bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Kamaráta nebozkávaj

Vydavateľ: Motýľ s.r.o. (Vydavateľstvo Motýľ, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Počet strán:272
Poradie vydania:1.
Na sklade 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 19.03.2024 03:54

Lepšia cena: 8,32 € (vrátane DPH)
Vaša cena: 8,51 € (vrátane DPH)
Bežná cena:9,90 €
Ušetríte: 1,39 € (zľava 14%)
Lepšia cena
Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Kamaráta nebozkávaj

Sedemnásťročná Charlotte v žiadnom prípade neverila v lásku, až pokým nestretla Matúša, ktorý razom zmenil všetko, čo si dovtedy myslela. Z priateľstva dvoch spolužiakov sa zrazu stala láska, z feministky zamilovaná romantička, a z uzavretej osobnosti dievča, ktoré našlo dobrých priateľov. Vydrží ich láska aj napriek tomu, že sa z nej zrodí niekto tretí? Dokážu sa dvaja nezodpovední tínedžeri stať behom deviatich mesiacov zodpovednými rodičmi? A čo reakcie okolia? Dokážu spolu zvládnuť všetky prekážky v škole a aj s rodičmi, alebo ich to navždy rozdelí? Pretože povedať doma v sedemnástich: „Som tehotná.“ chce nadľudské úsilie.
Pri tom, ako som plakala, uvažovala som, kam teraz pôjdem a čo budem robiť. Uvažovala som, čo sa asi stane, keď sa to dozvedia rodičia. Nesmú sa to dozvedieť. Ale raz sa to dozvedia. Keď budem mať brucho väčšie ako balón. A čo urobím, keď sa to narodí? Čo so školou?

Detaily o knihe

Názov: Kamaráta nebozkávaj

Objednávací kód NA356649

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

Super (Lucia, 13.2.2022) Odpovedať

vrelo odporúčam
Kniha ma nadchla a prečítala som ju behom troch dní. Bavila ma pretože som nevedela predpovedať ako kniha skončí. Myslím že prw mladých ľudí by bola aj poučná. Odporúčam hlavne teenegerkam

Kto je autor (Kristina, 8.7.2019) Odpovedať

som sklamaný(á)
Knihu som začala citat , ale z môjho pohladu je necitatelna. Naozaj je veľmi zle napísaná, asi je to prvotina...som prekvapená,že toto niekto vydal,llebo štýl je hrozný, samozrejme, je to len moj názor...ale obsah ako taký sa mi celkom páči...celkovo som sklamaná touto knihou

"chuťovečka" (Lenka, 16.6.2016) Odpovedať

príjemné čítanie
Túto "chuťovečku" som dostala na narodeniny od mojej kamošky. Asi mesiac a pol stála na poličke(inak všetko čítam hneď), pomaly zapadala prachom...Priznám sa veľmi ma nelákala, no niečo ma zlomilo a ja som po nej včera siahla.Nečakala som nič závratné ale priebeh deja ma vtiahol do príbehu neskúseného páru, ktorý sa musel popasovať s nie celkom na ich vek priaznivou situáciou.Uznávam,ak by sa to stalo o pár rokov skôr nebolo by to také nezvyčajné.Lenže dnešný svet je krutý a odsudzenie nie je len so strany okolia ale aj rodičov, v tomto prípade otca. Neviem čo by som spravila v ich koži,neviem ani ako by zareágovali naši. No jedno viem isto, som rada za rozhodnutie Charlotty a aj Matúša, že sa rozhodli tak ako rozhodli...Túto knihu môžem len a len odporúčiť, i keď nevyzerá stojí za to.

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko hodín má deň?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x