bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Zdravé raňajky - Zahryznite sa do nového dňa

Vydavateľ: IKAR (IKAR, a.s.)
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:51

  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Zdravé raňajky - Zahryznite sa do nového dňa

Prečo raňajky?

Lebo milujeme rána. Tie chvíle, kým sa svet navôkol zobúdza a deň sa pomaly dáva do pohybu. Myslíme si, že dobré raňajky môžu prispieť ku krajším dňom – je úplne jedno, či vás čakajú náročné úlohy v práci alebo víkendové leňošenie.
V tejto knižke nájdete 60 receptov, ktoré vám dodajú energiu do nového dňa, raňajky, na ktorých prípravu potrebujete iba pár minút, ale aj voňavé lievance či ohromujúce ružové palacinky, s ktorými si môžete vychutnať dlhé víkendové rána. Nechýbajú ani raňajkové smoothies a farebné limonády. Nostalgickým raňajkám, ktoré nás vracajú do čias detstva, sme vdýchli nového ducha. Naše „vajíčkové“ chlebíky si pokojne môžu dopriať aj vegáni.
Knižka, ktorú práve držíte v rukách, vás naučí aj pripraviť si domáce rastlinné mlieka či vypestovať vlastné klíčky. Dozviete sa zaujímavé veci o múkach, orechoch, vajíčkach i alternatívnych sladidlách.
Ak by ste nás chceli spoznať bližšie, nájdete nás na našom vegetariánskom blogu biteme.sk alebo si nás môžete naladiť na vlnách rádia_FM, kde vysielame pravidelnú rubriku Bez mäsa_FM. Pri listovaní teda nie náhodou natrafíte aj na rozhovory s našimi kolegami z rádia.
Zahryznite sa s bite me do nového dňa a doprajte si zdravé raňajky, desiatu a možno aj olovrant.

Barbora & Mimi

Detaily o knihe

Názov: Zdravé raňajky - Zahryznite sa do nového dňa

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Čitateľské recenzie

Hodnotenie čitateľov

ZDRAVÉ RAŇAJKY - pre tých, ktorí chcú byť zdraví ;) (Janka, 13.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Konečne sa mi dostala do rúk kniha podľa môjho gusta. Daroval mi ju manžel, možno preto, že veľa času trávim vyhľadávaním zdravých receptov a popri tom si zisťujem, prečo je vhodné danú potravinu zaradiť do jedálnička. V tejto knihe to mám pekne pokope, pričom za každým receptom je obmena na možné zlepšenie či praktická rada od odborníčky na zdravú stravu. Som vďačná aj za užitočné rady do kuchyne, a tiež za ušetrený čas. Táto kniha bude okrem iného prínosom nám, mladým rodičom, ktorí chceme nenútene dosiahnuť, aby aj naše deti jedli zdravo. Úžasná knižka! Listujem v nej každý deň, skvelé čítanie, každá jedna stránka zaujímavá, to som doteraz pri žiadnej podobnej knižke nezažila. Behom týždňa, čo ju mám som vyskúšala niekoľko receptov a teším sa na ďalšie. Čo sa týka receptov je ich skutočné množstvo, a oslovil ma každý jeden, takže budem mať čo skúšať. Niektoré z raňajkových som už otestovala a bola som veľmi spokojná, jednoduché recepty, prehľadne spracované. Momentálne sa chystám vrhnúť na otestovanie slaných snackov pre návštevy a sladkých koláčikov. Všetkým milovníkom zdravej stravy preto vrelo odporúčam. ĎAKUJEME za úžasný prírastok do našej domácnosti :-)

Čo tak dať si "ZDRAVÉ RAŇAJKY" ;) (Daniela, 4.6.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
Túto knihu som dostala ako darček od manžela a musím povedať, že ma veľmi potešila. V Zdravých raňajkách nám autorky predstavujú 60 rôznych receptov. Mysleli naozaj na všetko - ponúkajú sladké i slané, jednoduché i zložitejšie alternatívy, venujú sa jedlám vhodným na cesty, smoothies & limonádam... Nechýbajú "nostalgické" raňajky či raňajky vhodné na spamätanie sa "po opici". Všetky recepty sú doplnené lákavými fotografiami. Najväčšie plus však vidím v tom, že autorky pracujú so surovinami, ktoré dokážete na Slovensku bez problémov zohnať. Okrem receptov si v knihe môžete prečítať stručné a zrozumiteľné informácie o alternatívnych sladidlách, druhoch múky, vajíčkach či o tom, ako si vypestovať vlastné klíčky. Ako príjemný bonus z textu doslova sála nadšenie a dobrá nálada autoriek a knižka je navyše veľmi pekne graficky spracovaná. Osobne na mňa urobila kniha veľmi dobrý dojem a myslím si, že má čo ponúknuť. Už sa teším ako niektoré recepty vyskúšam. :) Navyše autorky knihy zastávajú názor, že jedlo lieči. Presvedčili sa o tom samy, zmena životného štýlu a správne stravovanie im totiž priniesli iba pozitíva. Odporúčam všetkým nahliadnuť do knihy plnej dobrého a kvalitného jedla, nad ktorým sa vám budú zbiehať slinky.Veď „bez dobrých a kvalitných raňajok deň nie je ani náhodou kompletný.“ ;) takže kúpa knihy bude dobrá investícia do zdravia ... určite! ;)

Kniha, ktorá myslí na všetko :) (Neliss, 7.5.2016) Odpovedať

V Zdravých raňajkách nám autorky predstavujú 60 rôznych receptov. Mysleli naozaj na všetko - ponúkajú sladké i slané, jednoduché i zložitejšie alternatívy, venujú sa jedlám vhodným na cesty, smoothies & limonádam... Nechýbajú "nostalgické" raňajky či raňajky vhodné na spamätanie sa "po opici". Všetky recepty sú doplnené lákavými fotografiami. Najväčšie plus však vidím v tom, že autorky pracujú so surovinami, ktoré dokážete na Slovensku bez problémov zohnať. Okrem receptov si v knihe môžete prečítať stručné a zrozumiteľné informácie o alternatívnych sladidlách, druhoch múky, vajíčkach či o tom, ako si vypestovať vlastné klíčky. Ako príjemný bonus z textu doslova sála nadšenie a dobrá nálada autoriek a knižka je navyše veľmi pekne graficky spracovaná. Osobne na mňa urobila veľmi dobrý dojem a myslím si, že má čo ponúknuť. Už sa teším ako niektoré recepty vyskúšam. :)

Zdrave ranajky - zahryznite sa do noveho dňa (Anna Žoltakova, 24.4.2016) Odpovedať

vrelo odporúčam
..Kniha svojim obsahom ponuka zdrave raňajky pre každého, aj pre tých náročnejších, ponúka rýchle a zdravé recpty, v dnešnej dobe potrebujeme vydatné a hlavne vyvážené raňajky a práve táto kniham nám ponúka najlepšie recepty - Zdravej výživy.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je tri plus päť?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x