bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Hra na milovanie

Vydavateľ: Slovenský spisovateľ (Slovenský spisovateľ, a.s.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:48

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 7,20 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Hra na milovanie

Celkom iný román Kataríny Gillerovej o láske, zrade a pomste. Je hra na milovanie neverou? Je možné túžiť po dotykoch jednej ženy a myslieť pritom na inú? Tieto otázky si kladie Oliver, jeden zo skupiny mladých ľudí, čo sa vyberú do amerických Apalačských vrchov stráviť pár týždňov v spustnutom panskom sídle. Tu sa naplno rozvinie tichý súboj medzi Oliverom a jeho kamarátom Edwardom o pozornosť krásnej Caroline. Medzitým sa však začnú diať čudné veci, ktoré všetkých vystrašia, a keď sa po slede nevysvetliteľných udalostí rozhodnú predčasne odísť, osud sa s nimi zahrá zvláštnu hru... Po takmer dvadsiatich rokoch sa zrazu minulosť vynorí a ovplyvní život každého z nich. Bude zrada pomstená a láska opätovaná? Kto si svoje šťastie udrží a kto ho stratí navždy?

Detaily o knihe

Názov: Hra na milovanie

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

zmena (Jana Jankovičová, 27.9.2016) Odpovedať

príjemné čítanie
nakoľko som prečítala skoro všetky knihy tejto autorky tak som bola prekvapená úplnou odlišnosťou ako predchádzajúce. Kniha bola pútavá, len mám radšej keď je záver dopísaný a nekončí s otvoreným koncom.

Katarina Gillerova: Hra na milovanie (Sustekova Jana, 22.6.2016) Odpovedať

príjemné čítanie
Je to prva kniha, ktoru som precitala od tejto slovenskej autorky a som milo prekvapena stylom jej rozpravania deja. Musim priznat, ze nie som velmi zorientovana v sucasnej slovenskej literature, co je predovsetkym na moju skodu a davam si zaväzok v rozsirenie mojej literarne vedomosti v sucasnej slovenskej beletrii. Kniha ma prekvapila nametom, jasne najdeme prvky, ktore mozno hranicia so science fiktion; necakala som vysoko odborne technicke suvislosti, aj tak ma dejova linia nadchla, hlavne drzala v napäti. Od zaciatku som drzala päste hlavnym hrdinom Caroline a Oliverovi v domneni, ze oni su ti , ktori nemozu byt stastní a milovani, ale nebola by to dobra kniha, keby nas v po prvej tretine citania neposunula do uplne inej dejove linie, drziac nas v napäti , ako to dopadne. Ti co sa tvaria, ze miluju bezhranicne oddane, su casto maskou falose a klise. tak chapem hlavnu pointu. A nakoniec padli masky a ten kto bol cisty a favoritom bol hodny opovrhnutia za vypocitavost a ten, kto od sameho zaciatku bol podliakom a "necitom", bol nakoniec vykupeny cistotou svojej lasky. Poucenie ? Kazdy hra, hrame, zivot je divadelnou hrou, ci hrame poctivo alebo pod maskou, raz sa nam to asi vsetko spocita,... lebo zivot by nemal byt hrou na milovanie (nehovorim o fyzickom stave,... skor ten dusevny pocit lasky k ludom, partnerom, zivotu...) lebo nakoniec padnu "masky" a nam sa to vsetko kruto spocita. Niektore opisy sa mi zdali az "prilis" podrobne, na hranici cervenej literatury,... Knihu som vyhrala v sutazi na Bux.sk a potesila. Prijemne citanie.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je dva krát dva?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x