmizla bez stopy A práve v tomto dome, v tomto sídle budete svedkom odhaľovania minulosti, mnohých tajomstiev a klamstiev. Ako autorka spomenula v samotnej knihe..."dvaja dokážu udržať tajomstvo, len ak je jeden z nich mŕtvy". Knihu odporúčam, rozhodne dokázala, že psychologické thrillery písať vie a robí to bravúrne. Teším sa už na jej pokračovanie Pomocníčky - Tajomstvo pomocníčky, ktoré má čochvíľa vyjsť.

Super kniha (Lívia Hukelová, 27.11.2023) Odpovedať

vrelo odporúčam
"Dvaja dokážu udržať tajomstvo....ak je jeden z nich mŕtvy." Po Pomocníčke ďalšia skvelá kniha od Freidy.Píše tak pútavo, že len ťažko dokážete odložiť knihu z rúk, takže je možné, že ju prečítate na jedno posedenie. Anatómia lží je napínavá a tajomná od samého začiatku. Tricia a Ethan uviaznu počas snehovej búrky v dome,kde pred pár rokmi žila uznávaná psychiatrička Adrienne Haleová. Jedného dňa sa však po nej zľahla zem a ona bez stopy zmizla. Dom postupne ponúka rôzne nápovedy a dvojica odhaľuje, čo sa s Adrienne stalo. V tomto príbehu sa nič nedeje náhodou a každá postava či situácia sú nakoniec kľúčové a zásadné. Freida je majsterka zvratov a napätia. Dokáže Vám počas čítania perfektne zamotať myšlienky a v závere vyvrátiť všetky vaše teórie tak,ako by ste to najmenej čakali. Zážitok z čítania skvele dopĺňajú audio nahrávky pacientov zo sedení, ktoré Tricia objaví v tajnej miestnosti u Adrienne. Krátke kapitoly a striedanie rozprávania z pohľadu Tricie a Adrienne perfektne podporujú dynamiku deja a napínavosti, ktorá sa postupne stupňuje. Freida mi touto knihou už po druhý krát vyrazila dych a presvedčila ma,že jej ďalšie knihy chcem určite čítať a budem netrpezlivo čakať na preklady.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je päť plus päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x