bux.sk
knihy, ktorými žijete
Úvodná stránka Neprehliadnite
Buxcafe Knižné podcasty Eknihy na Bux.sk







Túto noc nezaspím - 2. vydanie

Vydavateľ: Motýľ s.r.o. (Vydavateľstvo Motýľ, s.r.o.)
Jazyk: slovenský
Formát:Kniha
Poradie vydania:1.
Nie je na sklade. 
Informácie o dostupnosti

Posledná zmena: 28.03.2024 02:47

Ďalšie podoby titulu:
Formát: E-KNIHA
cena od: 6,90 €
  • Informuj priateľa

Obsah knihy: Túto noc nezaspím - 2. vydanie

Život nás tínedžerov by bol oveľa jednoduchší, keby... Keby sme sa nemuseli učiť do školy a keby nám rodičia neliezli občas na nervy. Keby už konečne prestali rozhodovať za nás! Keby nás začali brať ako dospelých a netvárili sa, že sú vždy najmúdrejší, najskúsenejší a najkompetentnejší. Keby už, aspoň na chvíľu, prestali prikazovať, zakazovať a pretvárať nás na „svoj obraz“. Keby... Keby nebolo toľko keby, študentský život by bol krásny. Veď máme osemnásť a svet je pre nás gombička!

Zuzana si to však nemyslí. Momentálne prežíva najhoršie obdobie svojho života. Akýmsi nedopatrením sa ocitla na gymnáziu, kde si hneď na začiatku roka znepriatelila väčšinu triedy a profesorov. Keby len to. Chcú jej vziať jediné, čo ju ešte drží nad vodou: milovaného koňa. Zmätená a nešťastná robí chybu za chybou. Dostáva sa medzi najhorších žiakov triedy a naivne sa zaľúbi do dospelého muža, ktorý jej berie spánok a pre ktorého je schopná spraviť čokoľvek...
Príbeh plný emócií, nečakaných prekvapení, ale aj pravého študentského humoru nás unáša štvorročnou etapou života dievčaťa zaľúbeného do svojho idolu, milujúceho kone, tanec a prírodu. Dievčaťa, ktoré hľadá samo seba a pevnú pôdu pod nohami.

–––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––––

Vraj dievčatá nečítajú romány zo stredoškolského prostredia, lebo sú „od veci“. Tak tomu ja, mladé dámy, neverím! Prečo? Lebo vaše prostredie dôverne poznám. Presvedčte sa samy. Autorka www.jaroslavakuchtova.sk

Detaily o knihe

Názov: Túto noc nezaspím - 2. vydanie

Objednávací kód -

Zobraziť podrobnú špecifikáciu

Hodnotenie čitateľov

:) (Ingrid Weissová, 6.6.2016) Odpovedať

príjemné čítanie
Túto noc nezaspím - Jaroslava Kuchtová: Knižku som si raz náhodne všimla v obchode a hneď ma zaujala svojím názvom, ale nekúpila som si ju, len som si prečítala anotáciu a snívala, že si ju raz kúpim. Keď som mala narodeniny som ju zbadala medzi darčekmi a veľmi som sa potešila. Lenže v tom čase som mala veľmi veľa práce a ku knižke som sa dostala asi až po niekoľkých mesiacoch. No vyplatilo sa počkať si na ňu, i keď som od nej čakala niečo iné, ale som rada, že som sa k nej dostala a prečítala si ju. V knihe je zobrazené obdobie štyroch rokov štúdia hlavnej hrdinky Zuzany na gymnáziu, na ktoré nechcela ísť, ale rodičia ju donútili. Zuzana miluje kone a chodieva sa o ne po škole starať do stajní blízko jej domu. V škole si znepriatelí takmer všetkých až na Lukáša jej spolužiaka, s ktorým sa poznajú už od malička, keďže je jej tanečný partner. No zaľúbi sa do jej profesora informatiky a sníva o ňom celý čas. Knižka je zábavná, napínavá, a trochu smutná i keď nakoniec všetko dobre dopadne. ;) Určite odporúčam prečítať. ;)

Pridajte svoj komentár


(nebude zverejnený)
Koľko je tri plus sedem?

V odpovedi prosím používajte iba číslice.

Knihy

Výber žánrov

Beletria pre dospelých

Cestovanie, mapy

Česká literatúra

Deti do 10 rokov

Deti nad 10 rokov

Fond na podporu umenia

Jazyky, vzdelanie

Literatúra faktu

Odborná literatúra

Populárne náučná pre dospelých

Slovenská literatúra


Darčekové predmety a ostatné

Hovorené slovo

Hudobné CD

Knihy na počúvanie

Počítačové hry a aplikácie

DVD



x