bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Komorník, ktorý ma miloval

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Séria:Klub lokajov
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:256
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 27.04.2024 02:52

Lepšia cena: 11,68 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 11,95 € (vrátane DPH)
Bežná cena:13,90 €
Ušetríte: 1,95 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 9,70 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Komorník, ktorý ma miloval

Na prísne tajnej misii nemôže stratiť hlavu

Celý Londýn pozná Beaua Bellhama ako markíza z Bellinghamu a len niekoľko dôveryhodných vie, že pracuje aj pre ministerstvo vnútra. Keď sa jeden z jeho priateľov prezlečie za lokaja, aby si našiel manželku, Beau to považuje za vynikajúci nápad. Rozhodne sa vydávať za komorníka, aby na každoročnej slávnosti v závere sezóny odhalil zradcov kráľovstva. Nepočíta však s tým, že mu cestu skríži sebavedomá slúžka, ktorá dokáže človeku urobiť zo života peklo. Chystá sa vari prekaziť jeho poslanie?
Slečna Marianne Notleyová má viac tajomstiev než sponiek vo vlasoch. Keď stretne nového komorníka, okamžite v nej vzbudí nedôveru. Neprekáža jej jeho švihácky vzhľad a neodolateľný šarm, ale je priveľmi sebavedomý a kladie priveľa otázok. Aby odhalila pravú identitu tajomného komorníka, neváha využiť svoj ženský pôvab. Po čase sa však pretvárka zmení na skutočnú lásku.
Pravda ich môže nadobro rozdeliť alebo naveky spojiť.

Z anglického originálu The Valet Who Loved Me (June Third Enterprises, LLC 2020) preložila Miriam Ghaniová.

Detaily o knihe

Názov: Komorník, ktorý ma miloval

Originálny názov: The Valet Who Loved Me

Objednávací kód NA205842

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Komorník, ktorý ma miloval (Kristína Rydlová, 26.8.2023) Odpovedať

príjemné čítanie
Komorník, ktorý ma miloval je tretím dielom série Klub lokajov, ale každý príbeh sa dá čítať samostatne (ani ja som prvé dve časti nečítala). Bola to príjemná historická romanca, taká jednohubka, ktorú prečítate v priebehu pár hodín. Romantika bola obohatená o zápletku ohľadom práce v tajných službách (mám pocit, že každá historická romanca, ktorú som v poslednej dobe prečítala, sa niesla v podobnom duchu; tým nechcem povedať, že by mi to nevadilo, to vôbec nie, mám rada, keď je romantika obohatená o kúsok "akcie"). Marianne bola šikovná, inteligentná a nebojácna mladá žena. Mám rada podobné typy ženských postáv, ktoré sa vedia postarať samy o seba, nenechajú si úplne skákať po hlave a nemajú problém prekročiť hranice, ktorými boli v danej dobe ženy obmedzené. Navonok možno pôsobila ako "obyčajná" slúžka, ale netreba ju podceňovať, neraz dokázala prekvapiť. Beau bol tiež sympaťák. Nestriedal jednu ženu za druhou, nepil alkohol, bol bystrý, pracovitý a hoci mal vysoké postavenie, nezneužíval ho. Páčilo sa mi jeho priateľstvo s jeho najlepšími kamarátmi, najmä to ich neustále podpichovanie. Keď bol jeden z nich v úzkych, ostatní vždy stáli pri ňom. Romantická linka bola fajn, no úplný wow efekt sa u mňa nedostavil. K tomu mi tu niečo jednoducho chýbalo. Začiatok ich vzťahu bol trochu hŕŕŕ, v strede prišiel taký nejaký útlm a koniec bol zasa celkom rýchly. Keby to autorka rovnomernejšie prerozdelila, pôsobilo by to na mňa lepšie.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je osem krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x